Diakonia-ammattikorkeakoulu | Porin yliopistokeskus | Satakunnan ammattikorkeakoulu | Turun yliopiston opettajankoulutuslaitos, Rauma

FacebookFacebook TwitterTwitter

Rekrytoi osaaja

 

Satakunnan korkeakoulujen yhteisellä lomakkeella yritys tai yhteisö voi ilmoittaa avoimesta työ- ja harjoittelupaikasta samalla kertaa kaikille valitsemilleen korkeakouluille.

Lomake työ- tai harjoittelupaikkailmoituksen jättämiseen.

Tiedot välitetään oppilaitosten ura- ja rekrytointipalveluun sekä Porin Opiskelijataloyhdistys ry:n kautta opiskelijoille. Lomakkeella ilmoitetut avoimet työ- ja harjoittelupaikat löytyvät myös tämän sivun alareunasta.

OHJE: klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.
 


 

Korkeakoulujen ura- ja rekrytointiasioiden yhteyshenkilöt:
DIAK, Maija Mäkitalo, 040 869 6026, rekry.pori@diak.fi
SAMK viestintä, 044 710 3052, viestinta@samk.fi
UCPori, opiskelijasihteeri, 050 462 3277, opiskelijasihteeri@ucpori.fi
TY OKL (Rauma), Jaana Aikko, 02 333 7169, jaana.aikko@utu.fiTarjotut työ- ja harjoittelupaikat

Klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.

Rakennuttamisen projekti-insinööri: Vuorotteluvapaan sijaisuus (Espoo)

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
1.8.2018-25.1.2019
Viimeinen hakupäivä:
20.5.2018
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Ramboll CM Oy hakee vastavalmistunutta/valmistuvaa projektihenkilöä määräaikaiseksi vuorotteluvapaan sijaiseksi kiinteistöprojektinjohdon yksikköön Espoon toimipisteeseen ajalle 1.8.2018 – 25.1.2019. Sopiva koulutus tehtävään on talonrakennuksen insinööri-/DI-tutkinto.

Tehtäviisi kuuluvat mm. yksikön johdon avustaminen tarjoustoiminnassa sekä projekti-insinöörin tehtävät. Projektityössä toimit projektipäällikkömme työparina suunnittelun ja rakennuttamisen valmistelussa, ohjauksessa ja hankkeiden läpiviennissä. Lisäksi tehtäviin on mahdollista sisällyttää myös laatu- ja kehitysinsinöörin tehtäviä. Kohteemme ovat pääasiassa liike-, toimisto-, teollisuus- ja julkisia rakennuksia.

Tehtäviä on mahdollista jatkaa menestyksellisen vuorotteluvapaa jakson jälkeen ja muuttaa työsuhde toistaiseksi voimassaolevaksi.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä Rambollin kotisivuilla (http://www.ramboll.fi/ramboll_ura) tehtävän hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa”. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Ramboll CM Oy
Yhteyshenkilö :
Juha Aro
Puhelin:
+358408353301
Sähköpostiosoite:
juha.aro@ramboll.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 25.4.2018

Jr. Software Developer (Python)

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Mahdollisimman pian, vakituinen
Viimeinen hakupäivä:
06.05.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Jos Python tai Java on sinulle tuttu ja haluaisit päästä työskentelemään taloushallintoon liittyvissä vaihtelevissa kehitysprojekteissa, tässä on loistava tilaisuus liittyä motivoituneeseen ja joustavaan tiimiin! Azets etsii parhaillaan Jr. Software Developeria – lue lisää ja hae tehtävään pian! (Opintojen loppuvaihe – uran alkuvaihe)

Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe – uran alkuvaihe
Toivottu aloituspäivämäärä: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Sijainti: Helsingin ydinkeskusta
Haku-DL: 6.5.2018

Azets on yksi suurimmista taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on yli 3000 työntekijää, joista noin 650 työskentelee Suomessa. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 239 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Azets Technology on Azetsin liiketoiminta-alue, joka keskittyy ohjelmistopalveluihin ja automaatioon. Azets Technologyn liiketoiminta kasvaa voimakkaasti ja etsimme nyt Jr. Software Developeria liittymään ohjelmistokehitystiimiimme! Tiimimme on erikoistunut järjestelmäintegraatioihin ja manuaalisten työvaiheiden automatisointiin. Työmme painottuu taloushallinnon asiakasprojekteihin, joiden lisäksi pääset mukaan sisäisiin kehitysprojekteihimme. Työnkuvaasi kuuluu mm. integraatioiden kehittämistä, testausta, projektinhallintaa ja ongelmatilanteiden ratkomista integraatioympäristöissä. Myös asiakastyötä tehostavien ratkaisujen kehittäminen on osa tehtävää. Tämä on loistava tilaisuus päästä kehittämään ja syventämään osaamistasi!

Tässä tehtävässä pääset mukaan asiakasprojekteihin jo varhaisessa vaiheessa, jolloin kartoitetaan ja suunnitellaan mahdollisia ratkaisuja. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Tukenasi projekteissa toimivat sekä IT:n että taloushallinnon huippuasiantuntijaverkostot. Käytämme toteutuksissa seuraavia teknologioita: Python, C#, Java, JavaScript, Django, React, Apache, Nginx, MSSQL, PostgreSQL, MongoDB, Jenkins, Ansible, Docker, Celery, ja Linux. Työskentelymetodimme soveltavat Leanin ja Scrumin parhaita puolia.

Arvostamme intohimoa ohjelmointia kohtaan sekä tiimityöskentelytaitoja. Emme odota sinun olevan valmis ammattilainen, mutta odotamme motivaatiota kehittyä sellaiseksi! Voit työskennellä aluksi osa-aikaisesti (väh. 25 h/vko), jos sinulla on esim. opinnot loppuvaiheessa, mutta toivomme sinun pystyvän työskentelemään kokoaikaisesti pitkällä aikavälillä.

Sinulta odotamme:

• relevanttia teknistä korkeakoulutaustaa (AMK tai yliopisto)
• hyviä Python-taitoja (myös esim. Java-osaaminen tarjoaa hyvän pohjan tehtävään)
• analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja
• hyvää oppimiskykyä
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

• aikaisemman relevantin työkokemuksen

Azets tarjoaa sinulle:

• mahdollisuuden kehittää osaamistasi kokeneempien osaajien parissa
• mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon osaajaksi sekä nähdä erilaisia yrityksiä ja toimialoja
• joustavat työajat
• suuren yrityksen hyvät henkilöstöedut
• työpaikan hyvin keskeisellä sijainnilla Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä

Kuulostaako sinulle sopivalta mahdollisuudelta? Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 6.5.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/azets-jr-software-developer-python-4-2018. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Mikäli sinulta löytyy GitHub-profiili, tutustumme mielellämme myös siihen!

Pääset tutustumaan Azetsiin paremmin täällä: www.azets.fi. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Azets
Yhteyshenkilö :
Erkko Vanhakartano/aTalent
Puhelin:
+358504019387
Sähköpostiosoite:
erkko.vanhakartano@atalent.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 25.4.2018

Myyntiedustaja

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
1.5.2018
Viimeinen hakupäivä:
27.4.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Provisiopalkkaus
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Etsimme nyt nopeasti kasvavaan yritykseemme tavoitteellisia, motivoituneita ja kokeneita myyntiedustajia. Pintavan asiantuntijana pääset osaksi alan kokeneista ammattilaisista koostuvaa tiimiä, jossa jokainen on motivoitunut tekemään tulosta.

Onko sinulla jo takana onnistumisia myyntityöstä tai koetko olevasi tulevaisuuden rautainen ammattilainen? Siinä tapauksessa olet etsimämme osaaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän joustavilla työajoilla, koko tiimimme tuen ja avaimet kehittymiseen. Pintavan laaja perehdytys ja alan nykyaikaisimmat työvälineet takaavat, ettei menestyminen jää välineistä kiinni. Kannustava provisiomallimme palkitsee onnistumisista ja antaa mahdollisuuden erittäin hyviin kuukausiansioihin.

Työ on liikkuvaa myyntityötä, joten edellytämme hakijalta B-ajokorttia.

Vakuuta meidät ja lähetä itsesi näköinen hakemus osoitteeseen: info@pintava.fi.

Pintava Oy on tiilikattojen pelastustöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Työllistämme tällä hetkellä n. 20 alan asiantuntijaa Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Korkealaatuisiin Pintava Pro -kattohuoltopalveluihimme kuuluvat tiilikattojen suojaukset ja pinnoitukset. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.pintava.fi.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Pintava Oy
Yhteyshenkilö :
Joni Pelkonen
Puhelin:
040 861 5763
Sähköpostiosoite:
joni.pelkonen@pintava.fi
Katu- tai PL-osoite:
Yrjönkatu 15 LH 40 A
Postinumero ja -toimipaikka:
28100 Pori
Www-sivut:
www.pintava.fi
Lisätiedot:
Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-12.
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 24.4.2018

B2C asiakasneuvottelija

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
4.6.2018
Viimeinen hakupäivä:
18.5.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
TES:n mukainen pohjapalkka + provisio
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Oletko sanavalmis ja positiivinen tyyppi, joka tulee hyvin kaikkien kanssa toimeen? Haluatko työn, jossa voit kehittää osaamistasi ja vaikuttaa omiin tuloihisi? Siinä tapauksessa jatka lukemista!

Etsimme nyt nopeasti kasvavaan yritykseemme kahta B2C ASIAKASNEUVOTTELIJOITA hankkimaan uusia asiakkaita myyntiedustajillemme. Työ tapahtuu pääosin puhelimessa, mutta osallistut myös myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen sekä kentällä tapahtuvaan uusasiakashankintaan.

Saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiimme sekä nykyaikaisimmat työvälineet. Hakijalta emme vaadi aikaisempaa kokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea positiivista ja innostunutta asennetta työntekoon. Takaamme, että rohkealla ja motivoituneella asenteella menestyt tehtävässäsi varmasti.

Pohjapalkan lisäksi tarjoamme provisiot onnistumisista, mahdollisuuden kehittyä myynnin ja asiakashankinnan ammattilaiseksi sekä loistavan työilmapiirin! Toimistomme sijaitsee Porin keskustassa, Teljäntorin toisessa kerroksessa. Työtä on mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen joka osa-aikaisesti tai täyspäiväisesti.

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi? Siinä tapauksessa lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@pintava.fi. Työt on mahdollista aloittaa touko-kesäkuussa 2018.

Pintava Oy on tiilikattojen pelastustöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Työllistämme tällä hetkellä n. 20 alan asiantuntijaa Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Korkealaatuisiin Pintava Pro -kattohuoltopalveluihimme kuuluvat tiilikattojen suojaukset ja pinnoitukset. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.pintava.fi.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
Pintava Oy
Yhteyshenkilö :
Eula Wessberg
Puhelin:
0405199625
Sähköpostiosoite:
eula.wessberg@pintava.fi
Katu- tai PL-osoite:
Yrjönkatu 15 LH 40 A
Postinumero ja -toimipaikka:
28100 Pori
Www-sivut:
www.pintava.fi
Lisätiedot:
Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Eula Wessberg, p. 040 519 9625.
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 24.4.2018

Business Administration Assistant

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Touko-kesäkuu 2018, neuvoteltavissa
Viimeinen hakupäivä:
7.5.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Toivottu aloitusajankohta: Touko-kesäkuu 2018, neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Viikinkaari 6, 00790 Helsinki
Haku-DL: ma 7.5.2018

Nanoform was incorporated in 2015 in Helsinki with an ambition to provide services in nanotechnology and drug particle engineering for the global pharmaceutical industry. Looking across the pharmaceutical industry, oral administration of medicines is the preferred route of administration, with 80% of drugs today sold as tablets. While currently more than half of the drugs on the market have high aqueous solubility, the percentage is inverted for drug candidates in the R&D pipeline, with many facing serious issues as to low aqueous solubility. Low solubility leads to limited drug absorption resulting in poor oral bioavailability, an issue that contributes to as much as 40% of drug development failures. Nanoform has a significant role to play in this field and we are confident that Nanoform’s platform technology can give failed drug molecules a second chance. Nanoform’s proprietary CESS technology offers new technological and business advantages for the pharmaceutical industry.

Nanoform Finland etsii nyt vastuullista Business Administration Assistanttia täydentämään 15 hengen asiantuntijayhteisöään Helsingin Viikkiin! Tässä tehtävässä työnkuvaasi kuuluvat monipuolisesti erilaiset myynnin tukeen ja hallintoon liittyvät tehtäväkokonaisuudet. Vastaat omalta osaltasi myynnin tukimateriaalin keruusta, tiedon hausta sekä asiakaskommunikaatiosta varmistaen laadukkaan yhteydenpidon asiakkaisiin ennen ja jälkeen myyntitapaamisten. Lisäksi vastuullasi ovat erilaiset hallinnolliset tehtävät kuten raportointi, dokumentointi, verkkosivujen päivittäminen ja yleiset toimistotehtävät. Tehtävää on mahdollista räätälöidä mielenkiinnon kohteidesi mukaan ja se tarjoaa oivat kehittymismahdollisuudet omalle uralle.

Tehtävässä menestyminen ei edellytä lääketeollisuuden tuntemusta tai aiempaa kokemusta myynnistä – tärkeintä on erinomainen asenne ja halu työskennellä osana Nanoformin tiimiä. Toivommekin sinulta löytyvän runsaasti motivaatiota ja halua kehittää sekä kehittyä osana Nanoformin kasvua/kasvutarinaa. Tehtävässä menestymisen varmistamiseksi edellytämme sinulta erinomaisia kirjallisia ja suullisia valmiuksia tuottaa tekstiä sekä englanniksi, suomeksi että ruotsiksi.

Tarjoamme:

• Monipuolisen työtehtävän ripeästi kasvavassa lääketeollisuuden yrityksessä, jossa tiivis asiantuntijayhteisö tukee kehittymistäsi
• Mahdollisuuden räätälöidä työtehtäviä omien mielenkiinnon kohteiden mukaan sekä päästä näkemään läheltä, millaisia mahdollisuuksia ja haasteita alkuvaiheessa oleva start up -henkinen yritys kohtaa
• Tilaisuuden kehittyä uralla ja kasvattaa omaa roolia osaamisen karttuessa

Edellytämme:

• Aiempaa työkokemusta myynnin tuesta tai hallinnollisten tehtävien parista
• Vahvoja suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi
• Erinomaisia organisointi- ja paineensietokykyjä sekä johdonmukaisia ja tehokkaita työskentelytapoja
• Nopeaa reagointikykyä sekä taitoa tehdä päätöksiä nopeasti

Oletko sinä etsimämme tehokas, oma-aloitteinen ja johdonmukainen Business Administration Assistant? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään maanantaina 7.5.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/nanoform-finland-ltd-business-administration-assistant-4-2018. Lisätietoja Nanoformista saat osoitteesta http://www.nanoform.fi/ ja hakuprosessista aTalentin Recruitment Managerilta Vilma Järviseltä (050 513 4740, vilma.jarvinen@atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Nanoform
Yhteyshenkilö :
Vilma Järvinen / aTalent Recruiting
Puhelin:
050 513 4740
Sähköpostiosoite:
vilma.jarvinen@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Viikinkaari 6, 00790 Helsinki
Postinumero ja -toimipaikka:
00790, Helsinki
Www-sivut:
http://www.nanoform.fi/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 24.4.2018

C++ Developer (VR Simulator for Healthcare)

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Starting as soon as possible, negotiable, permanent position
Viimeinen hakupäivä:
7.5.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Negotiable
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Are you comfortable with C++ and have knowledge of 3D graphics? Do you want to make a real difference to the future of medical education and training? If yes, join Osgenic on their mission to improve patient safety through building a VR-based open surgery simulator for surgeons-in-training!

Type: Fulltime or part-time, permanent
Recommended background: End of studies - graduated
Working hours: 25-37,5 h/week, negotiable
Requested starting date: As soon as possible, negotiable
Location: Haartmaninkatu 4, 00290 Helsinki
Application DL: ASAP, 7th of May 2018

Osgenic is a startup based in Helsinki, Finland. We are developing realistic virtual reality open surgery simulations to improve training of surgeons and therefore to improve patient safety. Our vision is that every surgeon anywhere in the world has a chance to practice enough, and that our system becomes a standard for surgery education.

Osgenic is now looking for C++ Developers to join their mission to improve patient safety through building a VR-based open surgery simulator for surgeons-in-training. You’ll work with the development team to implement new features and, define and prioritize development tasks in order to move product prototypes and team objectives forward. You’ll also participate in existing internal practices (e.g. issue tracking) and contribute to their ongoing refinement and improvement. Should you already be a more experienced developer, you could also contribute to reviewing the engine architecture and help ensure that good practices are used and that it remains robust. Also, you could assist with the issues system and making sure that all important issues are part of planning and development as early as possible.

Osgenic is flexible with your background: you can either be at the end of your studies, a fresh graduate or a more experienced professional – the main thing is that you’re comfortable with C++ and have knowledge of 3D graphics. Perhaps you study or have studied game development, automation engineering or computer science. You can work part or fulltime depending on your situation and preferences. If you have experience with game physics engines (e.g. Bullet Physics, Havok, PhysX) and algorithms, great! Osgenic also considers experience with Microsoft Visual Studio, Git, and continuous testing systems a bonus and they don’t mind it if you have experience with shader programming (GLSL, HLSL) either. However, apart from strong skills in C++, what counts the most is that you have an excellent attitude and solid problem-solving skills.

By joining Osgenic, you’ll get to work with a team of skilled developers and close to an actual end user, as the company founders include an actual medical doctor, and an experienced surgical simulator developer. Osgenic’s team culture can be described as creative, problem-solving, fast paced, and thinking past the limits. They are customer driven from the bottom up and will do what it takes to deliver the best product.

We look for:

• Strong C++ skills
• Excellent attitude and problem-solving skills
• Experience in 3D graphics, 3D vector math
• Fluent English skills

Osgenic offers:

• An opportunity to make a real difference and a significant contribution to the future of medical education and training by building the best VR-based solution in the industry
• A chance to work with experienced developers and close to the end user
• Flexibility with working hours (e.g. if you are finishing your studies)
• An inspired start-up environment where you can truly see your own contribution
• Support with relocation to Helsinki, if needed

Sounds good? Please send your CV and application letter in PDF form to: https://apply.atalent.fi/osgenic-c-developer-vr-simulator-for-healthcare-4-2018 no later than May 7th 2018. If you have a GitHub profile or equivalent, we’d of course like to see that too! Please also note that we go through applications already during the application period.

Want to know more about the position and what it’s like to work at Osgenic? Their CEO, Arne Schlenzka (arne@osgenic.com) is happy to tell you! For enquiries about the recruitment process please approach aTalent’s Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Osgenic
Yhteyshenkilö :
Emma Toivola/aTalent
Puhelin:
+358 50 304 5809
Sähköpostiosoite:
emma.toivola@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/c-developer-vr-simulator-for-healthcare/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 23.4.2018

Kesätyöntekijöitä venttiilituotantoon

Tyyppi:
Työpaikka
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Oletko kesätyöpaikkaa vailla? Sastamalan venttiilituotannossamme on vielä muutamia kesätyöpaikkoja auki reippaille tekijöille. Kone- ja metallialan tai muu teknisen alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Kiinnostus alaa kohtaan on tärkeintä!

Jäljellä olevat paikat täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy, joten ethän missaa mahdollisuuttasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Satu Vähä, puh. 050 439 2550.

Voit myös jättää avoimen hakemuksen verkkosivuilla, ilmoitathan hakemuksen yhteydessä olevasi kiinnostunut kesätöistä Vexvellä!

www.vexve.com/rekrytointi


Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Vexve Oy
Sähköpostiosoite:
ann-christine.wahl@vexve.com
Katu- tai PL-osoite:
Pajakatu 11
Postinumero ja -toimipaikka:
38200 Sastamala
Www-sivut:
www.vexve.com
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 18.4.2018

Tule myymään mediapintaa ravintola-alan ammattilaisjulkaisuun!

Tyyppi:
Työpaikka
Viimeinen hakupäivä:
16.5.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Viisi tähteä -media on Suomen ainoa riippumaton ravintola-alan ammattilaisjulkaisu, jonka kohderyhmänä on ravintolapäälliköt, ruokapäättäjät ja muu horeca-sektori.
Työilmapiiri on aidosti rento ja palkkiot reilut. Pääset lisäksi alan tapahtumiin ja saat muita mielenkiintoisia lisäetuja. Työtä voit tehdä niin kotoa käsin kuin toimistollamme Helsingin keskustassa.

Aitoa oy toimii työn mahdollistajana, hoidamme rekrytoinnin käytännön puolen. Meillä on yhtä aikaa avoinna useita työpaikkoja, joten mainitse ilmoituksessasi mitä työpaikkaa haet.

Lähetä hakemuksesi ja cv osoitteeseen sanna@aitoa.fi.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
Viisi tähteä
Yhteyshenkilö :
Sanna Kinnunen
Sähköpostiosoite:
sanna@aitoa.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 17.4.2018

Cheat Analyst Trainee

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
As soon as possible, permanent
Viimeinen hakupäivä:
26.04.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Negotiable
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Recommended year of studies: Depending on experience 3rd year to graduated
Working time: Full time, flexible
Length: Permanent
Location: Ruoholahti, Helsinki
Requested starting date: As soon as possible, negotiable
DL for applications: 26th of April

Do you want to become a true pro in the world of game security? Are you passionate about gaming? This is an epic fulltime opportunity to kickstart your career in the crossroads between gaming and IT security!

Kamu was established by entrepreneurial gamers in 2013 and exists around a shared love of gaming, excellence, and technology. As a fast growing startup, Kamu today provides live services to over 60 online multiplayer PC games in collaboration with over 43 game studios. We are currently looking to grow the team significantly as we are branching out with new services beyond anti‑cheat. These services build upon the existing infrastructure that already serves over 65 million users and gives us unmatched ability to provide state of the art tools for the PC gaming industry

At Kamu you will join a great team full of self‑driven people with strong work ethic who also know how to have serious fun. We’re expecting fast and exciting growth in the years ahead of us and offer you an opportunity to work in a true tech startup culture where you’ll have the ability to affect what tools and technologies are used in your work.

As a cheat analyst you’ll be providing anti-cheat services for some of the world's biggest multiplayer games and you will work with the best game studios on the planet. You will be working in direct collaboration with our reverse-engineering and machine learning teams. This is an epic fulltime opportunity to kickstart your career in the field of game security!

Key Tasks

• Review data uploads and identify cheat software
• Spot anomalies in player data
• Create detection rules for new cheats
• Suspend accounts of cheaters
• Analyze player reports
• Review ban appeals

Qualifications

• Analytical skills in order to see through the data and find conclusions
• Communication skills in order to discuss complex findings to the team
• Critical thinking, as required to come to new conclusions based on the findings
• Attention to detail and at all times being vigilant in the analysis to come to the correct conclusions
• Passionate multiplayer PC gamer

We consider as a plus:

• Understanding of game cheats
• Skills in programming languages of your choice
• Chinese, Japanese or Korean language skills

What we offer:

• Challenging work with great opportunities to learn and apply your skills
• International work with trips to customers and conferences
• An opportunity to become part of industry groups and collaborate with the great minds at many of our varying partner organizations in the gaming industry
• Freedom to do your work when and how you like, as long as it is done well
• Excellent insurance coverage, with private health and dental care
• Relaxed and flexible working environment at our awesome office space in Ruoholahti

Sounds good? If you’re the person we’re looking for, send by latest April 26th your CV, application and relevant samples (Github link etc.) of your projects here: https://apply.atalent.fi/kamu-cheat-analyst-trainee-4-2018.

You can read more about Kamu https://www.kamu.gg/ If you have questions about the application process, please contact Team Lead, Recruitment Manager Mia Paatsalo (mia.paatsalo[at]atalent.fi +358 50 468 0610).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Kamu
Yhteyshenkilö :
Mia Paatsalo/aTalent
Puhelin:
+358 50 468 0610
Sähköpostiosoite:
mia.paatsalo@atalent.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 13.4.2018

Document Controller (3 positions)

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Alkaen heti, kesto n. 12 kk, asiakkaan tarpeen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
We are currently looking for Document Controllers (3 positions) for our international client in Olkiluoto Nuclear Power Plant, Finland. We are offering challenging work in an international project environment. The job starts as soon as possible and lasts approximately 12 months depending on our client's need. The position will be fulfilled as soon as the right person is found.

Main tasks and responsibilities:
Recording and handling technical documentation.

Requirements:
- Good work experience with Microsoft Office Tools
- Good attention to details
- Good communication skills, proactive, self-organized and good team working skills, positive attitude
- Working under pressure, and to be able to prioritize

Advantages:
- Previous experience with technical documentation management
- IT-based skills highly appreciated, computer oriented
- Experience in office work of large projects is appreciated
- GLPI knowledge

Languages:
- Fluent English required as working language is English (spoken and written)
- Proficiency in Finnish, German and/ or French considered as a benefit

Working hours from 08.00-16.00, additional late shift from 10.00-18.00 occasionally. Weekly hours 37,5.
Concise security clearance will be done for the selected person in order to get the permanent access to OL3 site.

Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
Enersense International Oyj
Yhteyshenkilö :
Sanna Uronen
Sähköpostiosoite:
sanna.uronen@enersense.com
Katu- tai PL-osoite:
Konepajanranta 2
Postinumero ja -toimipaikka:
28220 Pori
Www-sivut:
https://www.enersense.jobs/jobs/document-controllers-1106#.Ws83qIhuaUk
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 12.4.2018

Back-end Developer

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Toukokuussa 2018, sopimuksen mukaan
Viimeinen hakupäivä:
1.5.2018
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe – uran alkuvaihe
Toivottu aloituspäivämäärä: toukokuussa 2018, sopimuksen mukaan
Sijainti: Tampere
Haku-DL: 1.5.2018

Power on Tanskasta lähtöisin oleva uudenlainen kodintekniikkaketju, joka on nyt tullut myös Suomeen. Ketjun piiriin kuuluvat sekä verkkokauppa että kivijalkamyymälät. Yhteispohjoismainen toiminta mahdollistaa merkittävät volyymiedut, mikä näkyy myös tuotteiden hinnoissa. Power International AS:n liikevaihto on lähes miljardi euroa, ja Suomessa on yli 30 Power-myymälää.


Powerin liiketoiminta kasvaa ja etsimme nyt Back-end Developeria innovatiiviseen ja dynaamiseen tiimiimme! Pääset tässä tehtävässä työskentelemään vaihtelevissa projekteissa mm. sisäisten applikaatioiden (esim. toimitusten seurantasovellus), algoritmien, laskutusalustan ja automaation parissa. Projektimme liittyvät tiiviisti kaupankäyntimme tukemiseen ja edistämiseen, ja kuuntelemme mielellämme myös omia ideoitasi ja kehitysehdotuksiasi. Tämä on loistava tilaisuus päästä syventämään omaa osaamistasi ja mukaan kodinkoneiden ja elektroniikan alan nopeaan kehitykseen!

Meillä ovat käytössä .NET ja MS SQL, joiden lisäksi voit ohjelmoida myös fronttipuolella Reactilla ja AngularJS:llä.

Arvostamme intohimoa ohjelmointia kohtaan sekä tiimityöskentelytaitoja. Emme odota sinun olevan valmis ammattilainen, mutta olet halukas kehittymään sellaiseksi! Voit työskennellä aluksi osa-aikaisesti (väh. 25 h /vko), jos sinulla on esim. opinnot loppuvaiheessa, mutta toivomme sinun pystyvän työskentelemään kokoaikaisesti pitkällä aikavälillä.

Sinulta odotamme:
- .NET-osaamista (tai jonkin OOP-ohjelmointikielen osaamista)
- osaamista relaatiotietokannoista (esim. MySQL tai PostgreSQL)
- analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja
- hyvää oppimiskykyä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:
- aikaisemman relevantin työkokemuksen

Power tarjoaa sinulle
- mahdollisuuden kehittää osaamistasi kokeneiden osaajien parissa
- rennot ja motivoituneet työkaverit sekä matalan hierarkian
- joustavat työajat
- hyvät henkilöstöedut

Kuulostaako sinulle sopivalta mahdollisuudelta? Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 1.5.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/power-back-end-developer-4-2018 Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Mikäli sinulta löytyy GitHub-profiili, tutustumme mielellämme myös siihen!

Pääset tutustumaan Poweriin täällä: https://www.power.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Power
Yhteyshenkilö :
Erkko Vanhakartano
Puhelin:
+358504019387
Sähköpostiosoite:
erkko.vanhakartano@atalent.fi
Postinumero ja -toimipaikka:
33540
Www-sivut:
https://www.power.fi/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 12.4.2018

C#/.NET Developer IT-konsulttitaloon

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Toukokuussa 2018
Viimeinen hakupäivä:
22.4.2018
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Kokoaikainen (tai osa-aikainen, väh. 30 h/vko), vakituinen
Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe – uran alkuvaihe
Toivottu aloituspäivämäärä: Toukokuussa 2018
Sijainti: Tampere, Hervanta
Haku-DL: 22.4.2018

Futuriot rakentaa älykästä analytiikkaa ja ohjelmistoja yrityksille, jotka tavoittelevat uusia tulonlähteitä, korkeampaa tuottavuutta ja parempaa asiakaskokemusta digitalisaation avulla. Kehitämme SaaS-tuotteita ja tarjoamme analytiikka- ja ohjelmistokonsultointia, jotta asiakkaamme saavat liiketoiminnastaan kaiken irti.

Futuriotin liiketoiminta kasvaa ja etsimme C#/.NET Developeria kehitystiimiimme! Pääset tässä tehtävässä työskentelemään back-end -kehityksen parissa asiakasprojekteissamme, jotka liittyvät esim. älykkään tiedonhalllinnan kehittämiseen sekä erilaisten toiminnallisuuksien ja logiikoiden ohjelmointiin. Pääset työskentelemään eri kokoisten ja eri toimialoja edustavien asiakkaiden kanssa. Projektien kesto vaihtelee muutamasta päivästä useampaan kuukauteen. Pääset työskentelemään hyvin itsenäisesti ja hyödyntämään parhaaksi katsomaasi työskentelytapaa. Saat tarvittaessa tukea työhösi projektipäälliköltä ja tech leadilta. Pidemmällä tähtäimellä sinulla on mahdollisuus suuntautua kehittämään myös Futuriotin omaa SaaS-tuotetta.

Intohimo softan tekemistä kohtaan on lähtökohtamme työntekoon. Arvostamme erityisesti motivaatiota oppia ja saada aikaan. Työssä tarvitaan myös oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä otetta. Emme odota sinun olevan valmis ammattilainen, mutta hyvät ohjelmointitaidot sekä aikaisempi työ- tai projektikokemus antavat hyvät lähtökohdat tehtävässä menestymiselle. Voit työskennellä aluksi osa-aikaisesti (väh. 30 h/vko), jos sinulla on esim. opinnot loppuvaiheessa.

Sinulta odotamme:
- C#- ja .NET-taitoja
- analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja
- hyvää oppimiskykyä ja intohimoa ohjelmointia kohtaan
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:
- aikaisemman työkokemuksen ohjelmoinnin parista
- JavaScript-, React- ja Angular-osaamisen

Futuriot tarjoaa sinulle
- monipuolisia asiakasprojekteja
- koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia, esim. Futuriotin oman tuotteen kehittämisen parissa
- joustavat työajat ja mahdollisuuden tehdä etätyöpäiviä
- hyvät henkilöstöedut (esim. täydet palkalliset lomat myös aloitusvuodelle) ja viihtyisät toimitilat

Tehtävän palkkaus: n. 3200 – 3800 €/kk (räätälöidään osaamisesi ja kokemuksesi mukaan)

Kuulostaako sinulle sopivalta mahdollisuudelta? Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 22.4.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/futuriot-c-net-developer-it-konsulttitaloon-4-2018 Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Mikäli sinulta löytyy GitHub-profiili, tutustumme mielellämme myös siihen!

Huomioithan, että saatamme edetä hakuprosessissa jo hakuaikana, joten hae tehtävään pian!

Pääset tutustumaan Futuriotiin tarkemmin täällä: https://futuriot.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Futuriot
Yhteyshenkilö :
Erkko Vanhakartano / aTalent Recruiting
Puhelin:
+358504019387
Sähköpostiosoite:
erkko.vanhakartano@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Tampere, Hervanta
Postinumero ja -toimipaikka:
Tampere
Www-sivut:
https://futuriot.com/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 9.4.2018

Technical Marketing trainee

Tyyppi:
Harjoittelupaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Start date can be negotiated
Viimeinen hakupäivä:
30.04.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
This is a paid internship.
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Nokia is a global leader in the technologies that connect people and things. With state-of-the-art software, hardware and services for any type of network, Nokia is uniquely positioned to help communication service providers, governments, and large enterprises deliver on the promise of 5G, the Cloud and the Internet of Things. Serving customers in over 100 countries, our research scientists and engineers continue to invent and accelerate new technologies that will increasingly transform the way people and things communicate and connect. Nokia is an equal opportunity employer that is committed to diversity and inclusion.

We are looking for Technical marketing trainee in our Executive Experience Center in Espoo for six months.

Executive Experience Center in Nokia Headquarters is our main showroom to showcase more than 60 customer demonstrations for more than 250 visiting groups annually.

We support marketing, sales and government relations types of visits.

As a Technical marketing trainee, you will:

Support visits and events in the Executive Experience Center, EEC in Espoo by preparing HTML or live demos.
Prepare and run the audiovisual equipment e.g projectors, displays, led panels, microphones
Demonstrate customer demonstrations based on the individual skills

Key competencies:

Fluent English
Communications, storytelling and interpersonal skills
Basic computer, network knowledge. AV-knowledge is good plus
You study marketing or communications (University of Applied Sciences or University background)

Please mention in your job application when you would like to start.

Apply via this link by 30 April at the latest: https://aluperf.referrals.selectminds.com/jobs/suomen-mentorit-trainee-marketing-8988

We look forward to receiving your application!

Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Nokia
Yhteyshenkilö :
Heidi Konkka, Suomen Mentorit
Puhelin:
0456789421
Sähköpostiosoite:
heidi.konkka@suomenmentorit.fi
Katu- tai PL-osoite:
Karaportti 3
Postinumero ja -toimipaikka:
02160 Espoo
Www-sivut:
https://www.nokia.com/fi_fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 29.3.2018