Diakonia-ammattikorkeakoulu | Porin yliopistokeskus | Satakunnan ammattikorkeakoulu | Turun yliopiston opettajankoulutuslaitos, Rauma

FacebookFacebook TwitterTwitter

Rekrytoi osaaja

 

Satakunnan korkeakoulujen yhteisellä lomakkeella yritys tai yhteisö voi ilmoittaa avoimesta työ- ja harjoittelupaikasta samalla kertaa kaikille valitsemilleen korkeakouluille.

Lomake työ- tai harjoittelupaikkailmoituksen jättämiseen.

Tiedot välitetään oppilaitosten ura- ja rekrytointipalveluun sekä Porin Opiskelijataloyhdistys ry:n kautta opiskelijoille. Lomakkeella ilmoitetut avoimet työ- ja harjoittelupaikat löytyvät myös tämän sivun alareunasta.

OHJE: klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.
 


 

Korkeakoulujen ura- ja rekrytointiasioiden yhteyshenkilöt:
DIAK, Maija Mäkitalo, 040 869 6026, rekry.pori@diak.fi
SAMK viestintä, 044 710 3052, viestinta@samk.fi
UCPori, opiskelijasihteeri, 050 462 3277, opiskelijasihteeri@ucpori.fi
TY OKL (Rauma), Jaana Aikko, 02 333 7169, jaana.aikko@utu.fiTarjotut työ- ja harjoittelupaikat

Klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.

Työnjohtaja (Sähköinsinööri)

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Sopimuksen mukaan
Viimeinen hakupäivä:
11.03.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Palkkatoive
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Haemme yhteistyössä Kyrön Sähkö Oy:n kanssa työnjohtajaa.

Kyrön Sähkö Oy on kansainvälinen 25 henkeä työllistävä sähköasennusyritys, joka on erikoistunut sahojen sähköistystöihin. Sahojen lisäksi he toteuttavat kiinteistösähkötöitä pientaloista halleihin ja teollisuussähkötöitä pajoista tuotantolaitoksiin. Yrityksen liikevaihtoluokka on noin 5-6milj. €/vuosi.

Etsimme sähköinsinööriksi valmistunutta/valmistuvaa henkilöä tai kokenutta alan konkaria. Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat työnjohto, suunnittelu, tarvikehankinta/kilpailutus ja työmaiden organisointi. Toimit pääsääntöisesti Kyrössä sijaitsevasta toimistosta käsin ja vastaat lähialueiden työmaista. Matkustushalu on plussaa ja sinulla on mahdollisuus myös lähteä asennusreissuille Suomeen sekä ulkomaille.

Arvostamme reipasta asennetta ja työhön tarttuvaa otetta. Saat tarvittavan opastuksen ja perehdytyksen työhön. Tarjolla työpaikka vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä. Pääset osaksi nuorekasta työporukkaa, saat vastuuta ja monipuolisen työn.

Edellytämme:
- Sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörin tai teknikon koulutusta, valmis tai valmistuva
- Autocad piirtotaitoa
- Halua esimiestyöhön
- Reipasta asennetta
- Kokemus asennustöistä on plussaa

Tarjoamme:
- Mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen
- Monipuolisen ja haastavan tehtävän
- Hyvän tuen ja opastuksen työhön
- KK-palkan + bonus onnistuneesta työstä
- Työpaikan menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Antilta: 029 007 5310 / antti.rauhala@jobio.fi tai Aleksilta: 050 400 0588, aleksi.siikarla@kyrsa.fi.

Kaikki hakemukset lähetetään Jobiolle linkin https://jobio.fi/avoimet-tyopaikat/varsinais-suomi/tyonjohtaja kautta. Hakuaika on 21.2. - 11.3. Olemme sinuun yhteydessä 16.3. mennessä ja ilmoitamme kaikille hakuprosessin etenemisestä.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Jobio Varsinais-Suomi Oy / Kyrön Sähkö Oy
Yhteyshenkilö :
Antti Rauhala
Puhelin:
0290075310
Sähköpostiosoite:
antti.rauhala@jobio.fi
Katu- tai PL-osoite:
Sahatie 3
Postinumero ja -toimipaikka:
21800 Kyrö
Www-sivut:
https://www.kyronsahko.fi/
Lisätiedot:
Työhakemukset: https://jobio.fi/avoimet-tyopaikat/varsinais-suomi/tyonjohtaja
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 21.2.2018

Junior tuoteryhmäasiantuntija

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Maaliskuu 2018, neuvoteltavissa
Viimeinen hakupäivä:
Tiistai 6.3.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen
Tausta: Opintojen loppuvaihe – Uran alkuvaihe
Aloitusajankohta: Maaliskuu 2018, neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Hiomotie 32, 00371 Helsinki
Haku-DL: Tiistai 6.3.2018

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä. Valmistamme suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. Olemme myös Heineken ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa.

Hartwallin moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Rakastettujen klassikoiden ja innovatiivisten uutuuksien parissa työskentelee 700 hartwallilaista, välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä. Olemme osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Edistämme vastuullista juomakulttuuria. Toimimme aktiivisesti ympäristön hyväksi ja korostamme lähituotantoa.

Haemme nyt oppimiskykyistä, motivoitunutta ja analyyttistä Junior tuoteryhmäasiantuntijaa Helsingin Pitäjänmäkeen täydentämään Hartwallin asiakasmarkkinointitiimiä. Junior tuoteryhmäasiantuntijana vastaat panimojuomaosastojen tilanhallinta- ja valikoimasuunnittelusta itsenäisesti. Monipuolisessa tehtävässä pääset lisäksi analysoimaan myyntidataa sekä pohtimaan, miten kehittää ja hyödyntää dataa entistä tehokkaammin asiakasyhteistyössä, valikoimatyössä ja tilanhallinnassa. Tässä tehtävässä tutustut laajasti Hartwallin liiketoimintaan ja teet yhteistyötä eri funktioiden ja tuote- sekä asiakasryhmien parissa.

Meillä asenne ratkaisee, joten toivomme sinun olevan analyyttinen, itsenäinen ja sosiaalisesti taitava osaaja, jolla on intoa ja motivaatiota kasvaa sekä kehittyä Hartwallin kaupallisissa toiminnoissa vaativampiinkin tehtäviin. Tehtävässä menestyminen edellyttää luovaa ajattelutapaa, ratkaisukeskeistä ja päämäärätietoista työskentelyotetta sekä kykyä kokonaisvaltaiseen, liiketoimintalähtöiseen ajatteluun. Meille on tärkeää, että olet kiinnostunut Hartwallin tuotteista ja brändeistä sekä motivoidut lisäarvon tuottamisesta ja liiketoiminnan sekä itsesi kehittämisestä.

Edellytämme:

• Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi kaupalliselta alalta
• Aiempaa kosketusta kaupallisen puolen työelämään
• Kiinnostusta data-analytiikkaa kohtaan
• Sujuvia suullisia sekä kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
• Hyviä tietoteknisiä taitoja (erityisesti Excel)

Arvostamme:

• Päivittäistavarakaupan tuntemusta

Hartwall tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisen bisneksen parissa sekä kehittämään tuoteryhmähallintaa vahvojen brändien parissa. Mikäli haluat ottaa uusia askeleita urallasi sekä kasvaa roolissasi tulevaisuuden tuoteryhmäasiantuntijaksi, tämä on sinun paikkasi.

Oletko valmis? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF- muodossa viimeistään tiistaina 6.3.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/hartwall-junior-tuoteryhmaasiantuntija-2-2018

Tutustu Hartwalliin osoitteessa http://www.hartwall.fi/. Lisätietoja tehtävästä sekä hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (+358 50 4680 610, mia.paatsalo@atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Hartwall
Yhteyshenkilö :
Mia Paatsalo / aTalent Recruiting
Puhelin:
+358 50 4680 610
Sähköpostiosoite:
mia.paatsalo@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Hiomotie 32
Postinumero ja -toimipaikka:
00371 Helsinki
Www-sivut:
http://www.hartwall.fi/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 21.2.2018

Code Quality Consultant

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
ASAP, in the beginning of April 2018 at the latest
Viimeinen hakupäivä:
6.3.2018
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
At Verifa, we help companies in delivering high quality, reliable and secure software systems in an agile and compliant manner. Our experienced team enable continuous improvement across the entire software development lifecycle. Primarily we work with Continuous Integration/Delivery activities, with a special focus on quality/security assurance and verification activities, leveraging automation to ensure software is developed to the highest possible quality. We also work with 3rd party software clearing processes and open source strategy, as well as data analytics on project planning data to help drive business decisions and keep projects stay on track. Verifa is headquartered in Finland, with offices also in Sweden and the US.

We are now looking for a talented Code Quality Consultant to strengthen our dynamic team of 5. This is a great opportunity for an enthusiastic computer scientist who is passionate about delivering top consultancy services in the areas of code quality, security, automated testing and agile methodologies such as DevOps to an international customer base. We are offering a full-time position with the opportunity to become an international expert around Test Automation, Continuous Integration/Delivery, DevOps or any related area that you are interested in!

As a Code Quality Consultant your job involves helping our customers automate their quality and security assurance activities through working with different testing strategies (e.g. static code analysis, architectural analysis, unit/integration/system testing, fuzzing). We use tools and technologies such as Jenkins, Artifactory, Atlassian Stack, TFS, Git, SonarQube, Docker, Vagrant. You should have some knowledge about modern automation technologies and frameworks, we especially appreciate experience with DevOps and Continuous Delivery methodologies. Experience with the technologies we use is considered a plus but is not a requirement for a talented and enthusiastic candidate!

We believe in team work, openness to ideas, hard work and fun throughout. We offer a very informal and relaxed atmosphere. Additionally, we offer flexibility in shaping the role according to your own interests and skills. Ability and desire to travel to customers’ sites is a great plus – we already work with customers in the US, Europe, and soon China.

What we are looking for:

Have a suitable study background in computer science or similar degree
Have basic understanding in modern software development practices (version control, automated builds and testing, code reviews, etc.)
Be a talented problem solver and a true team player
Be fully proficient in English

Nice plusses:

Experience in testing and automation (work experience or own projects)
Some great-to-haves would be experience with Jenkins (or any other CI-system), unit testing, static code analysis of any form, and security related work

What Verifa offers:

True startup culture in an established business
Passionate, relaxed and flexible working environment
Freedom in choosing your own tools & direction
International travel (e.g. customer sites, conferences, company retreats)
Please submit your application letter and CV by latest Tuesday 6th March here: https://apply.atalent.fi/verifa-code-quality-consultant-2-2018. Please mention your salary request and possible starting date in your application documents.

You can familiarize yourself with Verifa here: https://verifa.net/#aboutus. For more information about the recruitment process please contact aTalent’s Recruitment Manager Anna Oikarinen (+358 50 41 55345, anna.oikarinen[at]atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Verifa
Yhteyshenkilö :
Anna Oikarinen
Puhelin:
+358 50 41 55345
Sähköpostiosoite:
anna.oikarinen@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Pieni Roobertinkatu 9
Postinumero ja -toimipaikka:
00130 Helsinki
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 21.2.2018

Junior Software Developer

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Starting according to agreement, as soon as possible, permanent
Viimeinen hakupäivä:
6.3.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Negotiable
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Visual Components is now looking for a Junior Software Developer to join their international and dynamic team in Espoo! If you are looking for an opportunity to deepen your software development skills in a flexible environment and a company that is truly committed to its employees, read more and apply already today! (Graduated or soon-to-graduate)

Type: Full-time (also possible to discuss part-time employment in the beginning), permanent
Preferred background: Graduated or soon-to-graduate
Working time: 3-5 days a week
Preferred starting date: According to agreement, as soon as possible
Location: Visual Components Headquarters in Espoo
Application deadline: March 6, 2018

With almost 20 years in business, Visual Components is one of the pioneers of the 3D manufacturing simulation industry. Today, we are recognized as a leading developer of 3D manufacturing simulation software and solutions, and we offer a simple, quick, and cost-effective solution to design and simulate production lines. With solutions for manufacturing design, sales, and application development, our software is trusted by hundreds of organizations worldwide. We have joined forces with KUKA, a global automation corporation, and this way we will be able to further improve and extend our entire value chain and deliver a first-class simulations solution for holistic factory automation. We are headquartered in Helsinki, Finland, but we have subsidiaries in Lake Orion, Michigan and Munich, Germany, along with a global partner network of partners and resellers.

We are growing and now looking for a Junior Software Developer to join our international and dynamic team in Espoo! As Junior Software Developer, you get to join our agile Software Development team and participate in developing our 3D factory and robot simulation tool. In this position, you will get a unique chance to contribute to the development of the company’s applications for desktop, mobile, and VR/AR platforms and deepen your own software development skills simultaneously.

Our ideal candidate has strong problem-solving skills, an analytical mindset, and an “eye for details”. You don’t have to be a professional developer yet, but we are looking for someone who has got the willingness and attitude to deepen his/her skills in software development! Good teamwork skills and can-do spirit also come handy in this position. Of course, if you have previous experience in the field, it is seen as an advantage for you.

Requirements for the applicant:

• Relevant educational background, e.g. a Bachelor’s degree in information technology or computer science
• Basic level programming skills in C++, C#, or .NET
• Good English skills, both written and spoken

We see as an advantage:

• Programming skills in JavaScript
• Knowledge of cloud services

What we offer:

Our most valuable assets are our employees - their dedication to our mission and each other is the reason for our success as a company, and awesomeness as a team. We offer you the support of a very international team, energetic and motivating working environment, flexible working hours, and a competitive salary. Visual Components has received the Great Place to Work® certification for two consecutive years and has also been rewarded as the 11th best place to work in Finland this year (amongst small businesses). Great Place to Work® is a global authority on building, sustaining, and recognizing high-trust, high-performing workplace cultures.

Does this sound like your opportunity? Send your CV and cover letter at latest by March 6, 2018. You may apply for the position here: https://apply.atalent.fi/visual-components-junior-software-developer-2-2018. Please convert your application documents into PDF-format.

We might proceed with potential candidates also during the application period so apply already today!

To familiarize yourself with Visual Components, please visit https://www.visualcomponents.com/. For further information regarding the position and the application process, you may contact Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Visual Components
Yhteyshenkilö :
Erkko Vanhakartano/aTalent
Puhelin:
+358504019387
Sähköpostiosoite:
erkko.vanhakartano@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/junior-software-developer-8/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 21.2.2018

Visual Components: Test Developer

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Negotiable
Viimeinen hakupäivä:
6.3.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Negotiable
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
With almost 20 years in business, Visual Components is one of the pioneers of the 3D manufacturing simulation industry. Today, we are recognized as a leading developer of 3D manufacturing simulation software and solutions, and we offer a simple, quick, and cost-effective solution to design and simulate production lines. With solutions for manufacturing design, sales, and application development, our software is trusted by hundreds of organizations worldwide. We have joined forces with KUKA, a global automation corporation, and this way we will be able to further improve and extend our entire value chain and deliver a first-class simulations solution for holistic factory automation. We are headquartered in Helsinki, Finland, but we have subsidiaries in Lake Orion, Michigan and Munich, Germany, along with a global partner network of partners and resellers.

Visual Components is now looking for a Test Developer to join our growing and dynamic team in Espoo! In this position, you get to test and develop Visual Component’s new 3D factory and robot simulation platform. Your main responsibilities include manual testing of the existing software, creating automation test cases using Team Foundation Server, and collaboration with our developers, to give a few examples. You will get a unique chance to contribute to the development of the company’s applications for desktop, mobile, and VR/AR platforms.

Our ideal candidate has strong problem-solving skills, an analytical mindset, and an “eye for details”. You don’t have to be a professional yet but we are looking for someone who has got the willingness and attitude to deepen his/her skills in software development, testing and automation testing! Good teamwork skills also come handy in this position. Of course, if you have previous working experience in the field, it is seen as an advantage for you.

Requirements for the applicant:

-Relevant educational background, e.g. a Bachelor’s degree in information technology or computer science
-Basic level programming skills in C++, C#, or .NET
-Knowledge of the basics of testing
-Good English skills, both written and spoken

We see as an advantage:

-Previous automation testing experience

What we offer:

Our most valuable assets are our employees – their dedication to our mission and each other is the reason for our success as a company, and awesomeness as a team. We offer you the support of a very international team, energetic and motivating working environment, flexible working hours, and a competitive salary. Visual Components has received the Great Place to Work® certification for two consecutive years and has also been rewarded as the 11th best place to work in Finland this year (amongst small businesses). Great Place to Work® is a global authority on building, sustaining, and recognizing high-trust, high-performing workplace cultures.

Does this sound like your opportunity? Send your CV and cover letter at latest by March 6, 2018. You may apply for the position here: https://apply.atalent.fi/visual-components-test-developer-2-2018. Please convert your application documents into PDF-format.

We might proceed with potential candidates also during the application period so apply already today!

To familiarize yourself with Visual Components, please visit https://www.visualcomponents.com/. For further information regarding the position and the application process, you may contact Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Visual Components
Yhteyshenkilö :
Erkko Vanhakartano
Puhelin:
+358504019387
Sähköpostiosoite:
erkko.vanhakartano[at]atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/test-developer-2/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 21.2.2018

Tekninen asiantuntija tuotetiedon hallintaan

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Viimeinen hakupäivä:
4.3.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Oletko aikaansaava tiimipelaaja, joka nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä? Haluatko työskennellä kansainvälisten PLM- tai IoT-projektien parissa? Econocap etsii nyt tiimiinsä Teknistä asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle!

Tyyppi: Vakituinen
Tausta: Joustava
Työaika: Täysipäiväinen, 38 h/vko
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Sijainti: Äyritie 20, Vantaa
Haun deadline: 4.3.2018

Econocap Group Oy on Pohjois-Euroopan johtava Creo, Windchill ja Thingworx –järjestelmätoimittaja. Econocap ymmärtää tuotekehityksen ja tuotteen elinkaaren hallinnan haasteet ja tarjoaa parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut näiden haasteiden voittamiseksi. Econocap on saanut ainoana toimittajana Pohjoismaissa PTC:n myöntämän Preferred Service Provider –sertifikaatin. Suomen lisäksi he toimivat Saksassa, Tanskassa, Ruotsissa, Puolassa sekä Baltian maissa.

Econocapin asiakkaita ovat valmistavan teollisuuuden johtavia globaaleja yrityksiä sekä runsaslukuinen joukko menestyviä SMB-sektorin yrityksiä. Suomessa heidän ammattitaitoonsa luottavat muun muuassa Raute, Suunto, RAY, John Deere, Rolls Royce, Planmeca ja MacGregor. Toimistot sijaitsevat Vantaalla Äyritiellä ja Tampereella Hermiankadulla.

Econocap etsii nyt Teknistä asiantuntijaa työskentelemään asiakasrajapinnassa uusissa PLM tai IoT-toimitusprojekteissa sekä nykyisten asiakkaiden kehitysprojekteissa! Työtehtäviisi kuuluvat muun muuassa järjestelmäkartoitukset ja –määrittelyt, toimitusprojektien suunnittelu ja toteus yhdessä tiimin kanssa sekä tekniset tukipalvelut. Rooliasi voidaan muokata joustavasti kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Tehtävässä pääset työskentelemään yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa, joille asiakastyytyväisyys on sydämen asia. Tavoitteellisesta ja päämäärätietoisesta työskentelyotteesta huolimatta, ilmapiiri toimistolla on kuitenkin avoin ja organisaatiorakenne matalahierarkkinen.

Nyt etsimmekin aktiivista ja asioita loppuun saattavaa tiimipelaaja, joka motivoituu asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä asiakasluottamuksen rakentamisesta. Tehtävänkuvaasi kuuluu jonkin verran matkustamista kotimaassa, joten toivomme sinulta matkustusvalmiutta. Ennen kaikkea Econocap etsiikin nyt oppimishaluista ja lannistumatonta asennetta!

Ecnocap edellyttää:

• Korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja tekniseltä alalta (DI/insinööri, esim. koneensuunnittelu tai tietotekniikka)
• Aktiivista ja oppimishaluista asennetta kehittyä tuotekehityksen ja digitalisaation prosessien ja ohjemistotuotteiden ammattilaiseksi
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:

• Osaaminen PLM/PDM/IoT-järjestelmistä, erityisesti PTC Windchillistä tai Thingworx IoT:sta
• Ohjelmointi- ja tietokantaosaamisen esimerkiksi seuraavista teknologioista: XML, Java, SQL, Oracle ja Postgre
• Linux-osaaminen

Econocap tarjoaa:
• Mahdollisuuden työskennellä tuotekehityksen ja digitalisoinnin viimeisimpien trendien parissa
• Rennon ja matalahierarkkisen työyhteisön
• Mahdollisuuden työskennellä teknologiateollisuuden menestyneimpien yritysten kehitysprojekteissa
• Kehittyä alan huippuosaajaksi kokeneiden kollegoiden valmentamana

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä hakemukseksi ja CV:si mieluiten pdf-muodossa tänne: https://apply.atalent.fi/econocap-tekninen-asiantuntija-tuotetiedon-hallintaan-2-2018 viimeistään sunnuntaina 4.3.2018. Mainitse hakemuksessasi aikaisin mahdollinen aloituspäiväsi ja palkkatoiveesi.

Huomioithan, että haemme tekijää erittäin nopealla aikataululla, joten käymme läpi hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalolta (+358 504680 610, mia.paatsalo@atalent.fi). Econocapiin voit tutustua tarkemmin täällä: http://www.econocap.com/.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Econocap
Yhteyshenkilö :
Mia Paatsalo/aTalent
Puhelin:
+358 504680 610
Sähköpostiosoite:
mia.paatsalo@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/tekninen-asiantuntija-tuotetiedon-hallintaan/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 19.2.2018

Juniorkonsultti tietotyön automatisointiin

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Mahdollisimman pian
Viimeinen hakupäivä:
04.03.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Osa-aikainen
Suositusvuosikurssi: 2.-4. vsk
Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 15-37,5 h/viikko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Helsinki, Tampere, Lappeenranta
Haku-DL: ASAP, kuitenkin viimeistään 4.3.2018

Eera on vuonna 1986 perustettu suomalainen asiantuntijayritys. Eeran palvelualueita ovat kasvua tukeva strategiatyö, uuden liiketoiminnan kehittäminen ja tehokkaan liiketoiminnan rakentaminen. Vuosien varrella Eera on liikkeenjohdon konsultoinnin rinnalla panostanut myös uuden liiketoiminnan synnyttämiseen. Asiantuntijamme ovat olleet luomassa yrityksiä, joilla on innovatiivisia liikeideoita (esimerkiksi www.griffinrefineries.com, www.norsepower.fi, www.sisua.cl). Johtuen tahdosta keskittyä vieläkin enemmän arvonluontiin Eera yhdisti voimansa suomalaisen Wallstreet-konsernin kanssa vuonna 2017. Yhdessä yritykset luovat uniikin arvonluonnin kokonaisuuden, jossa yhdistyvät strateginen konsultointi, sijoittaminen ja rahoittaminen.

Eera etsii uusia juniorkonsultteja asiakasprojektiensa toteutuksen tueksi – tavoitteemme on kasvattaa sinusta tulevaisuuden RPA-konsultoinnin rautainen ammattilainen!

Juniorkonsulttina tulet työskentelemään tietotyön ja liiketoimintaprosessien automatisoinnin parissa, pääasiallisina työtehtävinäsi tietotyön automatisoinnin työkalujen konfigurointi, prosessien mallinnus sekä automatisoitujen prosessien käyttöönotto ja testaaminen. Tulet työskentelemään osana projektiryhmää sekä tiiviisti asiakkaan kanssa. Työ saattaa sisältää matkustamista Suomessa, Pohjoismaissa tai kauempana (mm. Chile ja Vietnam), oma innostuksesi huomioiden.

Ideaalina hakijana sinulla on riittävän laaja tietotekninen ymmärrys ja olet kiinnostunut prosessien kehittämisestä ja automatisoinnista. Ehdottomana etuna näemme myös näkemyksen tai kokemuksen prosessien kehittämisestä. Monitahoisessa tiimissä työskenteleminen ja asiakastyöskentely luonnistuvat sinulta hyvin. Eeran juniorkonsulttina pääset myös osaksi konsernin Junior Talent Poolia ja saatat päästä osaksi konsernin sisäisiä kehitystehtäviä.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin työntekijänä Eeralle. Työmäärä vaihtelee viikoittain noin 15 tunnista täysiin työviikkoihin mahdollisuuksiesi mukaan.

Mitä haemme:

• Opinnot relevantilta alalta (esim. informaatioverkostot, tuotantotalous, tietojohtaminen, tietotekniikka)
• Oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelytyyliä
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
• Hyviä kommunikaatiotaitoja
• Perusosaaminen ohjelmoinnista ja tietojärjestelmistä (esim. 15-30 opintopistettä tai tätä vastaavat taidot)

Eduksi näemme:

• Kiinnostus tai suuntautuminen kauppatieteisiin ja liikkeenjohdon konsultointiin.
• Ymmärrys liiketoimintaprosessien analysoimisesta ja kehittämisestä

Tarjoamme sinulle:

• Näköalapaikan tietotyön automatisoinnin ja ohjelmistorobottien räjähdysmäisesti kasvavaan ja kehittyvään alaan. Tämän lisäksi vahvoja asiantuntijuuden alueita Eeralla ovat älykäs liikenne ja energia, kiertotalous sekä finntech ja reaaliaikainen talous.
• Mahdollisuuden päästä työskentelemään merkittävien asiakkaiden kanssa Suomessa ja ulkomailla
• Jalansijan työelämään ja osaavan tiimin tuen urakehitykseen yhdessä Suomen johtavista liikkeenjohdon konsultoinnin yrityksistä.

Mikäli olet etsimämme tekijä, lähetä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään su 4.3.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/eera-juniorkonsultti-tietotyon-automatisointiin-2-2018. Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla, joten toimithan pian! Toimitathan hakudokumenttisi pdf-tiedostona. Ilmoitathan hakemuksessasi mahdollisen aloituspäiväsi sekä tuntipalkkatoiveesi.

Eerasta voi lukea lisää osoitteessa: www.eera.fi. Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Anna Oikarinen (anna.oikarinen[at]atalent.fi, 050 4155 345).

*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish.*
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Eera
Yhteyshenkilö :
Anna Oikarinen/aTalent
Puhelin:
050 4155 345
Sähköpostiosoite:
anna.oikarinen@atalent.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 19.2.2018

Alexandria Trainee

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
sopimuksen mukaan
Viimeinen hakupäivä:
11.3.2018
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
ALEXANDRIA TRAINEE

Jos olet aikaansaava tiimipelaaja ja haluat haastaa itseäsi, saatat olla etsimämme tuleva sijoituspalvelualan huippuosaaja. Meillä parasta ovat mahtavat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki.

Alexandria traineena aloitat trainee-jaksosi asiakashankintatiimissä. Teet alkuun myynti- ja asiakaspalvelutyön kombinaatiota, jossa varaat tapaamisaikoja puhelimitse sekä uusille että jo kanssamme asioiville asiakkaille. Lisäksi suoritat trainee-jakson aikana Sijoituspalvelututkinnon (APV1) sekä Sijoitusneuvojan tutkinnon (APV2). Kun olet valmis, aloitat työtehtävät sijoitusneuvojana. Sijoitusneuvojan tehtävässä tapaat asiakkaitamme ja tarjoat ratkaisuja heidän säästämis- sekä sijoitustarpeisiinsa palkitulla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Haluamme nähdä sinun menestyvän, joten tarjoamme motivoivan palkkiorakenteen. Tuemme ja kehitämme jatkuvasti osaamistasi matkan varrella. Lisäksi apunasi on koko konsernin myynnin tuki, jonka avulla ponnistat pitkälle.

Olet kiinnostunut ihmisistä, sijoittamisesta sekä ympäröivän talouden ilmiöistä ja ymmärrät, mistä laadukkaassa myyntityössä on kysymys. Omaat ahkeran työotteen ja olet valmis tekemään töitä menestyksesi eteen – tavoitteet on tehty rikottaviksi. Arvostamme kaupallista koulutusta, aiempaa kokemusta myynnin parista sekä hyviä kontaktiverkostoja. Kyseessä on kuitenkin trainee-ohjelma, joten jo kertynyttä osaamista tärkeämpää meille on oppimiskyky, voittaja-asenne sekä vahva halu kehittyä aidosti sijoituspalvelualan raudanlujaksi ammattilaiseksi.

Alexandrian ydin on ihmiset. Emme usko turhaan byrokratiaan, kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sen mukana. Teemme tällä joukkueella kolmattakymmenettä vuotta töitä suomalaisen säästämisen ja sijoittamisen kulttuurin kehityksen puolesta. Meidän mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille.

Innostuitko? Jätä hakemus ja CV viimeistään sunnuntaina 11.3.2018 osoitteessa https://www.alexandria.fi/mika-alexandria/ura-alexandriassa/alexandria-trainee-pori. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Paavo Rusava, puh. 0400 677 348.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Alexandria Pankkiiriliike
Yhteyshenkilö :
Paavo Rusava
Puhelin:
0400 677 348
Sähköpostiosoite:
paavo.rusava@alexandria.fi
Katu- tai PL-osoite:
Yrjönkatu 15, Teljäntorin Liikekeskus 2. krs
Postinumero ja -toimipaikka:
28100 Pori
Www-sivut:
https://www.alexandria.fi/mika-alexandria/ura-alexandriassa/alexandria-trainee-pori
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 19.2.2018

Business Analyst

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
As soon as possible, negotiable
Viimeinen hakupäivä:
5.3.2018
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Type: Permanent
Location: Helsinki
Working hours: Full-time
Starting date: As soon as possible, negotiable
Suitable background: End of studies - Graduated with 1-2 years of experience
Application deadline: 5.3.2018

RELEX Solutions is Europe’s fastest growing provider of integrated retail and supply chain planning solutions. Founded in 2005, we work to solve the toughest challenges in demand forecasting, inventory optimization, and replenishment automation. Leading retailers and suppliers around the world use RELEX systems to cut inventory and wastage costs, boost availability, and increase sales and margins. We are a group of 400 employees with offices in the UK, Germany, Sweden, Norway, Denmark, France, Italy, in the US and our Helsinki headquarters.

RELEX is a mix of startup mentality and corporate reliability. We are passionate about growth, but also run a profitable and sustainable business. Above all, we have a genuine interest in our customers, their challenges, and opportunities. We expect you to share this mentality and possess a genuine desire to work in an entrepreneurial environment. We believe in transparency and using common sense; you are free to choose the tools you need to reach our common goals. Here we are serious about what we do, but don’t take ourselves too seriously. We get excited when facing new challenges where we can put our skills to the test, but make sure to have fun doing it.

We are now looking for a new Business Analyst to join our family of extraordinary people.

What you’ll be doing:

The role will be in the RELEX central presales team, which works closely with all the RELEX sales teams globally. In the role, you will be working with the most important sales cases, so you can expect a challenging, fast-paced and also rewarding environment. As a business analyst, you will be responsible for coordinating RFPs and RFIs, conducting business analyses and work with other types of sales development initiatives. As a business analyst, you should be able to work well in a team, but still be able to work independently and take responsibility of delivering quality work. RELEX offers multiple opportunities to develop yourself professionally as well as personally and your role as a business analyst will grow continuously as you gain experience.

What you’ll bring to the table:

Our current team members come from a wide variety of both engineering and business backgrounds. Relevant degree programs include, but are not limited to Information and Service Management, Business Technology, International Business or Industrial Engineering & Management.

• Studies from a relevant area
• A proactive attitude towards work
• Ability to grasp new conceptual information, but also an eye for detail
• Prior work experience gained in consulting and/or retail and/or supply chain management and/or corporate IT/enterprise software (e.g. internships, summer jobs…)
• Good organizing skills and work ethic
• Fluent communication skills in English

We offer you a possibility to choose your own tools. Challenging and varied tasks and the best teammates in the planet. Smartphone and broadband connection benefits, lots of sporting options and free smoothies!

Sounds like you? Apply now! Act fast, potential candidates will be invited to an interview as soon as they have been identified

Apply here: https://apply.atalent.fi/relex-business-analyst-2-2018
Read more about RELEX here (https://www.relexsolutions.com/). For more information, feel free to contact aTalent’s Recruitment Manager Hanna Väisänen (+358 40 584 5425, hanna.vaisanen(at)atalent.fi).
See what’s it like to work at RELEX by following us on Facebook! (https://www.facebook.com/RELEXsolutions/)
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
RELEX Solutions
Yhteyshenkilö :
Hanna Väisänen
Puhelin:
+358 40 584 5425
Sähköpostiosoite:
hanna.vaisanen@atalent.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 19.2.2018
Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Aloitus sopimuksen mukaan, vakituinen
Viimeinen hakupäivä:
25.2.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Aurora Infrastructure Oy etsii nyt tiimiinsä uraansa aloittelevaa tai kokeneempaa tekijää kasvamaan vastuullisiin Business Analyst -tehtäviin Espooseen. Mikäli liiketoiminnan ja prosessien kehittäminen ja investointisuunnittelu kiinnostavat sinua, jatka lukemista! (Opintojen loppuvaihe - työelämässä)

Tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen
Soveltuva tausta: Opintojen loppuvaihe - työelämässä
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Työpaikan sijainti: Espoo, Leppävaara
Haun deadline: 25.2

Aurora omistaa ja operoi kriittisiä sähköverkkoja, joilta edellytetään äärimmäistä luotettavuutta. Sähköverkoissamme kulkee kuusi prosenttia kaikesta Suomessa käytettävästä sähköstä. Asiakkaisiimme lukeutuvat Nesteen Kilpilahden kemianteollisuuden keskittymä sekä Outokummun Tornion teollisuusalue.

Aurora turvaa vaadittavien investointien toteuttamisen omistajiensa InfraVian, Access Capital Partnersin ja Pantheonin rahastojen pääomilla.

Kasvava Aurora-konserni etsii erinomaisen asenteen omaavaa analyytikkoa kehittämään ja kasvattamaan Aurora Infrastructuren liiketoimintaa Espoon toimistoonsa. Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. tuottaa analyyseja ja asiakirjoja sisäisen taloudellisen ja johdon raportoinnin tueksi, mukaan lukien analyyttisten työkalujen ja prosessien kehittäminen. Olet mukana muotoilemassa liiketoiminnan prosesseja, joten sinulla tulisi olla halua oppia tai jopa jo näkemystä siitä, miten liiketoimintaa voitaisiin parantaa. Toimenkuvasi ei ole kiveen hakattu – saat itse vaikuttaa siihen ja kehittää tehtävää oman erityisosaamisesi ja motivaatiosi mukaan.

Etsimältämme henkilöltä toivomme numerotarkkaa, täsmällistä ja huolellista työskentelyotetta, motivaatiota kehittää omaa osaamista ja Auroran liiketoimintaa sekä halua kehittyä omalla uralla. Työtehtävä on täysipäiväinen, mutta jos olet opintojesi loppuvaiheessa, työaikasi on neuvoteltavissa.

Edellytämme sinulta:

• Soveltuvia opintoja (esim. tuotantotalous, kauppakorkeakoulu)
• Oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, kykyä ongelmanratkaisuun sekä luotettavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Excelin sujuvaa käyttöä
• Suomen ja englannin kielen taitoa

Aurora Infrastructure tarjoaa:

• Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ripeästi ja vaikuttaa omaan työnkuvaasi
• Vastuullisen ja haastavan kansainvälisen toimenkuvan, jossa pääset kehittämään Aurora Infrastructuren liiketoimintaa
• Tarpeen mukaan joustavat työskentelytavat ja -ajat; itsenäisessä roolissa vastaat ennen kaikkea tuloksista
• Kilpailukykyiset henkilöstöedut

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa tänne: https://apply.atalent.fi/aurora-infrastructure-oy-business-analyst-2-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.2.18!

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa aTalent Recruitingin Recruitment Manager Cécil Fagerström (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom@atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Aurora Infrastructure Oy
Yhteyshenkilö :
Cécil Fagerström
Puhelin:
+358 50 505 3170
Sähköpostiosoite:
cecil.fagerstrom@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/business-analyst-61/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 12.2.2018

Tuotantomestari

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Mahdollisimman pian
Viimeinen hakupäivä:
05.03.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Täyspäiväinen, vakituinen
Suositusvuosikurssi: valmistunut, jonkin verran soveltuvaa työkokemusta
Työaika: koko päivä työ
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian
Sijainti: Otaniemi, Espoo
Haku-DL: maanantai 5.3.2018

Woodio on suomalainen 2016 perustettu design-alan yritys, jonka perustana on materiaali-innovaatio, ekologinen ja vedenkestävä puukomposiitti. Tämä materiaali on täysin uusi yhdistelmä haapaa sekä patentoitua sideainetta ja suunniteltu kestämään kovaa kulutusta. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja tuotteissa panostetaan vahvasti designiin sekä Woodion brändiin. Ensimmäinen Woodion mallisto pitää sisällään kylpyhuoneen kalusteita ja valikoima tulee täydentymään lähitulevaisuudessa myös sisustuspaneeleilla, wc-istuimilla, ammeella, laatoilla sekä muilla kylpyhuonetuotteilla. Olemme dynaaminen neljän hengen tiimi ja yhteistyökumppanina kasvussa mukana on Oras.

Woodio etsii nyt tuotantomestaria vastaamaan tuotannosta ja tuotannon kehittämisestä. Tuotantomestarina työnkuvaasi kuuluu kokonaisvaltaisesti kalusteiden tuotantoprosessin suunnittelu ja kehitys. Valmistat ja testaat muotteja, koordinoit laajempaa tuotantoon vientiä, sekä kilpailutat ja koulutat kansainvälistyvää alihankkijaverkostoa. Keskeisiä tehtäviäsi ovat myös työ- ja tuoteturvallisuudesta ja laadunvalvonnasta huolehtiminen. Olet lisäksi yhteistyössä tutkimuspäällikön kanssa avainasemassa vastaamassa Espoon Otaniemen tutkimus- ja tuotantolaboratorion toiminnasta.

Woodiolla laatu on toiminnan kulmakivi. Töitä tehdään intohimolla ja ammattitaidolla, kuitenkin vapaa-aikaa arvostaen. Tuotantomestarina vaikutat konkreettisesti omaan työhösi ja Woodion kasvutarinaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Etsimme käytännönläheistä tuotannon osaajaa ja mestarin ylpeydellä lopputulokseen suhtautuvaa tekijää. Hallitset jo tuotannonsuunnittelun perusperiaatteet, sekä mielellään ymmärrät komposiitteja, muottiteknologiaa, CAD-suunnittelua ja CNC-jyrsimen toimintaa. Tärkeintä on kuitenkin rohkea, oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen asenne. Woodion toiminta on vielä pienestä koosta huolimatta vakaalla pohjalla ja kollegoinasi sinua sparraavat huippuammattilaiset eri osaamisalueilta.

Edellytämme:

• Soveltuvaa teknistä opintotaustaa (esim. materiaalitekniikka, tuotantotekniikka, tuotantotalous)
• Relevanttia työkokemusta (esim. tuotannonsuunnittelu, komposiittityöt, tuotanto)
• Itsenäistä ja kehittymishaluista otetta, sekä hyviä yhteistyötaitoja
• Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa
• Matkustusvalmiutta

Arvostamme:

• Komposiittiosaamista sekä muotti- ja valutekniikoiden tuntemusta
• Teknisten piirustusten ja dokumenttien ymmärrystä (CAD)

Tarjoamme:

• Haastavan ja monipuolisen työn kasvavassa design- ja materiaaliyrityksessä
• Avoimen, dynaamisen työilmapiirin ja poikkitieteellisen ammattilaistiimin tuen
• Tilaisuuden kehittyä Woodion avainhenkilöksi
• Mahdollisuuden aidosti vaikuttaa omaan työhösi ja Woodion tulevaisuuteen
• Toimipisteen hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Otaniemessä

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään ma 5.3.2018 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/woodio-oy-tuotantomestari-2-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi mahdollisen aloituspäivän. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä ja saatamme edetä potentiaalisimpien kandidaattien kanssa jo hakuajalla.

Woodioon pääset tutustumaan tarkemmin täällä: https://www.woodio.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Vilma Järvinen (+358 50 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Woodio
Yhteyshenkilö :
Vilma Järvinen/aTalent
Puhelin:
+358 50 513 4740
Sähköpostiosoite:
vilma.jarvinen@atalent.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 16.2.2018

Swedish-Speaking (junior) Software Developer

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Starting negotiable, permanent position
Viimeinen hakupäivä:
5.3.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Negotiable
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Do you speak fluent Swedish and want to challenge yourself and join the team of RELEXians in a buzzling and fun work environment? RELEX, Europe’s fastest growing provider of integrated retail and supply chain planning solutions, is looking for Swedish speaking (Junior) Software developers who are not afraid of challenges. You up for it? Great! Apply as soon as possible, by latest on Monday 5th of March! In this position you can work either in Helsinki or Stockholm.

Type: Part-time/Fulltime
Preferred background: End of studies – graduated with prior experience
Working hours: 20-37,5h/week
Starting date: Negotiable
Location: Ilmala, Helsinki or Stockholm
Application deadline: 05.03.2018

RELEX Solutions is Europe’s fastest growing provider of integrated retail and supply chain planning solutions. Founded in 2005, we work to solve the toughest challenges in demand forecasting, inventory optimization, and replenishment automation. Leading retailers and suppliers around the world use RELEX systems to cut inventory and wastage costs, boost availability, and increase sales and margins. We are a group of 400 employees with offices in the UK, Germany, Sweden, Norway, Denmark, France, Italy, in the US and our Helsinki headquarters.

Here at RELEX we work in small teams where everyone’s input is valued. People can move between teams based on required skill set and personal interest. You get as much freedom and responsibilities as you feel comfortable with. We believe in transparency and using common sense. Here we are serious about what we do, but don’t take ourselves too seriously. We get excited when facing new challenges where we can put our skills to the test, but make sure to have fun doing it. Now - if you accept the challenge - we give you the opportunity to experience all this and more.

As a Junior Software Developer, you will perform technical tasks developing our software and tailoring it to our customers’ needs. The role can be customized to your current skillset, so you can be a junior developer with eagerness to learn or more senior one. You will join a solutions team and you will work on client projects focused on Scandinavian market. Thus native-level or close to native-level skills in Swedish are expected and very beneficial in this position!

We value the following aspects in our candidates:

• You have an interest in working in international projects
• You master programming at least one object-oriented language (e.g. Java, Python, Scala, Ruby)
• You have the interest and enthusiasm to solve customers’ problems
• You are not afraid of large amounts of data and analysis
• You are fluent in Swedish and English. Also, fluency in other European languages is an advantage.
• You have a university degree or you are pursuing one
• You have a good attitude, and you are fun to work with!

We offer:

• A young, international and relaxed work environment
• Flat hierarchy organization and challenging and varied tasks
• Competitive salary
• Delicious coffee
• Lots of sporting options: Gym, yoga, floorball, badminton… We’ve also got a brewing club!
• And at RELEX we appreciate your work and your skills!

Interested? Send your application letter and CV in a PDF format as soon as possible but by latest on Monday 5th of March here: https://apply.atalent.fi/relex-swedish-speaking-junior-software-developer-2-2018. Please note that we will be interviewing candidates already during the application period, so do apply rather sooner than later!

Read more about RELEX: https://www.relexsolutions.com. For more information on the recruitment process or the role, feel free to contact aTalent’s Recruitment Manager Hanna Väisänen (+358 40 584 5425, hanna.vaisanen(at)atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
RELEX
Yhteyshenkilö :
Hanna Väisänen/aTalent
Sähköpostiosoite:
hanna.vaisanen@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/en/avoimet-tyopaikat/swedish-speaking-junior-software-developer-2/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 14.2.2018

Software Engineer

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Starting as soon as possible, permanent
Viimeinen hakupäivä:
26.2.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Negotiable
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Interested in developing top quality web applications? Want to join an informal and fun work environment where employees are more than just resources? If you think that most software out there is quite frustrating to use and want to change that by creating top quality software with amazing user experience, then Viima is the right place for you.

Type: Permanent, Full-time or Part-time (min 25h/week)
Suitable background: Student or Graduated
Location: Espoo, Tapiola
Beginning date: As soon as possible
Application deadline: 26.2.

Viima is a SaaS tool for companies to engage their employees, customers, or other stakeholders in transparent and collaborative development of ideas. Our goal is to help companies all around the world unleash the unrealized potential in their employees or other stakeholders by transforming the way they turn ideas into new innovations quickly and easily. Our current happy customers, such as If, Varma, Lassila & Tikanoja, United Nations, and HUS are just a tip of the iceberg. We are a bootstrapped, yet rapidly growing young company with a team of 12 and are now looking to strengthen the team to further boost our growth and internalization.

We are now looking for two talented software engineers to strengthen our dynamic product development team of 4. This is a great opportunity for an enthusiastic software engineer who is passionate about delivering top quality web software – no matter whether you are a future talent or a more experienced unicorn. We can offer you either a full-time position or a student-friendly flexible part-time job with the possibility to work full-time during the summer.

As a Software Engineer, your job would be to further develop our modern and easy-to-use web software, mostly in the form of full-stack work on new features. You would take part in delivering a strategically important and technologically groundbreaking product to the market. Your work will have an instant impact and you can see your code in production quickly – even in hours or days!

The position can be tailored to match your experience and expertise, as well as your areas of interest but we’re looking for full-stack skills and the ability to take on the project quickly. We use technologies such as Python, Django, jQuery, Marionette.js and Backbone.js. You should have some experience with modern web development technologies and frameworks. Experience with the particular technologies we use is considered a plus but is not a requirement for a talented and enthusiastic candidate!

We require you to:

· Have experience in full-stack development (work experience or own projects)
· Be passionate about creating top quality applications
· Be a talented problem solver
· Be a true team player
· Be fully proficient in English and/or Finnish

We take pride in the craftsmanship and quality of everything we do. We set our goals high but at the same time, we know that there’s more to life than work and do believe that work is supposed to be fun. We offer a very informal and relaxed atmosphere where you don’t have to worry about joking, or just speaking up. We also like to do extracurricular activities together, such as TV show and book clubs, team sports, yoga, or the occasional visit to the gym and sauna at our office. Additionally, we offer flexibility in shaping the role according to your own interests and skills.

Please submit your application letter and CV by latest February 26th here: https://apply.atalent.fi/viima-solutions-software-engineer-2-2018. Please mention your salary request and possible starting date in your application documents.

You can familiarize yourself with Viima here: https://www.viima.com/. Read more on how it is like to work at Viima as a Software Engineer here: https://atalent.fi/blog/talent-of-the-month-second-time-is-a-charm/. For more information about the recruitment process contact aTalent’s Recruitment Manager Annika Salonen (+358 50 305 7375, annika.salonen[at]atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Viima Solutions
Yhteyshenkilö :
Annika Salonen/aTalent
Puhelin:
+358 50 305 7375
Sähköpostiosoite:
annika.salonen@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/software-engineer-16/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 14.2.2018
Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Start negotiable, permanent position
Viimeinen hakupäivä:
21.02.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Negotiable
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Are you getting tired of bean bags and trendy start-up companies with more emphasis on plush toys and visibility on lifestyle magazines instead of developing, evolving, growing and giving you tasks that matter? Embelin might be the right place for you!

Type: Permanent
Suitable background: End of studies- Graduated with years of experience
Working hours: 20- 37,5 hours a week
Starting date: Negotiable
Location: Oulu
Application DL: Tuesday 21st February

Embelin produces efficient solutions in the area of embedded systems, information technology and data management. All in one package or the best possible combination, whatever is needed. We have gathered our knowledge and competence both doing different kinds of contract assignments with other high-tech companies and designing our own products.

Our own technology, methodology and design processes are kept in prime condition by following the latest research results, publications and literature. We have our hands on in the latest technical solutions. We aim to produce our end user solutions with the most efficient combination from the good and familiar as well as from the newest innovations.

Embelin is now looking for a skilled engineer to join their experienced team of 9 developers. We are looking for someone with a strong experience from own projects or someone who has already gained years of experience. The role can be customized to your skillset and projects you join will depend on your interests and skills. Our company does not hinder your talent by not supplying you with anything your task might need.

We can offer interesting projects especially for engineers interested in working with embedded systems. We are working with various technologies such Linux, Python, Java, JavaScript, .NET, C/C++, open source etc. but they are just few of the tech abbreviations we know, but they are also something what we are working with on daily basis.

What we are looking for?

• Relevant IT related educational background (you can be at the final stage of your studies and a master thesis can be included for the job)
• Good skills in at least in one object-oriented programming language and capability to learn new technologies quickly!
• Prior experience most preferably from working life context
• Willingness to work as a part of team
• Enthusiasm and excellent problem-solving skills
• Fluency in English (Finnish and German skills are considered as an advantage)

Why to join Embelin?

• Our engineers have several years of experience from multiple projects- so you have a chance to learn from the best!
• As a relatively small company, we can concentrate on single employee needs without forcing them to adjust to mundane routines. We provide benefits most big companies just can't afford
• Flexible working hours
• You are developing something that really matters- you are able to see your own handprint from the projects

This is the perfect opportunity for you, right? Please send your CV and short cover letter to https://apply.atalent.fi/embelin-software-engineer-2-2018 by latest on Wednesday 21st February. If possible, please attach some samples of your projects (e.g. GitHub-profile or project portfolio). Notice that we might continue with the most promising candidates right away before the deadline!

For more information, please contact aTalent’s Recruitment Manager Hanna Väisänen (+ 35840 5845425, hanna.vaisanen(at)atalent.fi). To familiarize with Embelin, visit http://www.embelin.fi and www.remuc.fi
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Embelin
Yhteyshenkilö :
Hanna Väisänen
Puhelin:
+358405845425
Sähköpostiosoite:
hanna.vaisanen@atalent.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 7.2.2018

Marketing Specialist / Manager

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Starting date negotiable, permanent
Viimeinen hakupäivä:
26.2.2017
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Negotiable
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Interested in ramping up the marketing of a scalable B2B software start-up? Do you possess the ability to create compelling content and an eye for detail? Viima Solutions is now looking for a Marketing Specialist/Manager to further strengthen their marketing team!

Type: Permanent, Full-time or Part-time (min 20h/week)
Suitable background: Student or Graduated
Location: Espoo, Tapiola
Beginning date: Negotiable
Application deadline: 26.2.

Viima is a SaaS tool for companies to engage their employees, customers, or other stakeholders in transparent and collaborative development of ideas. Our goal is to help companies all around the world unleash the unrealized potential in their employees or other stakeholders by transforming the way they turn ideas into new innovations quickly and easily. Our current happy customers, such as If, Varma, Lassila & Tikanoja, United Nations, and HUS are just a tip of the iceberg. We are a bootstrapped, yet rapidly growing young company with a team of 12 and are now looking to strengthen the team to further boost our growth and internalization.

Interested in ramping up the marketing of a scalable B2B software start-up? Do you possess the ability to create compelling content and an eye for detail? Viima has a proven business model and a product that our customers love, which have helped us enjoy three years of profitable organic growth and a solid stream of inbound leads from all over the world. We are now looking to hire a (future) marketing superstar to further strengthen our marketing team.

As a Marketing Specialist/Manager your task is to scale our marketing efforts and help our customers succeed. This is an excellent opportunity for an ambitious young professional looking to become a key player in a fast-growing international business. As our marketing is very content-driven, your job would mostly revolve around creating and curating value-adding content for our buyer personas, as well as figuring out and implementing scalable ways to acquire new leads. You won’t be starting from scratch either as we already have marketing automation in place and an ever-growing stream of inbound leads.

We require you to:

• Understand and have skills in online and inbound marketing or content creation
• Have an eye for visual content
• Have excellent communication skills, both written and verbal, in English
• Have a proactive mind-set and relentless drive to make things happen
• Be passionate about learning new skills and improving your game
• Be a true team player

We consider as a plus:

• Fluency in Finnish, Swedish, German, French or Spanish

We take pride in the craftsmanship and quality of everything we do. We set our goals high but at the same time, we know that there’s more to life than work and do believe that work is supposed to be fun. We offer a very informal and relaxed atmosphere where you don’t have to worry about joking, or just speaking up. We also like to do extracurricular activities together, such as TV show and book clubs, team sports, yoga, or the occasional visit to the gym and sauna at our office. Additionally, we offer flexibility in shaping the role according to your own interests.

Please submit your application letter and CV here: https://apply.atalent.fi/viima-solutions-marketing-specialist-manager-2-2018 by February 26th. Please mention your salary request and possible starting date in your application documents.

For more information about the recruitment process, please contact aTalent’s Annika Salonen (050 3057375, annika.salonen@atalent.fi). You can familiarize yourself with Viima here: https://www.viima.com/. Read more on how it is like to work at Viima here: https://atalent.fi/blog/talent-of-the-month-second-time-is-a-charm/.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Viima Solutions
Yhteyshenkilö :
Annika Salonen/aTalent
Puhelin:
+358 50 305 7375
Sähköpostiosoite:
annika.salonen@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/marketing-specialist-manager/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 13.2.2018

Software Specialist, Tuotannon Tietojärjestelmät

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Sopimuksen mukaan
Viimeinen hakupäivä:
25.2.2018
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Vakituinen kokopäivätyö
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe - työelämässä
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, joustava
Työpaikan sijainti: Leppävaara, Espoo
Haku-DL: su 25.2.2018 / ASAP

Roima Intelligencen missio on pitää teollisuus kilpailukykyisenä Euroopassa. Vankka toimialaosaamisemme sekä koetellut ohjelmistoratkaisumme palvelevat 300 asiakasyritystä teknologia- ja elintarviketeollisuudessa. Roiman 160 ammattilaista kehittää tuotehallintaa, toiminnan- ja tuotannonohjausta, konenäköä ja sisälogistiikkaa. Vuoden 2017 Deloitten Technology Fast 50 -ohjelman listauksessa Roima sijoittui sijalle 16.


Roima Intelligence tarjoaa nyt tuotannon tietojärjestelmistä kiinnostuneelle innokkaalle henkilölle mahdollisuuden päästä mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen ja kehittymisen mahdollistavaan rooliin. Tehtävässä pääset työskentelemään projekteihin, jotka ovat suurten suomalaisten tunnettujen yrityksien parissa. Työskentelet pienessä ja tiiviissä, mutta osaavassa tiimissä ja projektit, joihin tulet osaksi, tullaan määrittelemään tarkemmin osaamistasosi sekä mielenkiinnon kohteittesi mukaan. Pääasiassa projektit tehdään Roiman omalla toimistolla Espoon Leppävaarassa, jotain viikkoja pääset työskentelemään asiakkaan tiloissa.
Työssäsi tulet keskittymään tuotannonohjauksen järjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen; päivittäisessä työssäsi siis suunnittelet, ohjelmoit, testaat, osallistut käyttöönottoon ja tuet samalla asiakasta. Tehtävässä pääset tasapainoilemaan ohjelmistokehityksen ja tuotannonohjausalustojen konfiguroinnin välillä. Myös erilaisten järjestelmien, koneiden, laitteiden ja robotiikkajärjestelmien väliset rajapinnat tulevat tutuiksi. Roolissa pääset työskentelemään oliopohjaisten ohjelmointikielten, tietokantaohjelmoinnin ja/ tai MES:in parissa.
Odotamme sinun olevan joustava ja auttamishaluinen tiimipelaaja. Eniten vaakakupissa painaa positiivinen ja aktiivinen asenteesi; olet valmis ja halukas oppimaan paljon uutta kehittyäksesi alan ammattilaiseksi. Lopullinen työnkuva räätälöidään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan, joten pääset kehittymään ja oppimaan juuri niistä aiheista, jotka sinua itseäsi eniten kiinnostavat. Kansainvälisestä ympäristöstä kiinnostuneelle henkilölle on mahdollista järjestää projekteja, jotka mahdollistavat myös ajoittaisen matkustamisen.

Etsimällämme henkilöllä on:
• Relevantti yliopisto- tai ammattikorkeakoulutausta (esim. automaatio- ja systeemitekniikka, tuotantotekniikka, konetekniikka, sähkötekniikka, mittaus- ja säätötekniikka, tietotekniikka, ohjelmistosuunnittelu)
• Osaamista oliopohjaisista ohjelmointikielistä ja/tai tietokantaohjelmoinnista
• Mielenkiintoa valmistavaa teollisuutta kohtaan
• Sujuva suomen ja englannin kielen taito
• Hyvät yhteistyötaidot ja innostusta asiakasprojekteissa työskentelyä kohtaan
• Oppimishalua ja kehittymishaluinen asenne
Mitä Roima Intelligence voi sinulle tarjota:
• Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja käyttämiisi teknologioihin ja työkaluihin
• Joustavat työajat
• Tilaisuuden oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi joka päivä
• Työskentelyä mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakkaiden kanssa
• Kansainvälisiä mahdollisuuksia
• Kannustavan ja rennon työilmapiirin

Kiinnostuitko, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi PDF-muotoisina viimeistään su 25.2.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/roima-intelligence-software-specialist-tuotannon-tietojarjestelmat-2-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi mahdollisen aloituspäiväsi sekä palkkatoiveesi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä ja saatamme edetä potentiaalisimpien kandidaattien kanssa jo hakuajalla.
Yrityksestä voi lukea lisää osoitteessa www.roimaint.fi. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Emma Toivola (emma.toivola[at]atalent.fi, 050 304 5809)

*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish.*
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Roima Intelligence
Yhteyshenkilö :
Emma Toivola
Puhelin:
050 304 5809
Sähköpostiosoite:
emma.toivola@atalent.fi
Postinumero ja -toimipaikka:
02600 Espoo
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 13.2.2018

Software Specialist, Machine Vision

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Negotiable
Viimeinen hakupäivä:
25.2.2018
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Type: Preferably full-time (negotiable), permanent
Recommended background: End of studies – graduated
Working hours: 37,5h/week, negotiable
Requested starting date: Negotiable
Location: Leppävaara, Espoo
Application DL: Asap, 25.2.2018

Roima was established in 2014 to answer to the boosting and development needs of the Finnish manufacturing industry. The Roima brand was created on the foundations of five cutting-edge companies to serve as the trusted profitability partner of both big and small industrial companies. The name Roima comes from the words ROI Machine; we challenge ourselves every day to increase the productivity and profitability of our customers. Our innovativeness and expansionary drive were awarded in 2016, as the Red Herring media house chose Roima as one of the most promising technology companies in the world – as the only Finnish company in our field.
Roima is growing strongly. Our customers include numerous successful companies in the technology and food and beverage industries, such as Atria, Beneq, Metso, Patria, Valio, Vindea, Valmet Automotive, and many more. Based in Finland and in the Netherlands, Roima’s employees are experts in the areas of product management, machine vision, enterprise resource planning, operations management and intralogistics. The company’s ownership is divided between Korona Invest services fund (63%) and the management and key personnel (37%).

As a Software Specialist at Roima Intelligence you will be working with different machine vision projects. The machine vision team consists of four people and the small team allows you to take as much responsibility as you want and can carry. We don’t require you to have prior experience in machine vision but hope you have programming skills acquired through studies or work experience. We are not looking for skills in any specific technology, but hope object-oriented programming is familiar to you. If HALCON, deep learning and PLCs interest you, this position may have a lot to offer for you! The role doesn’t solely include programming as you also get to work with the hardware.

Roima’s team is supportive and willing to help you get started in your new role, as long as you have the right attitude towards learning and developing yourself. There are several projects going on at once, so your work will have great variability. The usual length of a project varies from a week to 5 months. Though you work with client projects, you will for the most part be based at Roima’s office in Leppävaara, Espoo. Occasionally you might even get the opportunity to travel abroad for projects. We would prefer you to work fulltime, but if you need some flexibility e.g. to finish your studies, there is some room for negotiation.

We look for:
• Relevant educational background (e.g. computer science or automation engineering)
• Skills in object-oriented programming
• Motivation to learn and develop yourself
• Fluency in English

We consider as an advantage:
• Interest in various engineering topics

Sounds like the right position for you? Please submit your CV and short application letter, where you explain your motivation to the position, in pdf-format here: https://apply.atalent.fi/roima-intelligence-software-specialist-machine-vision-2-2018 as soon as possible, but no later than 25.2.2018. We might proceed with suitable candidates already during the application period.

Read more about Roima Intelligence at https://roimaint.com/ More information on the recruitment process offers aTalent’s Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Roima Intelligence
Yhteyshenkilö :
Emma Toivola
Puhelin:
+358 50 304 5809
Sähköpostiosoite:
emma.toivola@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/software-specialist-machine-vision/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 12.2.2018

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori (osa-aikainen)

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Mahdollisimman pian
Viimeinen hakupäivä:
22.2.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Vakituinen
Tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 0-38h/vk
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Espoo
Haun deadline: 22.2

EGN (Executives' Global Network) on tarjonnut valikoituja ammattilaisverkostoryhmiä johtajille ja asiantuntijoille jo vuodesta 1992 alkaen. Tavoitteemme on tuottaa verkostomme jäsenille henkilökohtaista, ammatillista ja liiketoiminnallista arvoa ammattilaisista koostuvan verkoston avulla, luottamuksellisissa olosuhteissa tapahtuvan kokemusten jakamisen kautta.

Vuonna 1992 syntynyt yhden ihmisen idea on nyt maailmanlaajuinen verkosto, jonka 15 maasta kotoisin olevat 14.000 jäsentä edustavat yli 8.000 yritystä ja 70 ammattiryhmää. EGN on maailmanlaajuinen luotettava ammattilaisverkosto, jonka yhteinen päämäärä on kehittyä yhdessä ja tulla paremmaksi – joka päivä.

EGN Suomi perustettiin loppuvuodesta 2011. Ainutlaatuisen konseptin johdosta kasvu on jatkunut vuosittain eri liiketoiminnan alueita sekä toimialoja käsittäväksi verkostoksi.

EGN Suomi etsii nyt markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria! Tässä roolissa olet vastuussa yrityksen markkinnoinnista- sekä viestinnästä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja rohkeaa työotetta. Sinulla tulisi olla jo hieman osaamista tai halua oppia digitaalisen viestinnän mittaamisesta sekä tulosten hyödyntämisestä viestinnän ja markkinoinnin kehittämisessä. Työtehtäviisi kuuluu kampanjamateriaalien tuottamista, sisällöntuotantoa uutiskirjeisiin, nettisivuille ja sosiaalisen median kanaviin. Toimit myyntitiimimme tukena ja teet heidän kanssaan tiiviisti yhteistyötä.

Asenteeltasi olet, ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja. Et pelkää tarttua uusiin työtehtäviin, vaan suhtaudut muuttuviin tilanteisiin ennakkoluulottomalla ja positiivisella asenteella. Olet sosiaalisesti taitava ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Saat rinnallesi kokeneen ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Toimimme myös kansainvälisillä markkinoilla, joten edellytämme sinulta joustavuutta ja erinomaista englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Muiden kielien kuten, ruotsin osaaminen lasketaan eduksi.

Arvostamme erityisesti ideointikykyä ja näkemyksellisyyttä. Aiemmasta kokemuksesta markkinointiviestinnän parissa on hyötyä, ja mitä paremmin jo tunnet digimarkkinoinnin kanavia ja mahdollisuuksia, sen parempi. Emme kuitenkaan odota sinun olevan vielä markkinoinnin rautainen ammattilainen, vaan tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi käytännön työn kautta. Siksi odotamme sinulta aitoa halua tarttua haasteisiin ja rohkeutta toteuttaa ideoita näkemyksesi mukaan.

Toivomme sinulta:
• Relevanttia koulutustaustaa (pääaineena esim. markkinointi, viestintä)
• Itsenäistä ja joustavaa työotetta
• Kyvykkyyttä tuottaa sujuvasti tekstiä
• Hyviä sosiaalisia taitoja sekä joustavaa asennetta
• Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:
• Työkokemus digimarkkinoinnin tehtävistä
• Osaaminen videoviestinnästä
• Projektinhallintakyvyt
EGN Suomi tarjoaa:
• Erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi jo opintojen ohella
• Monipuolisen roolin ja loistavan mahdollisuuden tutustua suomalaiseen liike-elämään
• Etätyömahdollisuuden soveltuvin osin

Haluatko liittyä EGN Suomen innostuneeseen tiimiin? Lähetä CV:si ja hakemuksesi ja mieluiten pdf-tiedostoina viimeistään 22.2.18 tänne https://apply.atalent.fi/egn-suomi-markkinointi-ja-viestintakoordinaattori-osa-aikainen-2-2018.

Lisää EGN Suomesta voit lukea täältä: https://www.egn.fi/. Työtehtävästä ja hakuprosessista saat lisätietoa aTalentin Recruitment Manager Cécil Fagerströmiltä (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom@atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
EGN Suomi
Yhteyshenkilö :
Cécil Fagerström
Puhelin:
+358 50 505 3170,
Sähköpostiosoite:
cecil.fagerstrom@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Vanha maantie 1
Postinumero ja -toimipaikka:
02650 Espoo
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 9.2.2018

Käyttökokemuksen suunnittelija

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Maaliskuu 2018
Viimeinen hakupäivä:
25.2.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Täysipäiväinen, Määräaikainen (4-5 kk)
Toivottu tausta: 4. vsk - Valmistunut
Toivottu aloitusajankohta: Maaliskuu 2018
Työpaikan sijainti: Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki
Haku-DL: Su 25.2.2018

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP on asiakkaidensa omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. OP Ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja OP tuottaa sekä kehittää pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaalleen.

OP etsii nyt luovaa, ennakkoluulotonta ja ulospäinsuuntautunutta Käyttökokemuksen suunnittelijaa täydentämään kuuden hengen kehitystiimiään Ekosysteemit ja Innovaatiot -yksikköön! Tässä 4-5 kuuden kuukauden mittaisessa määräaikaisessa tehtävässä otat osaa projektiin, jossa vastuullasi on suomenkielisen tekoälyalustan käytettävyyden määrittely ja testaus. Käyttökokemuksen suunnittelijana pääset konkreettisesti opettamaan tekoälyä sekä näkemään läheltä, miten innovaatiot realisoituvat palveluiksi. Työssäsi pääset osaksi kokeneiden osaajien tiimiä, joiden tuella kehität OPn liiketoimintaa. Kokemuksen karttuessa OP tarjoaa mahdollisuuden kehittyä omalla uralla ja tarttua vastuullisinkiin tehtäviin. Mikäli sinua kiinnostaa tekoäly ja haluat olla mukana luomassa täysin uutta palvelua, haethan pian!

Oikean osaajan tuntomerkit

Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta pankkitoimintaa ja digitalisaatiota kohtaan sekä sujuvia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi kieli- tai käyttäytymistieteilijä tai tietoteknisesti suuntautunut kehittäjän alku – tärkeämpää on kuitenkin aito palo oppia lisää tekoälystä ja käytettävyyden testauksesta! Ennen kaikkea etsimältämme henkilöltä edellytämme ennakkoluulotonta asennetta ja luovuutta keksiä uusia tapoja opettaa tekoälyä tunnistamaan ja ryhmittelemään suomenkielistä dialogia. Arvostamme, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta Service Designistä, Chatboteista tai pilvialustoista, mutta sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, vaan etsimme potentiaalia ja innokkuutta oppia uutta. Tehtävässä saat kattavaa tukea tiimiltä ja OP perehdyttää sinut tekoälyjärjestelmien asiantuntijaksi!

Muutoksen tekijät

Finanssialan muuttuessa rytinällä on OP sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä investoimalla vahvasti kehitykseen ja digitalisoitumiseen. OP tarjoaakin sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana suuressa osassa tätä kehitystä ja digitalisaatiota aivan pankkitoiminnan ytimessä. Tässä on siis paikka sinulle, jos haluat päästä tekemään töitä tekoälyn parissa ketterässä tiimissä, joka pyrkii kaikessa toiminnassa start up-henkisyyteen. Tehtävässä pääset tarttumaan vastuullisiin työtehtäviin nopeasti ja OP tarjoaakin sinulle mahdollisuudet kehittyä urallasi. Osoittamalla kyntesi tässä tehtävässä, voit päästä tulevaisuudessa osaksi OPta. Voit tutustua tarkemmin OPn arkeen ja projekteihin osoitteessa www.op-ura.fi.

Tästä eteenpäin

Oletko sinä etsimämme tulevaisuuden tekoäly -ammattilainen? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään päivä sunnuntaina 25.2.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/op-kayttokokemuksen-suunnittelija-2-2018!

Lisätietoja OPsta saat osoitteesta www.op.fi ja hakuprosessista aTalentin Recruitment Managerilta Mia Paatsalolta (+358 50 4680 610, mia.paatsalo[at]atalent.fi). Huomioithan, että tässä tehtävässä tulet työllistymään OPlle aTalentin toteuttaman työvoimavuokrauksen kautta.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
OP
Yhteyshenkilö :
Mia Paatsalo
Puhelin:
+358 50 4680 610
Sähköpostiosoite:
mia.paatsalo@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Gebhardinaukio 1
Postinumero ja -toimipaikka:
00510 Helsinki
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 9.2.2018

Kesätyöntekijöitä

Tyyppi:
Työpaikka, Harjoittelupaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
1.6.-31.8.2018
Viimeinen hakupäivä:
28.2.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Tes
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tervetuloa kesätöihin Luvatalle!

Tarjoamme monipuolisia kesätyöpaikkoja tuotannossa, kunnossapidossa ja
tukitoiminnoissa Porin Kupariteollisuuspuistossa.

Edellytämme kaikilta hakijoilta 18 vuoden ikää, reipasta
työskentelyotetta sekä työturvallisuuden huomioimista kaikessa
tekemisessä. Katso tehtäväkuvaukset sekä tehtäväkohtaiset edellytykset
tarkemmin osoitteesta www.mmluvata.com/kesatyo.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme arvokasta työkokemusta, näköalapaikan
metallinjalostuksen maailmaan sekä mukavat työkaverit.

Hae meille kesätöihin viimeistään 28.2.2018 osoitteessa
www.mmluvata.com/kesatyo


Luvata Special Products on osa Mitsubishi Materials Corporation (MMC)
–konsernia, joka työllistää yli 25 000 työntekijää
maailmanlaajuisesti.

Luvata Special Products on maailman johtavia yrityksiä metallituotteiden ja
niihin liittyvien teknisten ratkaisujen tuottajana. Luvatan tuotteita
käytetään muun muassa uusiutuvissa energioissa, terveydenhuollossa,
autoteollisuudessa ja kulutustuotteissa. Luvata Special Products
työllistää noin 1 300 työntekijää 12 toimipaikalla 7 eri maassa.
Porissa Kupariteollisuuspuiston alueella työllistämme noin 350
työntekijää.

www.mmluvata.com
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Luvata Pori Oy
Yhteyshenkilö :
Pilvi Järvinen
Sähköpostiosoite:
pilvi.jarvinen@mmluvata.com
Katu- tai PL-osoite:
PL 60
Postinumero ja -toimipaikka:
28101 Pori
Www-sivut:
www.mmluvata.com
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 9.2.2018

Asiantuntijamyyjä (2kpl)

Tyyppi:
Työpaikka
Viimeinen hakupäivä:
21.2.2018
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Vakituinen
Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe - työelämässä
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa, mahdollisimman pian
Työaika: Täysipäiväinen
Sijainti: Vantaa
Haku-DL: 21.2

Pinus on kotimaisessa yksityisomistuksessa, nykyisellä nimellään jo yli kymmenen vuotta toiminut, kokonaisvaltaisten ICT-ratkaisujen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Olemme asiantuntijoita yritysten ICT-infrastruktuurien hallinnassa sekä kehittämisessä ja toimimme digitaalisen muutoshallinnan mentoreina. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa kokonaisvaltaisella tavalla, jotta asiakas voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Pinus etsii tehokkaita ja tulosorientoituneita asiantuntijamyyjiä ICT-ratkaisujen ja digitaalisten toimintojen pariin. Asiantuntijamyyjänä päiväsi koostuvat asiakkuuksien hallinnasta. Hallitset jo olemassa olevia asiakkuuksia, mutta tehtävänäsi on myös uusien asiakkuuksien löytäminen. Käyt asiakastapaamisissa ympäri pääkaupunkiseutua. Myyntityötä ja asiakkuuksien hallintaa pääset tekemään suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti modernien myyntityötä helpottavien sähköisten työkalujen avulla. Tietotaito Pinuksen palveluista tulee olemaan myös yksi tärkeimmistä työkaluistasi ja saat siihen kattavan koulutuksen. Saat työssä menestymisen ja osaamisesi kehittymisen varmistamiseksi jatkuvaa sparrausta ja koulutusta.

Kasvumme on tällä hetkellä huimaa ja täten sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan etenemiseesi! Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla B-ajokortti sekä oma auto. Asiakkaat sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta välillä olet valmis viettämään reissupäiviä myös muualla Suomessa. Toimistopäiviäkin mahtuu mukaan ja ne vietät uudistetuissa toimitiloissamme Vantaalla.

Hakijalta edellytämme:
• Vahvaa myyntihenkisyyttä, aiempi myyntikokemus nähdään etuna.
• Loistavia vuorovaikutustaitoja: et pelkää puhelinta ja nautit aidosti asiakkaiden kanssa
kommunikoinnista ja haluat luoda ja ylläpitää pitkäaikaisia asiakassuhteita.
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito nähdään etuna.

Miksi Pinus?
• Tarjoamme pitkäaikaisen ja kehittymisen mahdollistavan urapolun pitkäjänteiselle tuloksentekijälle
• Erinomaiset työvälineet sekä uudistetut toimitilat
• Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ripeästi ja vaikuttaa omaan työnkuvaasi
• Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan tulotasoosi

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä hakemuksesi ja CV:si mielellään pdf-muodossa heti tai viimeistään 21.2.18 tänne: https://apply.atalent.fi/pinus-asiantuntijamyyja-2kpl-2-2018 . Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti!
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Cécil Fagerström (cecil.fagerstrom@atalent.fi, 050 505 3170). Pinukseen pääset tutustumaan lisää täältä: https://www.pinus.fi/fi.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Pinus
Yhteyshenkilö :
Cécil Fagerström
Puhelin:
050 505 3170
Sähköpostiosoite:
cecil.fagerstrom@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/asiantuntijamyyja-2kpl/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 8.2.2018

Application Engineer

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
According to agreement, as soon as possible
Viimeinen hakupäivä:
18.2.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Negotiable
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Type: Full-time, permanent
Preferred background: Graduated or soon-to-graduate
Working time: 37,5 hours per week
Preferred starting date: According to agreement, as soon as possible
Location: Visual Components Headquarters in Espoo
Application deadline: February 18, 2018

With almost 20 years in business, Visual Components is one of the pioneers of the 3D manufacturing simulation industry. Today, we are recognized as a leading developer of 3D manufacturing simulation software and solutions, and we offer a simple, quick, and cost-effective solution to design and simulate production lines. With solutions for manufacturing design, sales, and application development, our software is trusted by hundreds of organizations worldwide. We have joined forces with KUKA, a global automation corporation, and this way we will be able to further improve and extend our entire value chain and deliver a first-class simulations solution for holistic factory automation. We are headquartered in Helsinki, Finland, but we have subsidiaries in Lake Orion, Michigan and Munich, Germany, along with a global partner network of partners and resellers.

Visual Components is growing, so we are now looking for Application Engineers to join our sales and customer support teams. You will work with our simulation specialists as well as partners from world-leading machine builders, system integrators, and manufacturers. In addition, you may specialize in technical sales support and/or consultancy services – in this case, it is also possible to travel, both domestically and internationally. This is a great learning opportunity and a chance to also influence your own role!

You don’t have to be a professional yet but we are looking for someone who has got the willingness and attitude to become one! We especially appreciate analytical problem-solving skills along with the ability to adapt and learn new things fast. An outgoing and positive personality together with good communication skills is also much appreciated in case you would like to embark on sales support or consultancy.

Requirements for the applicant:
- Relevant educational background, e.g. a Bachelor’s or Master’s degree in production engineering, automation engineering, mechanical engineering, industrial engineering, or computer science
- Experience of programming gained from e.g. studies or hobbies
- Knowledge of Python, C#, or other object-oriented language
- Fluent English skills, both spoken and written (Finnish is not necessary!)

What we see as an advantage:
- Knowledge of 3D modelling and/or 3D simulation
- Experience in production, automation, and robotics systems
- Other language skills than English

What we offer:
Our most valuable assets are our employees - their dedication to our mission and each other is the reason for our success as a company, and awesomeness as a team. We offer you the support of a very international team, energetic and motivating working environment, flexible working hours, and a competitive salary. We have also been rewarded the Great Place to Work certificate.

Does this sound like your opportunity? Send your CV and cover letter at latest by February 18, 2018. You may apply for the position here: https://apply.atalent.fi/visual-components-application-engineer-2-2018 Please convert your application documents into PDF-format.

To familiarize yourself with Visual Components, please visit https://www.visualcomponents.com/. For further information regarding the position and the application process, you may contact Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Visual Components
Yhteyshenkilö :
Erkko Vanhakartano
Puhelin:
+358504019387
Sähköpostiosoite:
erkko.vanhakartano@atalent.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 7.2.2018

Taloushallinnon kesätyöntekijä

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
14.5.2018
Viimeinen hakupäivä:
28.2.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
1800-2100€
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
UTU yhtiöiden taloushallinto tarjoaa reippaalle kesätyöntekijälle monipuolisia taloushallinnon tehtäviä, joihin kuuluu mm.:
- ostolaskujen kirjaus
- myyntilaskutus ja myyntireskontran hoito
- kassakirjaukset ja maksatukset

Pääset tutustumaan taloushallinnon tehtäviin laajasti kesän aikana tuuraamalla vakihenkilöstöä.
Toivomme reipasta ja aktiivista otetta työhön.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
UTU Oy
Yhteyshenkilö :
Päivi Juopperi
Puhelin:
0405667232
Sähköpostiosoite:
paivi.juopperi@utu.eu
Katu- tai PL-osoite:
Ahjontie 1
Postinumero ja -toimipaikka:
28400 Ulvila
Www-sivut:
www.utu.eu
Lisätiedot:
Lisätietoja voi kysellä talouspäällikkö Päivi Juopperilta.
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 5.2.2018

Ohjelmistokehittäjä

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Viimeinen hakupäivä:
20.2.2018
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: kokoaikainen, vakituinen
Suositusvuosikurssi: opintojen loppuvaihe - työelämässä
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Työpaikan sijainti: Helsinki
Haku-DL: 20.2.2018

Kehätieto on järjestösektoriin erikoistunut IT-palveluiden tuottaja.
Luomme toimintaedellytykset yhteiskuntamme tukirankana toimivien järjestöjen ja ammattiliittojen tärkeälle työlle. Järjestösektorin rooli suomalaisessa yhteiskunnassa on kasvamassa yhä suuremmaksi.
Kehätiedon kehittämät yksilölliset tietojärjestelmät ja -palvelut mahdollistavat osaltaan tämän tärkeän työn.

Etsimme nyt sovellusohjelmoijaa toteuttamaan Kilta-toiminnanohjausratkaisun ylläpitoon sekä käyttöönottoon kytkeytyvää ohjelmointityötä osana kasvavaa ohjelmistoprojektitiimiämme! Vakaa ja monipuolinen järjestöistä koostuva asiakaskuntamme tarjoaa tekijöillemme raikkaan monipuolisia projekteja. Pääset työskentelemään kokeneemman koodarin ohjauksessa ja rooli on myöhemmin muokattavissa ydinosaamisesi sekä kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Työvälineinä hyödynnämme uusimpia työkaluja ja tekniikoita. Toivomme, että sinulla olisi tässä vaiheessa perusasiat jo hallussa ja hieman työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on, että asenne ja motivaatio uuden oppimiseen ovat kohdallaan!

Odotamme sinulta:
• Soveltuvaa IT-alan opintotaustaa (AMK/YO)
• Kokemusta selainkäyttöisten ohjelmistojen ohjelmoinnista
• Microsoft Visual Studion käyttötaitoa (.NET) esimerkiksi oman harrastuneisuuden, projektien tai työn kautta
• Kokemusta relaatiotietokannoista (SQL)
• Innokasta asennetta ja motivaatiota kehittää osaamistasi
Eduksi luetaan:
• Kokemus mobiilikehityksestä (Xamarin)
• Järjestösektorin tuntemus

Tarjoamme sinulle:
• Monipuoliset työtehtävät (full-stack) ja loistavat mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi oppimalla lisää niin päivittäisen tekemisen kautta kuin Kehätiedon tarjoamien koulutusten ja sertifiointien avulla
• Mahdollisuuden etätyöskentelyyn
• Hyvät työsuhde-edut ja mukavat toimistotilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Käpylässä
• Mukavan tiimin tuen, me viihdymme yhdessä myös vapaa ajalla!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemukseksi ja CV:si PDF-formaatissa tänne: https://apply.atalent.fi/kehatieto-ohjelmistokehittaja-net-2-2018 Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Hanna Väisänen (+358 405845425, hanna.vaisanen[a]atalent.fi). Kehätietoon voit tutustua tarkemmin osoitteessa osoitteessa www.kehatieto.fi. Voit tutustua myös yritysvideoon osoitteessa https://youtu.be/js5uMgN.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Kehätieto.net
Yhteyshenkilö :
Hanna Väisänen
Puhelin:
+358 405845425
Sähköpostiosoite:
hanna.vaisanen@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmistokehittaja-net-4/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 2.2.2018

B2B Myyntineuvottelija

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
May - July
Viimeinen hakupäivä:
21.01.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
680 euroa base salary + commission
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
118 Finder looks for new business sales persons in Fuengirola, Spain!

We have been business from 2002 till date, We sell to the business the visibility of the company: the company gets comprehensive business listings for our company website in our business directory, which makes it more accessible through our Google-optimized service. The sales work consists of new sales and sales to corporate customers by telephone.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
118finder S.L
Yhteyshenkilö :
Andrea Akyea
Puhelin:
+34692176636
Sähköpostiosoite:
rekry@118finder.com
Katu- tai PL-osoite:
Avda.de Jesus Santos Rein, 29640Fuengirla, Espanja
Www-sivut:
https://www.pinklink.fi/pinklink/index.php/work-in-the-gambia
Lisätiedot:
This will give them the opportunity to travel outside Finland, to relate with business customers, continuous personal training with modern facilities and equipment. A lot of different sales contests and bonuses, fixed and guaranteed base salary and additional sales commission. All interns will be entitled to an internship package which includes: - Spend your evenings and weekends free (working hours Mon-Fri 8 am to 3 pm) - Breakfast - Continuous personal training - Modern facilities and equipment - A lot of different sales contests and bonuses - fixed guarantee and provision So you can influence your pay. The average monthly wages (base salary + commission)
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 23.1.2018
Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
May - July
Viimeinen hakupäivä:
21.01.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
680 euroa base salary + commission
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
The sales work consists of new sales and sales to corporate customers by telephone, in one of our main offices, either in Spain or The Gambia.

Our main goal is to help our customers to have more visibility in internet. For this, contact details and other information of our customers are placed into special business directory websites. Services are optimized for the major search engines, like Google and Bing, and currently most of our business customers are located in Finland and Estonia.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
118finder S.L
Yhteyshenkilö :
Andrea Akyea
Puhelin:
+220 258 26 99
Sähköpostiosoite:
rekry@118finder.com
Katu- tai PL-osoite:
Bertill Harding Hwy, Senegambia,The Gambia
Www-sivut:
https://www.pinklink.fi/pinklink/index.php/work-in-the-gambia
Lisätiedot:
This will give them the opportunity to travel outside Finland, to relate with business customers, continuous personal training with modern facilities and equipment. A lot of different sales contests and bonuses, fixed and guaranteed base salary and additional sales commission. All interns will be entitled to an internship package which includes: • Pick up from and drop to the airport • Accommodation (own room located in a local family) • Basic translation for the local words • A first aid box with basic treatments • A T-shirt with the company logo on it • Optional volunteer work
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 23.1.2018
Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
May - July
Viimeinen hakupäivä:
21.01.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
600 - 1000 euroa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
The sales work consists of new sales and sales to corporate customers by telephone, in one of our main offices, either in Spain or The Gambia.

Our main goal is to help our customers to have more visibility in internet. For this, contact details and other information of our customers are placed into special business directory websites. Services are optimized for the major search engines, like Google and Bing, and currently most of our business customers are located in Finland and Estonia.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
118finder S.L
Yhteyshenkilö :
Andrea Akyea
Puhelin:
+220 258 26 99
Sähköpostiosoite:
rekry@118finder.com
Katu- tai PL-osoite:
Bertill Harding Hwy, Senegambia,The Gambia
Www-sivut:
www.118finder.com
Lisätiedot:
This will give them the opportunity to travel outside Finland, to relate with business customers, continuous personal training with modern facilities and equipment. A lot of different sales contests and bonuses, fixed and guaranteed base salary and additional sales commission. All interns will be entitled to an internship package which includes: • Pick up from and drop to the airport • Accommodation (own room located in a local family) • Basic translation for the local words • A first aid box with basic treatments • A T-shirt with the company logo on it • Optional volunteer work
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 23.1.2018