Diakonia-ammattikorkeakoulu | Porin yliopistokeskus | Satakunnan ammattikorkeakoulu | Turun yliopiston opettajankoulutuslaitos, Rauma

FacebookFacebook TwitterTwitter

Rekrytoi osaaja

 

Satakunnan korkeakoulujen yhteisellä lomakkeella yritys tai yhteisö voi ilmoittaa avoimesta työ- ja harjoittelupaikasta samalla kertaa kaikille valitsemilleen korkeakouluille.

Lomake työ- tai harjoittelupaikkailmoituksen jättämiseen.

Tiedot välitetään oppilaitosten ura- ja rekrytointipalveluun sekä Porin Opiskelijataloyhdistys ry:n kautta opiskelijoille. Lomakkeella ilmoitetut avoimet työ- ja harjoittelupaikat löytyvät myös tämän sivun alareunasta.

OHJE: klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.
 


 

Korkeakoulujen ura- ja rekrytointiasioiden yhteyshenkilöt:
DIAK, rekry.pori@diak.fi
SAMK viestintä, viestinta.samk@samk.fi
UCPori, opiskelijasihteeri, 050 462 3277, opiskelijasihteeri@ucpori.fi
TY OKL (Rauma), Jaana Aikko, 02 333 7169, jaana.aikko@utu.fiTarjotut työ- ja harjoittelupaikat

Klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.

Projektikoordinaattori (käyttöliittymä- ja mobiiliratkaisut)

Tyyppi:
Työpaikka
Viimeinen hakupäivä:
23.07.2019
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Kokoaikainen, Vakituinen
Haettu tausta: Joustava
Toivottu aloituspäivämäärä: ASAP, Elokuun alku
Sijainti: Pyhtäänkorventie 4, 01530 Vantaa
Haku-DL: 23.7.2019

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Wihurin Tekninen Kauppa etsii nyt innostunutta Projektikoordinaattoria käyttöliittymä- ja mobiiliratkaisujen pariin! Tässä tehtävässä ensimmäisen vuoden työskentelet osana projektitiimiä toiminnanohjausjärjestelmän uudistusprojektissa, jonka jälkeen muissa järjestelmäratkaisuhankkeissa kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. ERP-uudistushankkeessa työskentelet monipuolisesti SAP Fiori -työkalujen käyttöönoton ja kehittämisen parissa. Työnkuvaasi kuuluu mm. käyttöliittymien testaaminen, uusien järjestelmämahdollisuuksien tutkiminen ja kouluttaminen key usereille ja aktiivinen yhteydenpito sekä sisäisiin että ulkoisiin sidosryhmiin. Lisäksi selvität mobiilipuolen mahdollisuuksia yhdessä IT-tiimin kanssa, sekä tuet key usereita mobiililaitteiden käytössä. Ratkaisuarkkitehtuuriimme kuuluvat mm. SAP S/4 HANA, SAP C4C, SAP Field Service Management ja SAP Solman testausjärjestelmä.

Etsimme ennen kaikkea oppimishaluista, omatoimista ja vastuullisella otteella ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua tekijää. Odotamme sinulta teknistä orientoituneisuutta, mutta annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja onnistumistasi tukee asiantunteva projektitiimi. Etsimällämme henkilöllä on palava halu kehittyä työssään ja oppia lisää myös pidemmällä tähtäimellä. Tarjoamme sinulle siis loistavan tilaisuuden päästä kehittämään omaa asiantuntijuuttasi ja kasvaa tehtävässä omat mielenkiinnon kohteesi ja osaamisesi huomioiden.

Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

- Vakituisen työn ja vastuullisen roolin teknisen kaupan johtavassa asiantuntijayrityksessä
- Tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti esim. käyttöliittymä- ja mobiiliratkaisujen ja projektinhallinnan parissa, sekä kasvattaa liiketoiminnan tuntemustasi
- Kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen
- Hyvät urakehitysmahdollisuudet suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa monialakonsernissa

Odotamme sinulta:

- Soveltuvaa opintotaustaa tai kerrytettyä vastaavaa osaamista
- SAP-ympäristön perusteiden hallitsemista
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Oppimishaluista ja innostunutta asennetta, sekä paineensietokykyä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Kiinnostus mobiiliteknologian mahdollisuuksiin
- Aikaisempi kokemus SAP-ympäristöstä tai muista ERP-järjestelmistä
- Ymmärrys API-rajapinnoista ja järjestelmäintegraatioista
- Kokemusta projektikoordinaattorin tai projektisuunnittelijan roolissa - toimimisesta tai vastaavista tehtävistä

Oletko sinä etsimämme reipas ja teknisesti orientoitunut Projektikoordinaattori? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään tiistaina 23.7.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihurin-tekninen-kauppa-projektikoordinaattori-7-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.tekninenkauppa.fi/. Hakuprosessia, aikatauluja ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa 9.-19.7. välillä Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi) ja 22.-23.7. välillä Rekrytointipäällikkö Vilma Järvinen +358 50 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Teknisen Kaupan palvelukseen.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Wihurin Tekninen Kauppa
Yhteyshenkilö :
Jenni Tontti / aTalent Recruiting
Puhelin:
+358407508821
Sähköpostiosoite:
jenni.tontti@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Pyhtäänkorventie 4
Postinumero ja -toimipaikka:
01530 Vantaa
Www-sivut:
https://atalent.fi/open-position/projektikoordinaattori-5
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 10.7.2019

Mekaniikkasuunnittelija KONEen tuotekehitysyksikköön

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Toivottu aloituspäivämäärä: Elokuu 2019 (joustava)
Viimeinen hakupäivä:
23.07.2019
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Vakituinen
Soveltuva tausta: Valmistunut
Työaika: Kokoaika
Toivottu aloituspäivämäärä: Elokuu 2019 (joustava)
Sijainti: Myllykatu 3, 05830 Hyvinkää (KONE)
Haku-DL: ti 23.7.2019

Neteram Oy on ystävällinen ja ketterä palveluntuottaja lujuuslaskentapalveluissa sekä mekaniikkasuunnittelussa. Painotamme toiminnassamme tehokasta kommunikointia ja yhteistyötä asiakkaan kanssa parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Etsimme sitkeästi parhaita ratkaisuja haastaviin sovelluskohteisiin. Henkilöstömme koostuu lujuuslaskennan, suunnittelun ja projektinhallinnan ammattilaisista. Neteram Oy:n tausta on konetekniikassa ja tunnemme asennukset sekä valmistuksen. Meille tärkeää on toimittaa mitä lupaamme sekä tuoda uutta näkökulmaa asiakkaiden haasteisiin.

Neteram Oy (KONE) etsii aktiivista insinööriä mekaniikkasuunnittelun tehtävien pariin yhteen Suomen kiinnostavimmista teollisuusyrityksistä. Sijoitut työskentelemään globaaliin konserniin, mutta kuulut samalla Neteram Oy:n pieneen, ketterään ja ihmisläheiseen työyhteisöön. Työskentelet KONEen tuotekehitysyksikössä, jossa työtehtäviisi kuuluu hissikaluston uusien komponenttien suunnittelu hyödyntäen moderneja suunnitteluohjelmia. Rooliisi mekaniikkasuunnittelijana liittyy oleellisesti myös tuotteiden varustelua, asettelua, testaamista sekä dokumentaatiota. Lisäksi teet yhteistyötä KONEen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa esimerkiksi proto-osien hankintojen yhteydessä. Tehtävänkuva muotoutuu tekijänsä mukaan ja pääset oman kiinnostuksesi mukaan kehittämään itseäsi laaja-alaisesti erilaisissa tuotekehityksen tehtävissä.

Ideaalihakijamme tausta on konetekniikan parissa, mutta emme vierasta muita tekniikan alan opintoja (esim. materiaalitekniikka). Arvostamme aikaisempaa työkokemusta mekaniikkasuunnittelun tehtävien parista, mutta ennen kaikkea, asenteesi ratkaisee. Neteramilla arvostetaan aktiivista, kehittymishaluista ja rohkeaa tekijää, joka ei vierasta hands on -tehtäviä, vaan suhtautuu työntekoon joustavalla asenteella.

Neteram Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen kiinnostavimmista teollisuusyrityksistä, osana tiivistä ja kannustavaa työyhteisöä. Neteram panostaa henkilöstön työhyvinvointiin ja tarjoaa työntekijöilleen kattavan työterveyshuollon sekä muita työtäsi tukevia etuja. Saat käyttöösi pienen ja ketterästi sukkuloivan yrityksen tuen, mutta suuren konsernin mahdollisuudet, jotka avaavat sinulle ovia moneen eri suuntaan. Tässä tehtävässä potentiaalisi ratkaisee ja pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta alan parhaiden parissa.

Hakijalta odotetaan:
-Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. konetekniikka, materiaalitekniikka)
-Itsenäistä työotetta, rohkeaa asennetta sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja
-Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
-3D -mallinnustaitoja sekä valmistuskuvien lukutaitoa
-Hyvää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia

Lisäksi eduksi katsotaan:
-Aiempi työkokemus mekaniikkasuunnittelijan tehtävistä

Kuulostaako hyvältä? Lähetä CV:si, hakemuskirjeesi ja opintosuoritteesi viimeistään ti 23.7.2019 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/neteram-oy-kone-mekaniikkasuunnittelija-7-2019. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä aikaisimman mahdollisen aloitusajankohtasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Pääset tutustumaan Neteramiin tarkemmin täällä: http://neteram.net/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Milla Saari [+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi]. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Neteram Oy (KONE)
Yhteyshenkilö :
Milla Saari / aTalent Recruiting
Puhelin:
+358505241998
Sähköpostiosoite:
milla.saari@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Myllykatu 3
Postinumero ja -toimipaikka:
05830 Hyvinkää (KONE)
Www-sivut:
http://neteram.net/fi/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 10.7.2019

Junior Layout-suunnittelija, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Pori

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Sopimuksen mukaan
Viimeinen hakupäivä:
31.07.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Junior Layout-suunnittelija, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Pori

Kiinnostaako sinua laitosmallien suunnittelu? Omaatko hyvät kommunikointitaidot ja pystyt myös tuomaan oman näkemyksesi esille? Haluatko kasvaa tulevaisuuden tekijäksi mielenkiintoisessa suunnittelutehtävässä? Jos vastasit kyllä, meillä voisi olla paikka sinulle tarjolla!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Rejlers Finland Oy:lle junior layout-suunnittelijaa Poriin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 8 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen tahtotilana on siirtyä asiakkaan riveihin.

Layout-suunnittelijan toimessa työskentelet pääsuunnittelijan alaisuudessa rakentaen laitosmalleja, kehität laitosten layout-ratkaisuja ja ylläpidät laitosmallia projektien kuluessa. Sisällytät turvallisuusinsinöörien vaatimukset laitosmalleihin ja toimit yhteistyössä eri suunnittelualojen pääsuunnittelijoiden kanssa. Tehtävässä teet satunnaisia mittaustarkistuksia työmailla, jotka sijaitsevat pääsääntöisesti länsirannikolla. Teet myös dokumenttien hallintaa sekä osaltasi päivität loppudokumentaation.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijää työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Rejlers on osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä. Lisätietoja: www.rejlers.fi

Pääasialliset tehtävät
• Laitosmallien layouttien rakentaminen ja ylläpito
• Turvallisuusinsinöörien vaatimusten saattaminen laitosmalleihin
• Dokumenttienhallinta ja loppudokumentaation päivittäminen laitosmalleihin
• Yhteistyö eri suunnittelualojen pääsuunnittelijoiden kanssa
• Mittauskäynnit työmailla

Odotamme sinulta
• Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. konetekniikka, tuotantotalous amk)
• Kokemusta jostakin 3D-suunnitteluohjelmasta esimerkiksi kesäharjoittelun kautta (esim. Vertex G4Plant)
• Englannin kielen taitoa
• Oma auto ja ajokortti

Tarjoamme sinulle
• Kiinnostavia projekteja
• Mahdollisuuden kehittyä layout- suunnittelun ammattilaiseksi
• Hyvän perehdytyksen
• Osaavan tiimin ympärillesi
• Ympärillesi yrityksen, jossa aidosti välitetään asiakkaasta ja jossa se pyritään näyttämään myös arjen tekemisessä

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.07.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään elokuun 2019 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen santeri.virtanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Rejlers Finland Oy/Studentwork Oy
Yhteyshenkilö :
Santeri Virtanen
Sähköpostiosoite:
santeri.virtanen@studentwork.com
Www-sivut:
https://www.studentwork.fi/job?id=97456
Lisätiedot:
Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen santeri.virtanen@studentwork.com.
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 8.7.2019

Projekti-insinööri, kokoaikainen, A-Insinöörit, Tampere

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Sopimuksen mukaan
Viimeinen hakupäivä:
21.07.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Projekti-insinööri, kokoaikainen, A-Insinöörit, Tampere

Onko sinulla kokemusta rakennesuunnittelusta? Kiinnostaako sinua isot ja monipuoliset projektit alan johtavassa konsulttitalossa? Omaatko hyvät viestintätaidot ja luotat omiin kykyihisi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme projekti-insinööri!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, A-Insinööreille, kokoaikaista projekti-insinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen tahtotilana on siirtyä asiakkaan riveihin.

Projekti-insinöörin tehtävässä teet kantavien rakenteiden suunnittelua peruskorjauksen ja muuntorakentamisen hankkeissa. Projekti-insinöörinä tuet projektipäällikköä hallinnollisissa tehtävissä, kuten laskutuksessa. Pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa, vetämään projekteja sekä itsenäisiä suunnitteluryhmiä.

A-Insinöörit on ennakkoluuloton rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo. A-Insinöörien tehtävänä on auttaa asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Lopputuloksen lisäksi A-Insinööreille on tärkeää tapa, jolla siihen päästään. A-Insinöörit tekevät asiat yhdessä ja paremmin, ja haastaa samalla koko alaa uudistumaan. Yli 700 hengen luova ja luotettu asiantuntijajoukko tekee töitä innostavissa rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja infrarakentamisen hankkeissa 11 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti. A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja yrityksestä: https://www.ains.fi/

Pääasialliset tehtävät
• Kantavien rakenteiden suunnittelua peruskorjauksen ja muuntorakentamisen hankkeissa
• Projektipäällikön avustaminen hallinnollisissa tehtävissä
• Projektien ja suunnitteluryhmien vetäminen

Odotamme sinulta
• Rakennusinsinöörin koulutusta (RI/DI)
• Kolmen vuoden työkokemusta rakennesuunnittelusta
• Hyviä kommunikointi- ja viestintätaitoja

Tarjoamme sinulle
• Mahdollisuuden työskennellä alan johtavassa yrityksessä
• Ammatillisen kasvumahdollisuuden
• Isot ja monipuoliset projektit
• Ammattitaitoisen työyhteisön
• Räätälöidyn perehdytyksen


Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.07.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2019. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen (santeri.virtanen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.


Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
A-Insinöörit/ Studentwork Oy
Yhteyshenkilö :
Santeri Virtanen
Sähköpostiosoite:
santeri.virtanen@studentwork.com
Www-sivut:
https://www.studentwork.fi/job?id=99042
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 30.6.2019