Diakonia-ammattikorkeakoulu | Porin yliopistokeskus | Satakunnan ammattikorkeakoulu | Turun yliopiston opettajankoulutuslaitos, Rauma

FacebookFacebook TwitterTwitter

Rekrytoi osaaja

 

Satakunnan korkeakoulujen yhteisellä lomakkeella yritys tai yhteisö voi ilmoittaa avoimesta työ- ja harjoittelupaikasta samalla kertaa kaikille valitsemilleen korkeakouluille.

Lomake työ- tai harjoittelupaikkailmoituksen jättämiseen.

Tiedot välitetään oppilaitosten ura- ja rekrytointipalveluun sekä Porin Opiskelijataloyhdistys ry:n kautta opiskelijoille. Lomakkeella ilmoitetut avoimet työ- ja harjoittelupaikat löytyvät myös tämän sivun alareunasta.

OHJE: klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.
 


 

Korkeakoulujen ura- ja rekrytointiasioiden yhteyshenkilöt:
DIAK, rekry.pori@diak.fi
SAMK viestintä, viestinta.samk@samk.fi
UCPori, opiskelijasihteeri, 050 462 3277, opiskelijasihteeri@ucpori.fi
TY OKL (Rauma), Jaana Aikko, 02 333 7169, jaana.aikko@utu.fiTarjotut työ- ja harjoittelupaikat

Klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.

Automaatioinsinööri teollisuuden projekteihin

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Vakituinen, aloitus 2.6.2019
Viimeinen hakupäivä:
02.06.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Sibeliuksenkatu 18-22, 04400 Järvenpää
Haku-DL: 2.6.2019

NTS Networks Oy on teollisuuden automaatio- ja informaatiojärjestelmien konsultointiin, suunnitteluun sekä toteutukseen erikoistunut yritys. Määrittelemme, suunnittelemme ja toimitamme automaation laite-, ohjelmisto-, tietoverkko- ja tietoturvaratkaisuja ympäri maailman, muun muassa Eurooppaan, Aasiaan ja Pohjois-Amerikkaan. Toimialojamme ovat esimerkiksi auto-, paperi-, teräs-, laiva- ja elektroniikkateollisuus.

NTS Networks Oy hakee nyt kasvavaan tiimiinsä oppimishaluista ja ongelmanratkaisusta motivoituvaa Automaatioinsinööriä! Tässä monipuolisessa ja itsenäisessä roolissa teet teollisuuden automaatiojärjestelmien ohjelmointia, testausta ja käyttöönottoa niin Suomessa kuin ympäri maailmaakin. Asiakkaat ovat alansa suuria toimijoita ja pääset työssäsi tutustumaan moniin teollisuuden aloihin aina paperiteollisuudesta laivateollisuuteen. Projektit ovat kokoluokaltaan vaihtelevia ja pääset työskentelemään sekä osana tiimiä, että myöhemmin itsenäisesti. Aloittaessasi tässä roolissa pääset mukaan Länsimetron automaatioprojektiin ja kokemuksesi hieman karttuessa pääset mukaan ulkomaan projekteihin. Tehtävässä käytettäviä automaatiojärjestelmiä ovat Rockwell ja Siemens.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on halu kehittyä teollisuusautomaation asiantuntijaksi ja positiivinen ote ongelmanratkaisuun. Olet aktiivinen ja käytännönläheinen tekijä, joka viihtyy tehdasympäristössä ja asiakasrajapinnassa eikä pelästy itsenäistäkään työskentelyä. Olet myös kiinnostunut työskentelemään ulkomailla ja tulet toimeen englannin kielellä, sillä projektit kuljettavat sinua niin Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan kuin Aasiaankin. Kasvamistasi rooliin tuetaan tiiviisti eikä sinun ole välttämätöntä olla valmis ammattilainen. Voit siis hyvin olla myös vastavalmistunut tai lähellä valmistumista oleva insinööri tai diplomi-insinööri, jolla on vahva kiinnostus kehittyä alan osaajaksi.

Hakijalta odotetaan:
- Automaatiotekniikan tutkintoa
- Opintojen tai työn kautta hankittua osaamista automaatiojärjestelmien (PLC) ohjelmoinnista
- Ymmärrystä mittaus- ja säätötekniikasta
- Matkustusvalmiutta Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa
- Vahvaa suomen kielen ja kohtuullista englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi automaatioalan työkokemus, esimerkiksi teollisuuden kunnossapitotehtävistä

Tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoisia projekteja suuren mittakaavan kohteissa, useilla teollisuuden aloilla
- Mahdollisuuden päästä kartuttamaan arvokasta kansainvälistä työkokemusta ulkomailta
- Kattavan koulutusjakson tehtävässä aloittaessasi ja osaavien kollegoiden tuen kehittymisellesi

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 28.5. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/nts-networks-oy-automaatioinsinoori-teollisuuden-projekteihin-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

NTS Networksista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.nts-networks.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi NTS Networksille.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Yhteyshenkilö :
Lisa Jokinen / aTalent Recruiting
Puhelin:
0505991835
Sähköpostiosoite:
lisa.jokinen@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Sibeliuksenkatu 18-22
Postinumero ja -toimipaikka:
04400 Järvenpää
Www-sivut:
http://www.nts-networks.com/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 17.5.2019

Projektipäällikkö (CRM)

Tyyppi:
Työpaikka, Harjoittelupaikka, Muu työ (mikä?):
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
5.8.2019
Viimeinen hakupäivä:
30.5.2019
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: 5.8.2019
Sijainti: Annankatu 27, 00100 Helsinki
Haku-DL: 30.5.2019

Lime Technologiesin perusti kolme opiskelijakaverusta Ruotsin Lundissa vuonna 1990. Nykyään meitä on jo lähes 250 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa, mutta haluamme pitää kiinni pienen ja ihmisläheisen yrityksen ilmapiiristä. Ruotsissa olemme jo saavuttaneet asiakkuudenhallinta-alan (CRM) markkinajohtajuuden, ja kaiken kaikkiaan ratkaisujamme käyttää 4 500 yritystä ja yhdistystä. Hoidamme koko tuoteketjun itse ilman välikäsiä - tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, ratkaisujen toteutukset ja asiakaspalvelun. Tutustu Limeen täällä:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=0NiteolOuSc


Lime Technologies on ollut jo vuosia voimakkaassa kasvussa niin Suomessa kuin muuallakin Pohjoismaissa. Maailmanvalloitussuunnitelmistamme ei kuitenkaan tule mitään ilman tekeviä käsiä. Siksi kaipaamme omintakeiseen joukkoomme lisää Projektipäälliköitä työskententelemään tietoteknisen konsultoinnin parissa. Me Limellä tutustumme asiakkaidemme liiketoimintaan ja mallinnamme heidän työvirtansa ja prosessinsa Lime CRM-järjestelmään, jotta heidän työntekijöillään olisi kaikki tarvitsemansa tieto saatavilla kätevästi yhdessä paikassa. Toimimme siellä, missä ihminen ja tietojärjestelmä kohtaavat, ja siksi työntekijöidemme tulee olla kiinnostuneita niin ihmisistä ja heidän työtehtävistään kuin tekniikasta ja työkaluista.

Projektipäällikkömme eli projarimme ovat kaiken sen keskipisteessä, mitä firmassa tehdään. He ottavat pallon vastaan myyjiltä ja suunnittelevat asiakkaan kanssa, miten prosessit lopulta järjestelmässä toteutetaan. He tekevät spesifikaatiot ja huolehtivat projektin viemisestä loppuun suunnitellussa budjetissa ja aikatauluissa. Projektipäällikkö viestii päivittäin niin asiakkaiden, myynnin kuin muun teknisen henkilökuntamme kanssa. He myös tekevät yksinkertaisemmat tietotekniset toteutukset itse niin pitkälle kuin rahkeet riittävät, mutta voivat aina passata vaativammat ohjelmointitehtävät siihen perehtyneemmille sovellusasiantuntijoilemme.

Olemme erittäin yhteisöllinen työporukka, ja siksi toivoisimme uudelta jäseneltämme kykyä heittäytyä mukaan rentoon meininkiimme. Työura meillä alkaa neljän viikon mittaisella palkallisella koulutusjaksolla Lundissa, Skånessa. Siellä pääset perehtymään uuteen tehtävääsi yhdessä tulevien kollegoidesi kanssa. Opit niin teknisiä kuin kaupallisia puolia tulevasta työstäsi, ja ilman muuta firmamme ainutlaatuisen kulttuurin ja arvot.

Toivomme sinulta:
- Ymmärrystä CRM-järjestelmistä ja liiketoiminnan prosesseista
- Kiinnostusta tietotekniikkaa ja IT-alaa kohtaan
- Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. teknillinen/kaupallinen)
- Huumorimieltä ja kykyä heittäytyä mukaan; meistä töissä tulee olla hauskaa
- Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
- Ajokorttia

Eduksi luemme:
- Ruotsin tai muiden pohjoismaisten kielten osaamisen

Tarjoamme:
- Vastuullisen ja joustavan roolin vaihtelevien projektien parissa monilla eri toimialoilla
- Vapauden suunnitella ja organisoida omaa työtäsi
- Innostavan ja avoimen työyhteisön startup-henkisessä, mutta kuitenkin hyvin vakiintuneessa ja kasvavassa pohjoismaisessa yrityksessä, jossa ideasi tulevat kuulluiksi ja jossa luovia taukoja pidetään arvossa!
- Kattavan perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen
- Viihtyisät toimistotilat Helsingin ydinkeskustassa Kampissa

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.5.2019 tänne: https://apply.atalent.fi/lime-technologies-projektipaallikko-crm-5-2019 Seuraava koulutusjakso alkaa 5.8.2019, mutta jos tämä on elämäntilanteeseesi liian aikainen, voit hakea myös ensi talven koulutusjaksoon (13.1.2020). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Lime Technologiesille.

Lime Technologiesista voit lukea lisää täältä: https://www.lime-technologies.fi/ ja uran aloittamisesta heillä täältä: https://www.lime-technologies.fi/trainee/ Lisätietoa päivittäisestä aherruksestamme ja yrityksestämme antaa projaritiimin vetäjä Matti Multanen (044 764 8196 / matti.multanen@lime.tech). Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shams (jasmin.shams@atalent.fi, 0504350807)
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
Lime Technologies
Yhteyshenkilö :
Jasmin Shams / aTalent Recruiting
Puhelin:
0504350807
Sähköpostiosoite:
jasmin.shams@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Annankatu 27, 00100 Helsinki
Postinumero ja -toimipaikka:
00100 Helsinki
Www-sivut:
https://www.lime-technologies.fi/
Lisätiedot:
Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen Työaika: 37,5 h/vko Toivottu aloituspäivämäärä: 5.8.2019 Sijainti: Annankatu 27, 00100 Helsinki Haku-DL: 30.5.2019 Lime Technologiesin perusti kolme opiskelijakaverusta Ruotsin Lundissa vuonna 1990. Nykyään meitä on jo lähes 250 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa, mutta haluamme pitää kiinni pienen ja ihmisläheisen yrityksen ilmapiiristä. Ruotsissa olemme jo saavuttaneet asiakkuudenhallinta-alan (CRM) markkinajohtajuuden, ja kaiken kaikkiaan ratkaisujamme käyttää 4 500 yritystä ja yhdistystä. Hoidamme koko tuoteketjun itse ilman välikäsiä - tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, ratkaisujen toteutukset ja asiakaspalvelun. Tutustu Limeen täällä: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=0NiteolOuSc Lime Technologies on ollut jo vuosia voimakkaassa kasvussa niin Suomessa kuin muuallakin Pohjoismaissa. Maailmanvalloitussuunnitelmistamme ei kuitenkaan tule mitään ilman tekeviä käsiä. Siksi kaipaamme omintakeiseen joukkoomme lisää Projektipäälliköitä työskententelemään tietoteknisen konsultoinnin parissa. Me Limellä tutustumme asiakkaidemme liiketoimintaan ja mallinnamme heidän työvirtansa ja prosessinsa Lime CRM-järjestelmään, jotta heidän työntekijöillään olisi kaikki tarvitsemansa tieto saatavilla kätevästi yhdessä paikassa. Toimimme siellä, missä ihminen ja tietojärjestelmä kohtaavat, ja siksi työntekijöidemme tulee olla kiinnostuneita niin ihmisistä ja heidän työtehtävistään kuin tekniikasta ja työkaluista. Projektipäällikkömme eli projarimme ovat kaiken sen keskipisteessä, mitä firmassa tehdään. He ottavat pallon vastaan myyjiltä ja suunnittelevat asiakkaan kanssa, miten prosessit lopulta järjestelmässä toteutetaan. He tekevät spesifikaatiot ja huolehtivat projektin viemisestä loppuun suunnitellussa budjetissa ja aikatauluissa. Projektipäällikkö viestii päivittäin niin asiakkaiden, myynnin kuin muun teknisen henkilökuntamme kanssa. He myös tekevät yksinkertaisemmat tietotekniset toteutukset itse niin pitkälle kuin rahkeet riittävät, mutta voivat aina passata vaativammat ohjelmointitehtävät siihen perehtyneemmille sovellusasiantuntijoilemme. Olemme erittäin yhteisöllinen työporukka, ja siksi toivoisimme uudelta jäseneltämme kykyä heittäytyä mukaan rentoon meininkiimme. Työura meillä alkaa neljän viikon mittaisella palkallisella koulutusjaksolla Lundissa, Skånessa. Siellä pääset perehtymään uuteen tehtävääsi yhdessä tulevien kollegoidesi kanssa. Opit niin teknisiä kuin kaupallisia puolia tulevasta työstäsi, ja ilman muuta firmamme ainutlaatuisen kulttuurin ja arvot. Toivomme sinulta: - Ymmärrystä CRM-järjestelmistä ja liiketoiminnan prosesseista - Kiinnostusta tietotekniikkaa ja IT-alaa kohtaan - Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. teknillinen/kaupallinen) - Huumorimieltä ja kykyä heittäytyä mukaan; meistä töissä tulee olla hauskaa - Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista - Ajokorttia Eduksi luemme: - Ruotsin tai muiden pohjoismaisten kielten osaamisen Tarjoamme: - Vastuullisen ja joustavan roolin vaihtelevien projektien parissa monilla eri toimialoilla - Vapauden suunnitella ja organisoida omaa työtäsi - Innostavan ja avoimen työyhteisön startup-henkisessä, mutta kuitenkin hyvin vakiintuneessa ja kasvavassa pohjoismaisessa yrityksessä, jossa ideasi tulevat kuulluiksi ja jossa luovia taukoja pidetään arvossa! - Kattavan perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen - Viihtyisät toimistotilat Helsingin ydinkeskustassa Kampissa Jos mielenkiintosi heräsi, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.5.2019 tänne: https://apply.atalent.fi/lime-technologies-projektipaallikko-crm-5-2019 Seuraava koulutusjakso alkaa 5.8.2019, mutta jos tämä on elämäntilanteeseesi liian aikainen, voit hakea myös ensi talven koulutusjaksoon (13.1.2020). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Lime Technologiesille. Lime Technologiesista voit lukea lisää täältä: https://www.lime-technologies.fi/ ja uran aloittamisesta heillä täältä: https://www.lime-technologies.fi/trainee/ Lisätietoa päivittäisestä aherruksestamme ja yrityksestämme antaa projaritiimin vetäjä Matti Multanen (044 764 8196 / matti.multanen@lime.tech). Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shams (jasmin.shams@atalent.fi, 0504350807)
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 17.5.2019

Roadshow-lähettiläs koko Suomen kattavalle koulutuskiertueelle

Tyyppi:
Työpaikka, Muu työ (mikä?):
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Kiertue lokakuu 2019–tammikuu 2020. Perehdytys elo-syyskuussa 2019
Viimeinen hakupäivä:
14.6.2019
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Etsimme kahta energistä Roadshow-lähettilästä koko Suomen kattavalle koulutuskiertueelle, Studentum Roadshow’lle. Kiertue starttaa lokakuussa 2019 ja päättyy tammikuussa 2020. Perehdytys työhön tapahtuu elo-syyskuussa 2019. Mikäli ajatus työstä nuorten parissa, roadtripaten samalla Suomen halki saa sinut innostumaan, jatka lukemista ja laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Tässä voi olla elämäsi seikkailu!

Roadshow-lähettiläänä pääset:

- kiertämään autolla ympäri Suomea työparisi kanssa
- vierailemaan noin 45 lukiossa, 3 varuskunnassa sekä koulutusmessuilla ympäri Suomen
- esittelemään koulutusvaihtoehtoja ja auttamaan nuoria löytämään oman juttunsa
- jakamaan kiertueen kuulumisia somessa
- kertomaan kiertueesta ja koulutusmaailman uutisista mediassa
- edustamaan ja markkinoimaan Studentumia ja yhteistyöoppilaitoksiamme

Mitä tarjoamme?

- projektiluontoisen freelance-työn nuorekkaassa ja kansainvälisessä organisaatiossa
- vastuullisen, itsenäisen ja hauskan työn monenlaisten ihmisten parissa
- ainutlaatuisen tilaisuuden päästä kiertämään Suomea ja tapaamaan uusia ihmisiä ympäri maata
- mahdollisuuden tuoda ideasi esille ja olla mukana sivustomme kehittämisessä
- rennot ja kannustavat työkaverit

Ketä etsimme?

- olet energinen, oma-aloitteinen, iloinen ja joustava
- opiskelet esimerkiksi opinto-ohjausta tai olet muuten kiinnostunut koulutusmaailmasta
- työskentelet mielelläsi tiimissä
- olet sanavalmis ja pidät esiintymisestä suurenkin yleisön edessä
- pystyt sitoutumaan työhön projektin vaatimaksi ajaksi
- asut pääkaupunkiseudulla ja sinulla on ajokortti

Kuulostaako sinun jutultasi? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si 14.6.2019 mennessä, niin otamme sinuun yhteyttä: https://career.educationsmediagroup.com/jobs/226860-roadshow-lahettilas-koko-suomen-kattavalle-koulutuskiertueelle
Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Maija Etokariin: 0400-606 166 tai maija.etokari@studentum.fi.

Tehtävän projektiluontoisuuden vuoksi kyseessä on freelance-työ, ja Roadshow-lähettiläiden kanssa tehdään toimeksiantosopimus.

Meistä:
Studentum.fi on Suomen suurin yksityinen koulutussivusto, joka auttaa tulevia opiskelijoita löytämään opiskelupaikan ja oppilaitoksia markkinoimaan koulutuksiaan. Studentum.fi kuuluu Ruotsissa vuonna 2001 perustettuun kansainväliseen konserniin, EMG – Educations Media Groupiin, joka työllistää tällä hetkellä noin 130 henkilöä.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
Studentum Oy
Yhteyshenkilö :
Maija Etokari
Puhelin:
+358400606166
Sähköpostiosoite:
maija.etokari@studentum.fi
Katu- tai PL-osoite:
Jaakonkatu 5
Postinumero ja -toimipaikka:
00100 Helsinki
Www-sivut:
https://www.studentum.fi/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 16.5.2019

Tiedottajaharjoittelija (syksy 2019)

Tyyppi:
Harjoittelupaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
syyskuu 2019–tammikuu 2020
Viimeinen hakupäivä:
14.6.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Harjoittelusta maksetaan harjoittelukorvaus 660€/kk.
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Etsimme iloiseen tiimiimme idearikasta tiedottajaharjoittelijaa ajalle syyskuu 2019–tammikuu 2020. Mikäli ajatus harjoittelusta koulutusmaailman, sisällöntuotannon ja markkinoinnin tehtävissä saa sinut innostumaan, jatka lukemista ja laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Tässä voi olla paikka juuri sinulle!

Tiedottajaharjoittelijana pääset:

- vastaamaan Studentum.fi- ja Koulutus.fi-sivustojen sisällöntuotannosta yhdessä viestintätiimimme kanssa
- kirjoittamaan esittelyjä oppilaitoksista ja koulutusvaihtoehdoista
- työskentelemään kuvankäsittelyn, hakukoneoptimoinnin ja linkityksen parissa – aiemmat taidot ovat eduksi
- tuottamaan erilaisia markkinointimateriaaleja
- edustamaan yritystämme koulutusmessuilla

Mitä tarjoamme?

- harjoittelupaikan nuorekkaassa, aktiivisessa ja kansainvälisessä organisaatiossa
- tilaisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa työsi sisältöön kiinnostuksesi ja omien vahvuuksiesi mukaan
- mahdollisuuden tuoda ideasi esille ja päästä myös toteuttamaan niitä
- innostavan työympäristön Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme
- vierailun konsernimme pääkonttorissa Tukholmassa
- rennot ja kannustavat työkaverit

Ketä etsimme?

- opiskelet esimerkiksi viestintää, journalistiikkaa tai markkinointia
- pystyt kirjoittamaan sujuvasti erilaisia markkinointitekstejä, artikkeleja ja haastatteluja
- olet kiinnostunut koulutusmaailmasta, verkkoviestinnästä ja visuaalisesta viestinnästä
- olet ammattimainen, innovatiivinen ja iloinen tiimityöskentelijä, joka toimii tehokkaasti myös kiireen keskellä
- puhut ja kirjoitat suomea äidinkielen tasoisesti, ja kykenet lisäksi kommunikoimaan englanniksi

Kuulostaako sinun jutultasi? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si 14.6.2019 mennessä, niin otamme sinuun yhteyttä: https://career.educationsmediagroup.com/jobs/226869-internship-tiedottajaharjoittelija-syksy-2019
Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Maija Etokariin: 0400-606 166.

Harjoittelusta maksetaan harjoittelukorvaus 660€/kk.

Meistä:
Studentum.fi on Suomen suurin yksityinen koulutussivusto, joka auttaa tulevia opiskelijoita löytämään opiskelupaikan ja oppilaitoksia markkinoimaan koulutuksiaan. Koulutus.fi on Suomen kattavin työelämän koulutusten hakusivusto, josta niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin löytävät täydennys- ja lisäkoulutusta. Studentum.fi ja Koulutus.fi kuuluvat Ruotsissa vuonna 2001 perustettuun kansainväliseen konserniin, EMG – Educations Media Groupiin, joka työllistää tällä hetkellä noin 130 henkilöä.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
Studentum Oy
Yhteyshenkilö :
Maija Etokari
Puhelin:
0400606166
Sähköpostiosoite:
maija.etokari@studentum.fi
Katu- tai PL-osoite:
Jaakonkatu 5
Postinumero ja -toimipaikka:
00100 Helsinki
Www-sivut:
https://www.studentum.fi/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 16.5.2019

Operatiivinen koordinaattori, kokoaikainen, POF Group Oy, Tampere

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Viimeinen hakupäivä:
02.06.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Pysyykö sinulla langat käsissäsi? Toimitko parhaimmillasi vaihtuvissa tilanteissa ja sinulla riittää kykyä organisoida nopeatempoisia työtehtäviä? Kiinnostaako sinua liittyä kasvavan yrityksen matkaan? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla sinulle paikka tarjolla!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, POF Group Oy:lle, operatiivista koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 6 kuukauden vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen tahtotilana on siirtyä asiakkaan riveihin.

Operatiivisen koordinaattorin roolissa työskentelet keskeisenä osana POF:n prosesseja. Työtehtäviisi kuuluu tilausten- ja toimitusketjujen hallinta, johon kuuluu tilausten käsittely sekä laskutuksesta huolehtiminen. Pidät yllä asiakassuhteiden hallintaa ja huolehdit siitä, että jokainen asiakas saa erinomaisen palvelukokemuksen. Operatiivisena koordinaattorina pidät langat käsissäsi organisoiden toiminnan prosessien eri vaiheita ja varmistat, että oikeat henkilöt ovat oikeiden projektien parissa. Lisäksi teet digitaalisen markkinoinnin tehtäviä.

POF Group toimii asuntojen uudistuotannon myyntisisustajana ympäri Suomen. Olemme innovatiivinen uranuurtaja nuorehkolla alalla. Kokemus ja vankka ammattitaito on tehnyt meistä yhden alan johtavista yrityksistä. Palvelemme yritysasiakkaitamme myös tilasuunnittelun, kuvantamisen sekä kalustekaupan puolella. Lisätietoja: https://pof.fi/


Pääasialliset tehtävät
• Tilausten hallinta
• Digitaalisen markkinoinnin tehtävät
• Organisointi

Odotamme sinulta
• Yrittäjähenkisyyttä
• Asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
• Kykyä sisäistää asioita ja valmiutta oppia uusia asioita

Tarjoamme sinulle
• Mahdollisuuden päästä kasvamaan yrityksen mukana
• Kiinnostavan sekä vastuullisen toimenkuvan
• Kannustavan työyhteisön
• Matalahierarkisen organisaation, jossa jokainen hoitaa oman ruutunsa


Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 02.06.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen, santeri.virtanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
POF Group Oy / Studentwork
Sähköpostiosoite:
laura.pylvas@studentwork.com
Lisätiedot:
Hae tehtävään linkin kautta: https://www.studentwork.fi/job?id=94852
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 15.5.2019

Financial Analyst Trainee

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Sopimuksen mukaan, kesto 6kk
Viimeinen hakupäivä:
21.05.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Type: Part-time, 6 months fixed contract
Preferred background: Master’s stage of studies - graduated
Work hours: approximately 24 hours per week
Starting date: According to agreement, as soon as possible
Location: Metsänneidonkuja 12, Espoo, Finland
Application deadline: 21.5.2019

IQVIA and StatFinn – EPID Research have joined forces to provide you with an enhanced range of services and support for informed decision-making. We offer a full range of services in Clinical Trial Biostatistics and Data Management, Epidemiology and Real-World Evidence that covers the drug development life cycle – from Phase I to Phase IV and beyond. The combination of StatFinn – EPID Research capabilities with IQVIA’s rich information assets and consulting and services capabilities will yield new, enlarged and combined solutions to help you improve your market position.

StatFinn is looking for a part-time Financial Analyst Trainee to join the financial team of three experts located in Espoo. Your role will consist of variable tasks such as creating and providing financial information to our internal teams, maintaining the financial administration documentation and assisting accounting in monthly closing and reconciliation. You will also cooperate with our external partners such as accounting firms and banks and you will get a chance to participate in developing our controller processes.

You might be for example Master’s degree student in the field of accounting or finance. You are already familiar with basic accounting practises and we would appreciate previous work experience for example in assisting company’s financial functions.

This position is a great opportunity to broadly gather expertise in the field of financial tasks. You will join StatFinn’s local organization but we have recently joined forces with IQVIA which is selected in this year’s 25 most admired companies by FORTUNE. Working with such markable company in the industry will boost your growth and might open global career opportunities in the long run.

We require:
-Relevant studies for example in the field of finance or accounting
-Basic understanding of company’s financial functions and/or accounting
-Efficient and focused way of working
-Good skills in Excel
-Fluent English language skills

We see as a benefit:
-Previous work experience in company’s financial roles
-Finnish language skills

Please submit your application letter and CV by latest 21th of May via the following link: https://apply.atalent.fi/statfinn-an-iqvia-company-financial-analyst-trainee-5-2019. Please mention your salary request and possible starting date in your application documents. Please submit your application documents in PDF-format.
In this position, you will be employed as an aTalent employee at StatFinn. We might proceed in this recruitment process already during the application period, so apply as soon as possible.

You can familiarize yourself further with StatFinn here: www.statfinn.fi. For more information about the recruitment process contact aTalent’s Recruitment Manager Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti[at]atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle
Työnantaja:
StatFinn, an IQVIA Company
Yhteyshenkilö :
Mikko Lahti / aTalent Recruiting
Puhelin:
+358400495946
Sähköpostiosoite:
mikko.lahti@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Metsänneidonkuja 12
Postinumero ja -toimipaikka:
Espoo
Www-sivut:
www.statfinn.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 13.5.2019

Biomensio: Test Development Engineer

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
negotiable
Viimeinen hakupäivä:
23.05.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
negotiable
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Type: Full time, permanent
Preferred background: End of studies - graduated
Work hours: 38 hours per week
Location: Otakaari 5, 02150 Espoo
Starting date: According to agreement
Application deadline: 23.5.2019

Biomensio is an innovative biotechnology company revolutionizing bioanalytics through its point-of-need diagnostics platform. The initial application areas include on-site detection of drug abuse in saliva, as well as testing food and milk safety. The diagnostics platform consists of a fully digital handheld reader, multi-analyte sensors integrated into fluidic cartridge, and a cloud-based analytics service. Biomensio employs 9 professionals and is expected to grow significantly in the coming years as the company matures and moves from the R&D stage towards commercialisation. Biomensio, founded in 2016, is headquartered in Tampere Finland with an office also in Otaniemi, Espoo.

Biomensio is looking for a systematic Test Development Engineer to work in a recently established sensor development team in Espoo. In this hands-on position, you will develop tools, routines, quality protocols and test systems for the sensors and related software. In other words, you are responsible for setting and developing the softwares, hardwares and processes utilized in testing to produce accurate data concerning the quality of the product. You will work closely with Biomensio’s sensor and process development engineers and also with several partners. Overall, the sensor development team is responsible for the development of a mass sensitive transducer chips based on patented Solidly Mounted Resonator (SMR) technology combined with Application Specific Integrated Circuit (ASIC).

You will succeed in this position if you like working independently and proactively in close contact with the multidisciplinary team. You enjoy working in an ever-changing startup environment where your role is not set to stone. You are excited about contributing to the growth of the company and ready to commit to the shared goals for the long term. You might be in the beginning of your career or already a more experienced talent as long as you are able to learn quickly and have understanding of signal processing, sensors and test systems. Previous work experience in developing test systems for sensor production is highly valued. You will collaborate tightly with suppliers, partners and other team members, e.g. chemists and engineers. Therefore, your ability to communicate with people from different backgrounds is equally important as well as your ability to learn basics of biotechnology. Your role includes visiting Tampere headquarters from time to time. Depending on your skills and motivation your role can also include other responsibilities, such as sensor design and characterization. As a growing company, Biomensio offers good opportunities to develop your competence and career.

We are looking for:
-Technical studies from relevant field (e.g. physics, automation, bioinformation technology, electronics or mechanical engineering)
-Understanding of signal processing and sensor systems
-Previous work experience in developing test systems for sensor production
-Programming skills in one or more of the following languages: C, C++, Python, Labview, VBA macros
-Hands on lab skills, e.g. setting up measurement systems (mechanics/electronics/s)
-An entrepreneurial attitude and willingness to explore new things in a multidisciplinary team
-Fluent skills in English

We consider as an advantage:
-Experience in working with microelectromechanical systems (MEMS) and know-how of MEMS test systems
-Know-how in FBAR/SMR, ASIC and/or microfluidic technologies
-Industrial experience
-Previous experience in working within ISO 13485 or ISO 9001 environment
-Understanding a bit of spoken Finnish

What we offer:
-Opportunity to build your role and direct it to match your interest and strengths
-A multidisciplinary product and team with an unique combination of bioelectronics, software and sensor development
-Opportunity to develop a truly meaningful technology which improves e.g. patient monitoring, drug diagnostics and testing food safety
-Independent and responsible role in a startup environment in the heart of Otaniemi, Espoo.
-Opportunity to be a central part of growing the company and taking it from R&D phase to commercialisation

Sounds like you? Please submit your application letter and CV on May 23rd by the latest here: https://apply.atalent.fi/biomensio-test-development-engineer-5-2019. Please mention your salary request and possible starting date in your application documents. If you have a GitHub profile or equivalent, we are also interested in taking a look at it.

You can familiarize yourself with Biomensio here: https://biomensio.com/. For more information about the recruitment process contact aTalent’s Recruitment Manager Anna Kerava (044 204 9486, anna.kerava[at]atalent.fi).

In this position you will be employed directly to Biomensio.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Biomensio
Yhteyshenkilö :
Anna Kerava / aTalent Recruiting
Puhelin:
044 204 9486
Sähköpostiosoite:
anna.kerava@atalent.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 13.5.2019

Hankinta-assistentti

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Sopimuksen mukaan - Vuoden loppuun
Viimeinen hakupäivä:
26.5.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Määräaikainen vuoden loppuun
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Laiturikatu 2, Lahti
Haku-DL: 26.5.2019

BE Group Oy Ab on Suomen johtava teräsjakelija ja tuotantopalveluyritys. Palvelemme sekä
teollisuutta että rakentamisen sektoria. Tehokkaan hankintatoimen ansiosta pystymme tarjoamaan markkinoiden laajimman valikoiman teräksiä, ruostumattomia ja haponkestäviä teräksiä sekä alumiineja kilpailukykyiseen hintaan. Olemme tehneet teräskauppaa Suomessa vuodesta 1868 – jo 150 vuotta!

Suomen johtava teräsjakelija ja tuotantopalveluyritys BE Group etsii nyt aktiivista ja toimeentarttuvaa hankinta-assistenttia Lahteen. Liityt osaksi kuuden hengen ostotiimiä, jossa tehtävänkuvasi pitää sisällään muun muassa tilausten toimitusaikojen seurantaa, tilausvahvistusten laatimista ja kotiinkutsujen hoitamista. Lahdessa toimiva ostotiimimme hoitaa materiaalihankintaa kansainvälisten sidosryhmien, kuten terästehtaiden kanssa, jolloin tehtäväsi on seurata sovittuja toimitusaikoja ja poikkeustilanteissa tehdä selvitystyötä toimittajien kanssa. Toimit myös vuorovaikutuksessa myyntiorganisaation ja tuotepäälliköiden kanssa toimitusketjun aikataulujen koordinoinnissa.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva tutkinto esimerkiksi logistiikan, hankinnan tai muiden kaupallisten tai teknillisten opintojen parista. Kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, etkä pelkää yhteydenpitoa eri sidosryhmiin. Tehtävässä tarvitset hyviä yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja, mutta motivaatio uuden oppimiseen on kaikkein tärkein, sillä kattavan perehdytyksemme avulla kehityt kansainvälisen organisaation ostotoimen ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle kattavat työterveyspalvelut ja tuemme muun muassa harrastustoimintaa, itsensä kehittämistä ja kulttuuriaktiviteetteja. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2019 loppuun, mutta kyvykkäälle ja hyvin työnsä hoitaneelle tekijälle on mahdollisuuksien mukaan tarjolla jatkoa määräaikaisen sopimuksen jälkeen.

Odotamme hakijalta:

- Soveltuvaa tutkintoa esimerkiksi kaupalliselta tai teknilliseltä alalta
- Vuorovaikutuksellista ja ongelmanratkaisukeskeistä työskentelyotetta
- Halua kehittyä hankintatoimen ammattilaiseksi
- Perustason IT-valmiuksia, kuten tuntemus Microsoft Office-ohjelmista
- Suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa

Mikäli kiinnostuit Hankinta-assistentin tehtävästä BE Groupilla, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/be-group-hankinta-assistentti-5-2019. Mainitsethan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Jätäthän hakudokumentit PDF-muodossa.

BE Groupista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.begroup.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (0400 495 946, mikko.lahti@atalent.fi).

Tähän tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan BE Groupille.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
BE Group
Yhteyshenkilö :
Mikko Lahti / aTalent Recruiting
Puhelin:
0400 495 946
Sähköpostiosoite:
mikko.lahti@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Laiturikatu 2
Postinumero ja -toimipaikka:
Lahti
Www-sivut:
https://www.begroup.fi/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 10.5.2019

Lähihoitaja ja vahvistus kotihoidon tiimiin

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
sopimuksen mukaan
Viimeinen hakupäivä:
27.5.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
työehtosopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Etsimme lähihoitajaa ja vahvistusta kotihoidon tiimiimme Jyllin Kodille!

Etsimämme henkilön sydän sykkii vanhustyölle, ja hän toteuttaa kotihoitoa sekä yhteisökodin asukkaiden hoitoa yksilöllisen palvelusuunnitelman mukaisesti. Hoitaja osallistuu myös asiakkaiden palvelusuunnitelmien laadintaan ja toimintajär-jestelmän kehittämiseen yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Työ on kaksivuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja valmiutta käyttää omaa autoa työssä. Lisäksi valinnassa eduksi ovat kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä aikaisempi kokemus vanhustyöstä.

Lupaamme sinulle ammatillisen pääoman kasvua sekä työn iloa mukavassa työyhteisössä! Työsuhde on määräaikainen vuoden ajaksi, ja sisältää mahdollisuuden jatkaa sen jälkeen. Edellytämme asiakastyössä työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Vapaamuotoisen hakemuksen kuvan ja CV:n kera voit lähettää 27.5.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niina.koskela@jyllinkodit.fi otsikolla ”kotihoidon ammattilainen”.

Lisätiedot:
Kehitys- ja koulutussuunnittelija Niina Koskela niina.koskela@jyllinkodit.fi
puh. (03) 4590 4624
Jyllin Kodit, Jyllinkatu 3, Ikaalinen www.jyllinkodit.fi
www.facebook.com/jyllinkodit www.instagram.com/jyllinkodit

Jyllin Kodit on Ikaalisten keskustassa sijaitseva seniorien asumis- ja palvelukeskus. Olemme toimineet vanhuuden hyväksi jo vuodesta 1965 lähimmäisvastuun periaatteita noudattaen.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Jyllin Kodit Oy
Yhteyshenkilö :
Niina Koskela
Puhelin:
03 4590 4624
Sähköpostiosoite:
niina.koskela@jyllinkodit.fi
Katu- tai PL-osoite:
Jyllinkatu 3
Postinumero ja -toimipaikka:
39500 Ikaalinen
Www-sivut:
www.jyllinkodit.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 10.5.2019

Software Development Engineer

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
According to agreement
Viimeinen hakupäivä:
23.05.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
negotiable
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Contract type: Full time, permanent
Suitable background: End of studies - graduated
Work hours: 38 hours per week
Location: Otakaari 5, 02150 Espoo
Starting date: According to agreement
Application deadline: 23.5.2019

Biomensio is an innovative biotechnology company revolutionizing bioanalytics through its point-of-need diagnostics platform. The initial application areas include on-site detection of drug abuse in saliva, as well as testing food and milk safety. The diagnostics platform consists of a fully digital handheld reader, multi-analyte sensors integrated into fluidic cartridge, and a cloud-based analytics service. Biomensio employs 9 professionals and is expected to grow significantly in the coming years as the company matures and moves from the R&D stage towards commercialisation. Biomensio, founded in 2016, is headquartered in Tampere Finland with an office also in Otaniemi, Espoo.

Biomensio is looking for a self-motivated and proactive Software Development Engineer to work in a recently established sensor development team in Espoo. Your role involves development of the signal processing, algorithms, databases and embedded software for the bioanalyzer. In addition, you will be working with hardware development related to the handheld-reader. Based on data, you will research and establish the best practices for signal processing. In addition, you will work within the quality systems. Overall, the sensor development team is responsible for the development of a mass sensitive transducer chips based on patented Solidly Mounted Resonator (SMR) technology combined with Application Specific Integrated Circuit (ASIC). Depending on your skills and motivation your role can also include other responsibilities, such as system and cloud infrastructure development. As a growing company, Biomensio offers good opportunities to develop your competence and career.

You will succeed in this position if you are a self-driven doer who likes working with a multidisciplinary team. You enjoy working in an ever-changing startup environment where your role is not set to stone. You are passionate about contributing to the growth of the company and ready to commit to the shared goals in a long term. You can be in the beginning of your career or a more experienced talent, as long as you have solid understanding of signal processing, (e.g. via school or work), understanding of measuring techniques and solid programming skills. You will collaborate tightly with suppliers, partners and other team members, e.g. chemists and engineers and therefore ability to communicate with people from different backgrounds is valued as well as ability to learn about biotechnology. Your role includes also visiting Tampere headquarters from time to time.


We are looking for:
-Technical studies from relevant field (e.g. software development, automation, signal processing, bioinformation technology)
-Prior experience with embedded software development
-Understanding of signal processing
-Solid programming skills at least in one of the following languages: C, C++ or Python
-Entrepreneurial attitude and willingness to explore new things with a multidisciplinary team
-Fluent skills in English

We consider as an advantage:
-Prior experience in hardware development
-Know-how in FBAR/SMR, ASIC and/or microfluidic technologies
-Industrial experience
-Previous experience in working within ISO 13485 or ISO 9001 environment
-Understanding a bit of spoken Finnish

What we offer:
-Opportunity to build your role and direct it to match your interest and strengths
-A multidisciplinary product and team with an unique combination of bioelectronics, software and sensor development
-Opportunity to develop a truly meaningful technology which improves e.g. patient monitoring, drug diagnostics and testing food safety
-Independent and responsible role in a startup environment in the heart of Otaniemi, Espoo.
-Opportunity to be a central part of growing the company and taking it from R&D phase to commercialisation

Sounds like you? Please submit your application letter and CV on May 23rd by the latest here: https://apply.atalent.fi/biomensio-software-development-engineer-5-2019. Please mention your salary request and possible starting date in your application documents. If you have a GitHub profile or equivalent, we are also interested in taking a look at it.

You can familiarize yourself with Biomensio here: https://biomensio.com/. For more information about the recruitment process contact aTalent’s Recruitment Manager Anna Kerava (044 204 9486, anna.kerava[at]atalent.fi).

In this position you will be employed directly to Biomensio.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Biomensio
Yhteyshenkilö :
Anna Kerava / aTalent Recruiting
Puhelin:
044 204 9486
Sähköpostiosoite:
anna.kerava@atalent.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 9.5.2019

Myyjä

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Mahdollisimman pian
Viimeinen hakupäivä:
22.5.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Vakituinen
Haettu tausta: Teknisesti orientoitunut koulutustausta
Työaika: Kokoaika (joustava)
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Malminkaari 10
Haku-DL: Ke 22.5.2019

Elgood Oy on toiminut johtavien elektroniikkakomponenttivalmistajien edustajana vuodesta 1997 lähtien. Nykyisin yrityksemme toiminta on suuntautunut yhä enemmän asiakaskeskeisten ratkaisujen etsimiseen ja tarjoamiseen. Tarjontamme kattaa laadukkaat ratkaisut lähes kaikkiin elektronisten koneiden ja laitteiden kustannustehokkaisiin tarpeisiin. Elgoodin PARTCO myymälä ja verkkokauppa on elektroniikan komponenttien erikoisliike. PARTCO palvelee kaikkia yksityishenkilöistä yrityksiin ja sopimusasiakkaisiin. PARTCO:n vahvuuksia ovat asiantunteva henkilökunta, nopeat toimitukset ja laaja valikoima - kaupasta löytyy yli 13 000 tuotetta. Elgood Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia. Yrityksemme työllistää noin 30 henkilöä, joista osa on keskittynyt BtoB-myyntiin ja osa verkkokauppa- ja myymälätoimintaan.

Oletko myyntihenkinen ja sanavalmis osaaja, jolta löytyy innostusta ottaa haltuun monipuoliset teknisen B2C -myynnin tehtävät alati kehittyvällä toimintakentällä? Tässä tehtävässä yhdistyvät monipuoliset myynnin sekä teknisen asiakaspalvelun tehtävät, joissa pääset kasvattamaan ja hyödyntämään elektroniikka-alan tietovarastoasi sekä kehittämään myynnin taitojasi. Roolissa vastaat osana viiden hengen Sales-tiimiä Elgoodiin kuuluvan PARTCON myymälän sekä verkkokaupan monikanavaisesta palvelusta sähköisesti, puhelimitse sekä f2f -kohtaamisissa. Kattavan perehdytyksen jälkeen työskentelet elektroniikan tuotteiden parissa tarjoten asiakkaille asiantuntevaa ja ratkaisukeskeistä palvelua. Tehtävään ei kuulu uusasiakashankintaa ja työ sopiikin erinomaisesti esimerkiksi insinööritaustaiselle ja myyntihenkiselle henkilölle.

Osaamisesi karttuessa tulet myös saamaan vastuullesi verkkokaupassa myytävän tuotealueen, kerryttäen arvokasta erityisasiantuntemusta omasta tuoteportfoliostasi. Tuotevastuullisena seuraat oman tuoteryhmäsi kehittymistä sekä teet jonkin verran siihen liittyviä hankintoja. Elgoodissa sinulla on mahdollisuus räätälöidä urapolkuasi B2B-myynnin tehtäviä kohti. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, jonka aikana pääset tutustumaan tuotteisiin niin verkkokaupassamme kuin myymälässämme. Näin varmistamme, että saat kattavan kuvan Elgoodin tuotteista sekä Addtech Groupin tuomista mahdollisuuksista.
Odotamme sinulta teknistä koulutustaustaa tai työkokemuksen kautta kertynyttä osaamista elektronisista ratkaisuista. Elgoodin tiimissä on tilaa positiivisen elämänasenteen omaavalle tekijälle, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti ja ottamaan ottamaan vastuuta omista tehtävistään. Olet sosiaalisesti lahjakas ja itsevarma, etkä pelkää haastaa itseäsi. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Hakijalta odotetaan:
-Ymmärrystä elektroniikasta ja sen ratkaisuista
-Taitoja työskennellä asiakasrajapinnassa
-Toimeen tarttuvaa ja itsenäistä työotetta
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
-Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä

Tarjoamme sinulle:
-Mahdollisuuden positiiviseen urakehitykseen, johon voit vaikuttaa oman mielenkiintosi mukaan
-Kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden lisäkouluttautua myynnin saralla
-Varman ja kasvavan työnantajan sekä suuren konsernin tarjoamat mahdollisuudet
-Aktiivisen, huumorintajuisen ja työhönsä omistautuneen tiimin tuen ja kannustavan työyhteisön

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 22.5.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/elgood-myyja-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Elgoodista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.elgood.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari [+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi]. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Elgoodin palvelukseen.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Elgood
Yhteyshenkilö :
Milla Saari / aTalent Recruiting
Puhelin:
+358 50 524 1998
Sähköpostiosoite:
milla.saari@atalent.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 9.5.2019

Kunnossapitoinsinööri

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Mahdollisimman pian
Viimeinen hakupäivä:
31.05.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Onko insinööriopinnot (mekaaninen/automaatio) purkissa? Meillä olisi sinulle loistava mahdollisuus aloittaa urasi insinöörinä! Haemme parhaillaan asiakkaallemme kunnossapitoinsinööriä Olkiluotoon. Työn aloitus on mahdollisimman pian, ja arvioitu kesto on ainakin vuoden 2019 loppuun asti (mahdollisesti pidempään).

Työtehtäviisi kuuluu:
- Kunnossapitoon ja polttoaineenkäsittelyyn liittyvät tehtävät
- Määräaikaistarkastuksista huolehtiminen
- Piirustusten tarkastaminen ja kommentointi
- Dokumentaatiosta vastaaminen

Odotamme sinulta:
- Insinöörin tai DI tutkintoa (mekaaninen tai automaatio)
- Hyviä kommunikaatiotaitoja
- Hyviä tietoteknisiä taitoja
- Tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, ripeyttä ja rohkeutta selvittää asioita
- Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön

Kielivaatimukset:
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Haethan paikkaa englanninkielisellä CV:llä sivujemme kautta. Lähettämällä hakemuksesi luot samalla itsellesi profiilin ja liityt työnhakijaverkostoomme. Täten me voimme tarjota sinulle sopivia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä paikkaan liittyen niin olethan yhteydessä Jonna Mattilaan puh. 044 360 6783, jonna.mattila@enersense.com.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Enersense on teollisuuden projekteihin erikoistunut asiantuntija- ja työvoimaoperaattori, jolla on kokemusta vuodesta 2005 alkaen sekä kotimaisista että kansainvälisistä työpaikoista. Kauttamme työllistyy noin 1000 henkilöä vuodessa. Kokemuksemme kattaa jo yhteensä 39 maata, 62 eri kansalaisuutta sekä 562 eri toimenkuvaa. Missiomme on yhdistää taitavat ammattilaiset haasteellisiin työpaikkoihin asiakasyrityksissämme. Asiakkaamme keskittyvät moniin eri toimialoihin, esimerkiksi energiaan, tuotantoon, teollisuuteen ja rakentamiseen.

Enersensen työntekijänä tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon ja kausittain vaihtuvia etuja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tuemme ja autamme sinua koko työsuhteesi aikana mm. erilaisissa logistisissa asioissa ja haluamme sinun menestyvän ja kehittyvä urapolullasi. Jos haluat saada nostetta urallesi, jätä hakemuksesi jo tänään.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Enersense International Oyj
Yhteyshenkilö :
Jonna Mattila / Enersense
Sähköpostiosoite:
jonna.mattila@enersense.com
Postinumero ja -toimipaikka:
27160 Eurajoki
Lisätiedot:
Hae paikkaa nettisivujemme kautta: https://www.enersense.jobs/en//jobs/-2137
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 9.5.2019

Mekaaninen dokumentointi-insinööri

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Mahdollisimman pian
Viimeinen hakupäivä:
31.05.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Haemme parhaillaan asiakkaallemme mekaanisen alan dokumentointi-insinööriä kokoaikaiseen työhön Olkiluotoon. Paikkaan soveltuu hyvin myös vastavalmistunut, joka hakee nostetta uralleen. Työn arvioitu kesto on ainakin vuoden 2019 loppuun asti, ja jatko on mahdollista asiakkaamme tarpeen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu:
- Tarkastaa data ja dokumentit sekä siirtää ne laitostietokantaan
- Täydentää tarvittaessa aineistoa teknisestä dokumentaatiosta
- Raportoida puutteet koordinaattorille ja tekn. vastuuhenkilölle (yhteydenpito muihin osastoihin/tiimeihin)

Odotamme sinulta:
- Insinöörin tai teknikon koulutusta (kone-/metalli-/ prosessitekniikka)
- Voimalaitostekniikan osaamista ja tuntemusta
- Suunnittelukokemus katsotaan eduksi
- Hyvät IT-taidot (MS Office, Kronodoc, Autocad, PDMS osaaminen katsotaan eduksi)
- Hyvä osaaminen eri tietokantaohjelmista

Kielivaatimukset:
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Haethan paikkaa englanninkielisellä CV:llä sivujemme kautta. Lähettämällä hakemuksesi luot samalla itsellesi profiilin ja liityt työnhakijaverkostoomme. Täten me voimme tarjota sinulle sopivia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä paikkaan liittyen niin olethan yhteydessä Jonna Mattilaan, puh. 044 360 6783, jonna.mattila@enersense.com.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Enersense on teollisuuden projekteihin erikoistunut asiantuntija- ja työvoimaoperaattori, jolla on kokemusta vuodesta 2005 alkaen sekä kotimaisista että kansainvälisistä työpaikoista. Kauttamme työllistyy noin 1000 henkilöä vuodessa. Kokemuksemme kattaa jo yhteensä 39 maata, 62 eri kansalaisuutta sekä 562 eri toimenkuvaa. Missiomme on yhdistää taitavat ammattilaiset haasteellisiin työpaikkoihin asiakasyrityksissämme. Asiakkaamme keskittyvät moniin eri toimialoihin, esimerkiksi energiaan, tuotantoon, teollisuuteen ja rakentamiseen.

Enersensen työntekijänä tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon ja kausittain vaihtuvia etuja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tuemme ja autamme sinua koko työsuhteesi aikana mm. erilaisissa logistisissa asioissa ja haluamme sinun menestyvän ja kehittyvä urapolullasi. Jos haluat saada nostetta urallesi, jätä hakemuksesi jo tänään.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Enersense International Oyj
Yhteyshenkilö :
Jonna Mattila / Enersense
Sähköpostiosoite:
jonna.mattila@enersense.com
Postinumero ja -toimipaikka:
27160 Eurajoki
Lisätiedot:
Hae tehtävää nettisivujemme kautta: https://www.enersense.jobs/en//jobs/-2147
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 9.5.2019

eLearning Specialist

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Sopimuksen mukaan neuvoteltavissa
Viimeinen hakupäivä:
21.05.2019
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Vakituinen
Työaika: Täysipäiväinen
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe-valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan neuvoteltavissa
Sijainti: Hyvinkää
Haku-DL: 21.05.2019

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat teollisuuden, erityisesti valmistavan teollisuuden yritykset. Etteplanin palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun, ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa. Vuonna 2018 Etteplanin liikevaihto oli noin 236 miljoonaa euroa. Etteplan on kehittyvä globaali insinööritalo, jonka palveluksessa on yli 3 000 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Etteplan on myös listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Etteplan etsii kasvunsa tueksi e-oppimisesta innostunutta eLearning Specialistia – eli tuttavallisemmin koulutusmateriaalien tuottajaa – maailman johtavien kone- ja laitevalmistajien asiakasprojekteihin Hyvinkäälle. Etteplanin dokumentointiin sekä koulutusmateriaalien tuotantoon keskittyvä yksikkö luo asiakkaille erilaisia kokonaisvaltaisia sähköisiä koulutusratkaisuja alan uusimpien käytäntöjen mukaisesti viimeisimpiä teknologioita hyödyntäen. Toimenkuvassa pääpaino on koulutusmateriaalien suunnittelussa sekä tuottamisessa. eLearning Specialistina vastaat niin teksti- kuin kuvasisällön laatimisesta luokkahuone- ja e-oppimistarkoituksiin: muokkaat esimerkiksi käyttömanuaalien sisältöjä oppimis- ja koulutustarkoitukseen sopivaan, käyttäjäystävälliseen muotoon. Lisäksi koulutusmateriaalien suunnitteluun sekä tuottoon liittyy olennaisesti pelillistäminen ja keskeisin tavoitteesi on tuottaa materiaaleja, jotka antavat muistille lisästimulaatiota oppimisen tueksi vieden oppikokemuksen aivan uudelle tasolle. Kokemuksesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan toimenkuvaa on myös mahdollista muokata!

eLearning Specialistina työskentelet yhteistyössä asiakkaan kanssa osana tiivistä projektitiimiä, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat “hands on” -asenne, joten etsimämme henkilö on myös itsenäinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen. Sinulla on tehtävän kannalta relevantti opintotausta sekä aiempaa kokemusta vastaavista sisällöntuotantotehtävistä. Olet tämän lisäksi teknisesti näppärä: sinulla on kokemusta koulutusmateriaalien tuottamisesta modulaarisessa dokumentointiympäristössä ja ymmärrystä e-oppimisen ja LMS-ohjelmistojen koukeroista. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa, tai jo kokeneempi tekijä, mutta sinulla tulisi ennen kaikkea olla halua kehittää itseäsi, sillä tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa alan ammattilaiseksi uusien koulutusteknologioiden mukana!

Hakijalta odotetaan:

- Tehtävän kannalta relevanttia opintotaustaa, esim. aikuispedagogiikan, tietojohtamisen parista
- Aiempaa kokemusta vastaavista sisällöntuotantotehtävistä
LMS-järjestelmien (esim. Moodle, SAP SuccessFactors) ja eLearning-ohjelmistojen käyttökokemus (esim. Articulate Storyline, Adobe Captivate)
- Näppituntumaa pelillistämisen periaatteisiin
- Aidosti kansainvälisen työympäristön vuoksi paitsi sujuvaa suomen niin myös englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Visuaalisen suunnittelun perusteet kuvankäsittely- ja videoeditointitaitoineen
- Aiempi kokemus projektitehtävistä teknologia-alan työympäristössä

Tarjoamme sinulle:

Etteplan on yksi Euroopan teknisen dokumentoinnin palveluntarjoajista ja meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamista paitsi työtehtävien myös koulutusten avulla, ja perehdytyksen tueksi tarjoamme jokaiselle oman “kummin”. Tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, kilpailukykyiset edut ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä yhdessä kunnianhimoisesti ammattimaisella asenteella. Tämä on alalla uniikki toimenkuva ja meillä voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Etteplanin palvelukseen.

Jos olet etsimämme tekijä, haethan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21. toukokuuta 2019 mennessä! Lähetä suomenkielinen motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/etteplan-elearning-specialist-5-2019 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi!

Etteplanista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.etteplan.com/fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
Etteplan
Yhteyshenkilö :
Mikaela Johansson / aTalent Recruiting
Puhelin:
+358 50 351 2400
Sähköpostiosoite:
mikaela.johansson@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Kytäjänkatu, 05830 Hyvinkää, Finland
Postinumero ja -toimipaikka:
05830 Hyvinkää
Www-sivut:
https://www.etteplan.com/fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 7.5.2019

(Senior) IT Infrastructure Specialist

Tyyppi:
Työpaikka
Viimeinen hakupäivä:
19.5.2019
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Sopimustyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Sijainti: Sturenkatu 16, 00510 Helsinki, Elokuussa 2019 muutamme osoitteeseen Valimotie 17-19, 00380 Helsinki.
Positio: IT, ohjelmistokehitys, tekninen
Hae viimeistään: 19.5.2019
Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Työaika: 36,45 h/vko

Apotti on laaja-alainen ja maailmanlaajuisesti ainutkertainen sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) muutoshanke. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on kehittää kaikkia sote-palveluja kokonaisuutena sekä ottaa käyttöön alueellisesti yhtenäinen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmä, joka mahdollistaa toiminnan ohjauksen ja sitä kautta paremman laadun.

Apotti-tietojärjestelmä on ensimmäinen laatuaan – aiemmin sosiaali- ja terveydenhuollon tietoa ei ole yhdistetty samassa mittakaavassa samaan järjestelmään. Nykyisten omistajien käytössä tietojärjestelmä tulee vaikuttamaan 1,6 miljoonaa henkilön elämään noin 35 000
tietojärjestelmää käyttävän sote-ammattilaisen kautta. Apotti-tietojärjestelmä on nyt käytössä HUS:n Peijaksen sairaalassa Vantaalla. Tietojärjestelmä otetaan nykyisten omistajien käyttöön vaiheistetusti.

Apotti hakee infrastruktuuriasintuntijaa työskentelemään ainutlaatuisen tietojärjestelmänsä parissa. Tietojärjestelmän ytimenä toimii maailmankuulu Epic-järjestelmä, joka on kuitenkin Suomessa hyvin harvinainen, joten emme vaadi aiempaa Epic-kokemusta – ainoastaan uteliaisuutta. Epic-tietojärjestelmä tulee tutuksi koulutuksissa, jotka järjestetään Yhdysvalloissa Epicin koulutuskeskuksessa. Koulutuksen ja itseopiskelun jälkeen pääset tekemään aiheeseen liittyvät sertifiointikokeet. Apotti-järjestelmä ei siis oikeastaan ole vain yksi järjestelmä vaan asiakas- ja potilastietojärjestelmä, joka koostuu ydinjärjestelmästä sekä sitä täydentävistä erityisjärjestelmistä – tietenkin siten, että loppukäyttäjälle jää kokemus yhdestä tehokkaasta kokonaisuudesta ja työkalusta.

Yhdeksän hengen käyttöpalvelutiimi vastaa Apotti-tietojärjestelmän toiminnasta kahden konesalin ja noin 2000:n virtuaalipalvelimen ympäristössä. Tiimi tarvitsee nyt apukäsiä uusien versioiden asennuksiin ja komponenttien huoltamiseen sekä osaamista konfiguraatioiden hallinnoinnin sekä seurantatyökalujen ylläpidon kanssa. Muita työtehtäviä joihin panostasi kaivataan ovat järjestelmän suorituskyvyn seuraaminen ja mahdollisiin virhetilanteisiin reagoiminen.

Tiimi on valmis tukemaan ja opettamaan monia asioita, mutta suureksi eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ja kiperien poikkeustilanteiden käsittelystä. Käyttöpalvelutiimin tehtävänä on varmistaa tietojärjestelmän saatavuus ja suorituskyky korkean käytettävyyden vaatimusten mukaisesti. Yhdessä myös suunnitellaan uutta ja ratkaistaan vallitsevia ja tulevia ongelmatilanteita.

Kuten useimmissa vastaavissa hommissa: “Hyvin tehty työ jää huomaamatta, mutta huonosti tehdyn työn huomaa suurin osa käyttäjistä.” Apotilla tiedostetaan edellä mainittu fakta ja näin ollen panostetaan tietojärjestelmien elintärkeään toimintaan. Monesta syystä voidaankin sanoa, että työ Apotin sisäisessä käyttöpalvelutiimissä on aidosti tärkeää, vastuullista ja merkittävää.

Sinulta toivomme:

- Järjestelmäosaamista Microsoft Windows Serveristä (esimerkiksi ylläpidosta pääkäyttäjätasolla)
- Ymmärrystä TCP/IP-verkosta ja verkkoprotokollista
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Mahdollisuutta ajoittaisiin päivystystehtäviin – käytössä on kiertävä hälytysrinki, jossa noin kerran 1,5 kuukaudessa olisi sinun vuorosi ottaa koppia pikaista korjausta vaativista tilanteista

Lisäksi arvostamme esimerkiksi:

- Ymmärrystä sovellusalustoista (kuten Citrix XenApp, VMware Horizon View, tai Microsoft System Center Configuration Manager)
- Kokemusta hallinta- ja seurantatyökalujen asentamisesta sekä ylläpidosta, suoritusmittareiden tarkkailusta, järjestelmän suorituskyvyn seurannasta, ja vianmääritystilanteiden hallinnasta
- Kokemusta tietojärjestelmän päivitysten ja parannusten toteutuksesta tuotanto- ja testiympäristöihin

Tarjoamme sinulle:

- Nuoren organisaation, jossa on mahdollista saada vastuuta ja löytää uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia oman innostuksen ja kiinnostuksen mukaan
- Uuden oppimista ja oivaltamista (Epic-järjestelmä, mutta myös paljon muuta)
- Tiimin jossa sinulla on asiantuntijan vapaus toimia mutta myös mahdollisuus saada tukea
- Yhteiskunnallisesti merkittävän työn – Apotti on hankkeena ja tietojärjestelmänä erittäin merkittävä ja laaja, myös kansainvälisellä mittakaavalla. Tässä roolissa olet mukana muokkaamassa, modernisoimassa ja mahdollistamassa sulavia sosiaali- ja terveyspalveluja ainakin 1,6 miljoonalle ihmiselle

Rekrytointiprosessin vaiheet:

1. Puhelinkeskustelu aTalentin kanssa, jolloin pääset kertomaan lisää osaamisestasi sekä kuulet lisätietoja tehtävästä
2. Soveltuvuustesti (johon ei tarvitse opiskella tai valmistautua etukäteen) Apotin toimistolla
3. Haastattelut Apotin toimistolla tulevan tiimin esimiehen kanssa
4. Työllistyminen suoraan Apotin työntekijäksi.

Jos saimme sinut lainkaan kiinnostumaan, lähetä meille CV sekä hakemuksesi, jossa kerrot miksi tehtävä tuntuu sinulle juuri sopivalta, viimeistään 19.5.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/apotti-senior-it-infrastructure-specialist-5-2019 Apotista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.apotti.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Jenni Tontti (+350 407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
Apotti
Yhteyshenkilö :
Jenni Tontti / aTalent Recruiting
Puhelin:
+350 407508821
Sähköpostiosoite:
jenni.tontti@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Sturenkatu 16
Postinumero ja -toimipaikka:
00510 Helsinki,
Www-sivut:
https://atalent.fi/open-position/senior-it-infrastructure-specialist
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 6.5.2019

Teollinen muotoilija/Pintamallintaja

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Sopimuksen mukaan
Viimeinen hakupäivä:
26.5.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Täysipäiväinen
Haettu tausta: Valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Ilveskatu 2, 11100 Riihimäki
Haku-DL: 26.5.2019

Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 95 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 300 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsevat Riihimäellä, Ruotsissa ja Kanadassa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Sako etsii nyt joukkoonsa hyvän visuaalisen silmän ja mallinnustaidot omaavaa Teollista muotoilijaa tai Pintamallintajaa. Tässä tehtävässä suunnittelet aseiden tukkeja ja olet luomassa niistä laadukkaita 3D-malleja, joiden pohjalta voidaan tehdä muotteja tuotantoon. Työlläsi on suuri merkitys kokonaisuuden kannalta, sillä tukki on käyttäjän kosketuspinta tuotteeseen ja merkittävä osa niin visuaalista ilmettä kuin käyttöominaisuuksiakin. Visuaalisuuden lisäksi muotoilua ohjaavatkin vahvasti käytettävyys ja ergonomia. Tuotteet ovat käsinkosketeltavia kuluttajatuotteita, joten tehtävässä pääset erinomaisesti näkemään työsi jäljen. Alan nopeatempoisuuden vuoksi tuotteisiin tehdään tiheästi suurempia tai pienempiä päivityksiä ja markkinoilta tulevia kuluttajien toiveita seurataan tiiviisti.

Tehtävä sopii muotoilun ja mallintamisen asiantuntijalle tai enemmän uransa alkupuolella olevalle tekijälle, jolla on positiivista asennetta ja kehittymispotentiaalia. Hyvät yhteistyötaidot ja kiinnostus tehdä tiimityötä ovat tärkeitä, sillä tässä roolissa teet paljon yhteistyötä esimerkiksi tuotepäälliköiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Vuorovaikutteisuuden lisäksi nautit ketterästä toimintaympäristöstä ja suhtaudut avoimesti uusiin ideoihin ja näkökulmiin. Huomaathan, että Sakon toimialan vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa koulutusta, esim. teollinen muotoilija tai insinööri
- Hyvää osaamista jostakin pintamallinnustyökalusta, kuten Solidworks, Rhino, CATIA tai Fusion 360
- Kykyä tehdä korkealaatuisia kaksoiskaarevia malleja, joista voi tehdä muotteja
- Hyvää visuaalista silmää
- Hyviä yhteistyötaitoja
- Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi kokemus muottien tekemisestä, esimerkiksi muovimuotit tai valumuotit
- Valmistustekniikoiden tuntemus

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden päästä työskentelemään globaalin, laadustaan tunnetun premium-brändin parissa
- Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset vaikuttamaan merkittävästi lopputuotteeseen ja pohtimaan niin visuaalisuutta kuin käytettävyyden haasteita
- Työyhteisön, jossa työskennellään intohimolla ja voidaan olla ylpeitä omasta teknisestä osaamisesta
- Pitkän, 100 vuoden historian omaavan perheomisteisen organisaation, jossa johtamiskulttuuri on pitkäjänteinen ja innovatiivisuus ja ketteryys näkyvät arjessa

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 26.5. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sako-teollinen-muotoilija-pintamallintaja-5-2019 . Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Sakosta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sako.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Sakon palvelukseen.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Sako
Yhteyshenkilö :
Lisa Jokinen / aTalent Recruiting
Puhelin:
0505991835
Sähköpostiosoite:
lisa.jokinen@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Ilveskatu 2
Postinumero ja -toimipaikka:
11100 Riihimäki
Www-sivut:
https://www.sako.fi/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 3.5.2019

Taloushallinnon asiantuntija, kokoaikainen, OP Kauppiaspalvelut

Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
12 kk määräaikainen työsuhde
Viimeinen hakupäivä:
09.05.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Oletko kehittymishaluinen talouden taituri, joka nauttii muutoksesta? Haluaisitko päästä osaksi start up -henkistä yritystä, joka on vahvassa kasvussa? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa uusia haasteita ja intoa kehittää talouden prosesseja? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme taloushallinnon asiantuntija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, OP Kauppiaspalveluille, kehittämisintoista taloushallinnon asiantuntijaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta.

Taloushallinnon asiantuntijan tehtävänkuva on monipuolinen sisältäen kirjanpidollisia tehtäviä, raportointia sekä prosessien ja järjestelmien kehitystehtäviä. Tehtävänkuvaan kuuluvat osakirjanpidon tehtävät (esim. osakirjanpidon materiaalivalmistelut sekä kuukausittainen raportointi), erilaiset selvitystehtävät sidosryhmien kanssa sekä aktiivinen ja palveleva yhteistyö mm. asiakaspalvelutiimin kanssa. Lisäksi tehtävässä pääsee mukaan asiakasjärjestelmän kehitykseen.

OP Kauppiaspalvelut ja siihen kuuluva Checkout Finland Oy on osa OP-Ryhmää. He auttavat suomalaisia kauppiaita ja kuluttajia kaupan alan digitalisoitumisen ymmärtämisessä ja hyödyntämisessä. He tukevat kauppiaita globaalissa kilpailussa tarjoamalla palveluita, jotka ovat edelläkävijöitä sähköisessä kaupankäynnissä. Palveluvalikoimaan kuuluu erilaisia työkaluja verkkomaksamisen, tunnistamisen sekä logistiikan toteuttamiseen ja hallitsemiseen. Lisäksi he tarjoavat tuotteita kivijalkakauppaan ja mobiilimaksamiseen. Yli 9500 suomalaista kauppiasasiakasta takaa sen, että tekemistä riittää ja he kasvavat kovaa vauhtia.

Checkout tarjoaa kauppiaille yhdellä integraatiolla ja sopimuksella maksutavat ja rahantilityksen verkko-, myymälä ja sovelluskauppaan. Kauppias pääsee valitsemaan maksutavat lukuisilta kotimaisilta ja ulkomaisilta maksupalveluiden tarjoajilta. Checkoutin palvelu säästää kauppiaalta aikaa ja vaivaa kaupan talouden prosessien hallinnassa ja raportoinnissa, sekä mahdollistaa markkinoiden sujuvimman ostokokemuksen heidän asiakkailleen.
Tutustu Checkout Finland Oy:seen tarkemmin: https://checkout.fi/

Pääasialliset tehtävät
- Osakirjanpidon materiaalien valmistelu pääkirjanpidolle
- Asiakasvarojen selvitys ja virhetilanteiden hoito
- Kuukausittain raporttien muodostaminen
- Asiakasvarajärjestelmän kehittäminen yhdessä teknisen tiimin kanssa

Odotamme sinulta
- Vähintään kolmen vuoden kokemusta talouden tehtävistä, kuten osa- tai pääkirjanpidollisista, controllerin, tilintarkastajan tai analyytikon tehtävistä
- Erinomaisia Excel -taitoja
- Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
- Rennon, avoimen ja startup-henkisen työkulttuurin
- Mahdollisuuden auttaa tuhansia kauppiaita ja verkkokauppiaita heidän liiketoiminnan kehittämisessä
- Ainutlaatuisen työnkuvan, jossa pääset hyödyntämään koko potentiaaliasi
- Työyhteisön, joka työskentelee kohti yhteistä tavoitetta ja viettää aikaa yhdessä myös toimiston ulkopuolella
Joustavan työajan klo 7-18 välillä


Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 9.5.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Valittavalta osaajalta tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen (0409402670, wilma.vilen@studentwork.com).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
Studentwork/ OP Kauppiaspalvelut
Yhteyshenkilö :
Wilma Vilen
Puhelin:
0409402670
Sähköpostiosoite:
wilma.vilen@studentwork.com
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 29.4.2019

Promoottori SuomiAreenaan

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
15.7.-19.7.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
14€/h (sis.lomakorvaus)
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Aurinkoiseen huipputiimiin on etsinnässä kaksi aktiivista ja aurinkoista promoottoria SuomiAreenan ajaksi eli 15.-19.7.

Työtehtävät: Älykodin älylaitteiden esittely, aamuisin ja iltaisin Älykodin huoltotyöt.

Työajat noin:
Klo 9:00-18:00

Aiempi promootiokokemus on hyväksi, mutta uusia innokkaita tekijöitä voidaan kouluttaa myös!
Tehtävä vaatii suuren määrän tiedon sisäistämistä, ammattitaitoa asiakkaan kohtaamisessa + tilanteen haltuun ottamisessa, sekä aurinkoisuuttta ja energiaa jaksaakseen pitkät päivät koko tapahtuman ajan.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
Sarastus Events Oy
Yhteyshenkilö :
Sara Jokinen
Puhelin:
044-3773418
Sähköpostiosoite:
sara.jokinen@sarastusevents.com
Www-sivut:
www.sarastusevents.com
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 29.4.2019