Diakonia-ammattikorkeakoulu | Porin yliopistokeskus | Satakunnan ammattikorkeakoulu | Turun yliopiston opettajankoulutuslaitos, Rauma

FacebookFacebook TwitterTwitter

Rekrytoi osaaja

 

Satakunnan korkeakoulujen yhteisellä lomakkeella yritys tai yhteisö voi ilmoittaa avoimesta työ- ja harjoittelupaikasta samalla kertaa kaikille valitsemilleen korkeakouluille.

Lomake työ- tai harjoittelupaikkailmoituksen jättämiseen.

Tiedot välitetään oppilaitosten ura- ja rekrytointipalveluun sekä Porin Opiskelijataloyhdistys ry:n kautta opiskelijoille. Lomakkeella ilmoitetut avoimet työ- ja harjoittelupaikat löytyvät myös tämän sivun alareunasta.

OHJE: klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.
 


 

Korkeakoulujen ura- ja rekrytointiasioiden yhteyshenkilöt:
DIAK, Maija Mäkitalo, 040 869 6026, rekry.pori@diak.fi
SAMK viestintä, 044 710 3052, viestinta@samk.fi
UCPori, opiskelijasihteeri, 050 462 3277, opiskelijasihteeri@ucpori.fi
TY OKL (Rauma), Jaana Aikko, 02 333 7169, jaana.aikko@utu.fiTarjotut työ- ja harjoittelupaikat

Klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.

Tekninen Asiakaspalveluasiantuntija

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
mahdollisimman pian, vakituinen
Viimeinen hakupäivä:
01.01.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen
Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Espoo
Haku-DL: Mahdollisimman pian, viimeistään 01.01.

Suomen Tilaajavastuu Oy on nopeasti kasvava digitaalisia palveluita tarjoava yritys. Palveluidemme avulla yritysten hallinnollisten velvoitteiden hoitaminen helpottuu.
Tilaajavastuu tarjoaa hierarkiavapaan työympäristön, jossa työskennellään itseohjautuvasti. Olemme toistemme Luotettavia Kumppaneita niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.


Etsimme nyt toimeentarttuvaa ja itseohjautuvaa henkilöä työskentelemään osana Suomen Tilaajavastuun teknistä tiimiä. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät tekniikan parissa – pääasiallisena vastuualueena tulee olemaan teknistä asiantuntijuutta vaativat asiakaspalvelutehtävät, mutta meillä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisesti, esimerkiksi testauksen ja ohjelmoinnin parissa!

Työtehtävissäsi pääset yhdistämään teknistä osaamistasi ja asiakaspalvelutaitojasi. Sinulta löytyy innostusta järjestelmiin, liiketoimintaprosesseihin sekä niiden yhtymäkohtiin liittyvään selvitystyöhön. Sinulla ei mene sormi suuhun ratkoessasi ongelmatilanteita ja kykenet ottamaan itsenäisesti kiperimmätkin tilanteet haltuusi. Tehtävänkuva tarjoaa paljon vapautta, mutta oletamme myös, että jokainen tiimimme jäsen kantaa vastuuta liiketoiminnastamme. Tärkeintä tehtävässä on motivoitunut asenne, kehittymishalu ja kyky johtaa omaa työskentelyään. Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta avointa mieltä ja kykyä toimia hektisessä sekä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä.

Odotamme sinulta:

- Asiakaspalveluymmärrystä, palvelualttiutta ja tiimityöskentelytaitoja
- Teknistä koulutustaustaa
- SQL osaamista ja Linuxin peruskomentojen hallintaa
- Halua ja kykyä ymmärtää laajoja ja monimutkaisia järjestelmäkokonaisuuksia
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Lisäksi arvostamme:

- Ohjelmointitaitoja
- Ruotsin kielen osaamista
- Halukkuutta osallistua testaukseen

Tarjoamme sinulle:

- Matalahierarkisen työympäristön, jossa mahtava ilmapiiri ja mukavat työkaverit
- Mahdollisuudet vaikuttaa omiin työtehtäviisi – meillä jokainen saa tehdä päätöksiä!
- Monipuoliset ja kattavat työsuhde-edut, kuten mahdollisuus käyttää 2 tuntia työajasta liikunnan parissa, esimerkiksi kuntosalilla, jonka talo tarjoaa!
- Mahdollisuuden etätyöskentelyyn

Innostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 1.1. tänne: https://apply.atalent.fi/suomen-tilaajavastuu-tekninen-asiakaspalveluasiantuntija-12-2017.
Voit tutustua Suomen Tilaajavastuun toimintaan osoitteessa https://www.tilaajavastuu.fi/. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Hanna Väisänen (+358 40 5845425, hanna.vaisanen[at]atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Suomen Tilaajavastuu
Yhteyshenkilö :
Hanna Väisänen, aTalent Recruiting
Puhelin:
040 5845425
Sähköpostiosoite:
hanna.vaisanen@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/tekninen-asiakaspalveluasiantuntija/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 14.12.2017

Myyntikoordinaatttori

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Tammi-helmikuu 2018
Viimeinen hakupäivä:
02.01.2017
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Vakituinen, osa-aikainen
Tausta: 2-4 vsk.
Työaika: n. 20h/vko
Aloituspäivämäärä: Tammi-helmikuu 2017
Sijainti: Otakaari 11, Espoo
Haun deadline: Ti 2.1.2018

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää n. 50 henkeä ja sen piirissä toimii kymmeniä vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Työympäristönä AYY on moderni ja erittäin joustava. Lue lisää AYY:sta osoitteessa www.ayy.fi.

AYY hakee joukkoonsa kunnianhimoista ja energistä osa-aikaista myyntikoordinaattoria! Tehtävänäsi on kontaktoida ja tavata potentiaalisia uusia asiakkaita sekä solmia heidän kanssaan uusia yhteistyösopimuksia. Tehtävässä vaaditaan itsenäistä työotetta, mutta kuulut AYY:n myynti- sekä yrityssuhdetiimiin, josta saat tukea ja modernit myynnin työkalut käyttöösi. Tiimillä, johon kuulut, on tärkeä rooli AYY:n myynti- ja yritysyhteistyön laajentamisessa ja kehittämisessä. Tehtävässä kerrytät tulevaisuutesi kannalta merkityksellistä myyntikokemusta sekä luot kontakteja yritysmaailmaan.

Työsuhde on vakituinen ja sopii erinomaisesti opintojen oheen. Palkkaus tehtävässä muodostuu peruspalkasta ja provisiosta.

Hakijalta edellytetään:

• Aiempaa kokemusta myynti- tai yrityssuhdetyöstä (esim. ainejärjestökentältä) sekä vahvaa tahtoa kehittyä myynnin ammattilaisena
• Aktiivista ja kunnianhimoista työskentelytapaa – haluat todella saavuttaa ja ylittää tavoitteesi!
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi luetaan:

• Opiskelijakentän tuntemus

AYY tarjoaa:

• Vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia innostuneessa työyhteisössä
• Monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa näet työsi tulokset
• Kannustavan myyntitiimin ja modernit myynnin työkalut
• Mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja toimivat työskentelypuitteet Otaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
• Mahdollisuuden hakea asumaan AYY:n omistamiin asuntoihin

Mikäli haluat kehittyä B2B-myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi jo opiskeluaikanasi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään tiistaina 2.1.2018 mennessä meille täällä: https://apply.atalent.fi/ayy-myyntikoordinaattori-12-2017.Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäiväsi. Haastattelut AYY:lla järjestetään viikolla 2, joten varaathan tälle aikaa kalenteristasi.

Lisätietoja tehtävästä ja prosessista saat aTalentin Recruitment Manager Meeri Sarkkiselta (050 4350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
AYY
Yhteyshenkilö :
Meeri Sarkkinen/aTalent
Puhelin:
050 4350511
Sähköpostiosoite:
meeri.sarkkinen@atalent
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 13.12.2017

Automation Engineer

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Mahdollisimman pian, sovittavissa - vakituinen
Viimeinen hakupäivä:
26.12.2017
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Sovittavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Interested in navigation and controls of mobile machinery? Do you have knowledge of automation and C/C#? Navitec Systems is now looking for Automation Engineers to join their product development team!

Type: Permanent, full-time
Recommended background: End of studies - graduated
Working hours: 37,5h/week
Requested starting date: As soon as possible, negotiable
Location: Leppävaara, Espoo
Application DL: ASAP, 26.12.2017

Navitec Systems is a high-tech company specialized in navigation and controls of mobile machinery. Navitec started automating machinery in the mining and nuclear waste handling industry but today the company focuses on material handling of AGVs. Navitec has developed advanced products in this business area: Navitrol is a software package for vehicle positioning and control and Navithor is a fleet control software for synchronizing the operation of autonomous vehicles. These products are sold worldwide and the company is devoted to further develop them and the related tool programs according to the needs of their customers. Navitec’s target is to grow and take a large share of the worldwide market in their business area.

Navitec is now looking for Automation Engineers to join their product development team! In this position you will help drive the company’s products forward by creating new features and improving existing ones. Depending on your skills and interests, you will either work with vehicle positioning and control (Navitrol) or fleet control (Navithor). Navitec’s products are applicable to a wide variety of industries, including aviation, automotive, logistics and healthcare.

As an ideal candidate, you have a background in automation and knowledge of C language. Possibly you already have some work experience within the field but in any case, Navitec is prepared to help you to get started! Your team members will support you in your role, but you are expected to show initiative and proactively manage your own work. Though you mostly work at the office in Leppävaara, you should also be willing to travel abroad on short business trips to a variety of destinations.

The job description is flexible and can later be expanded according to your own interests. You can for example participate in implementation projects in the customer interface. At Navitec your own ideas will be valued and you will be encouraged to share them with the team.

We look for:

• Knowledge of automation
• C or C# programming skills
• Relevant educational background (e.g. automation engineering)
• Motivation to learn and a proactive attitude
• Teamwork skills and independent problem-solving skills
• Willingness to travel within Finland and abroad
• Fluency in English

We consider as an advantage:

• Fluency in Finnish

Navitec Systems offers:

• Low hierarchy and flexible company culture in a small and innovative organization
• The chance to see your own work efforts realized into actual solutions
• Global business environment with international clients and business trips (e.g. to the US and Europe)
• Competitive salary

Sounds good? Please send your CV and application letter to: https://apply.atalent.fi/navitec-systems-automation-engineer-12-2017 no later than December 26th. You can choose to submit your documents in either Finnish or English. Note that we go through applications already during the application period, so we encourage you to act fast!

You can familiarize with Navitec Systems at http://www.navitecsystems.com . For further questions and more information about the position, you can contact Hannu Mäkelä (050 537 4574, hannu.makela[at]navitec.fi) during office hours. More information on the recruitment process offers aTalent’s Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi)
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Navitec Systems
Yhteyshenkilö :
Recruitment Manager Emma Toivola / aTalent
Puhelin:
+358 50 304 5809
Sähköpostiosoite:
emma.toivola@atalent.fi
Www-sivut:
http://www.navitecsystems.com
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 13.12.2017

Asiakasneuvoja

Viimeinen hakupäivä:
19.12.2017
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
SATO: Asiakasneuvoja

Tyyppi: Täyspäiväinen, vakituinen, määräaikainen
Haettu tausta: Joustava opintovaihe / valmistunut
Työaika: 37,5h/vko
Sijainti: Käpylä, Helsinki
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Haku-DL: ASAP, 19.12.2017

SATO on yksi Suomen johtavia asuntosijoitusyhtiöitä. SATOn omistuksessa on yhteensä noin 24 000 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa. Asunto-omaisuuden käypä arvo on noin 2,3 miljardia euroa. Palvelukonseptimme on ”Koti kuten haluat” ja se ohjaa kaikkea tekemistämme. Haluamme tarjota asiakkaille heidän tarpeitaan vastaavia koteja ja parasta mahdollista asiakaspalvelua.

SATO hakee erinomaisen asiakaspalveluasenteen omaavaa asiakasneuvojaa tiimiinsä. Menestyminen tehtävässä edellyttää aitoa halua palvella jokaista asiakasta laadukkaasti ja ammattitaidolla. Työssäsi olet jatkuvasti tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa puhelimitse, sähköpostitse sekä chatissa. Tarpeen vaatiessa avustat myös SATOn muita tiimejä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, niin kirjallisesti kuin suullisesti. Hallitset kiireelliset tilanteet ja johdat omaa työskentelyäsi tehokkaasti. Suhtaudut innolla uuden oppimiseen ja uskallat rohkeasti kysyä asioita. Olet kollega, joka työskentelee yhteisten tavoitteiden eteen. Asiakaspalvelu tapahtuu pääosin suomeksi, mutta lisäksi edellytämme sujuvaa englantia. Muu kieliosaaminen, erityisesti arabian ja venäjän kieli, luetaan eduksi.
Sinun toivotaan aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.

Asiakaspalveluyksikkö sijaitsee SATOn pääkonttorilla heti Käpylän juna-aseman vieressä. Työt sijoittuvat ma-pe klo 8–18 väliselle ajalle, päivittäinen työaika on 8 tuntia. Haemme tehtävään sekä yhtä vakituista henkilöä että kahta määräaikaista asiakasneuvojaa äitiysloman sijaisuuteen.

Edellytämme:

• Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kirjallisesti että suullisesti suomeksi
• Aitoa asiakaspalveluasennetta
• Asiakaspalvelukokemusta
• Vahvoja tiimityöskentelytaitoja
• Sujuvaa englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:

• Muu kielitaito (erityisesti arabia ja venäjä, myös ruotsi, viro jne.)

Mikäli kiinnostuit, lähetä PDF-muotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.12.2017 mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/sato-asiakasneuvoja-12-2017 Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan. Huomioithan, että etenemme sopivien hakijoiden kanssa jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti!

Yritykseen voit tutustua osoitteessa: www.sato.fi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Emma Toivolalta torstaina 14.12. klo 15-16 (+358 50 304 5809, emma.toivola@atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
SATO
Yhteyshenkilö :
Emma Toivola/aTalent Recruiting
Puhelin:
+358 50 304 5809
Sähköpostiosoite:
emma.toivola@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Panuntie 4
Postinumero ja -toimipaikka:
00610
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/asiakasneuvoja-11/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 13.12.2017

Tiedottajaharjoittelija keväälle 2018

Tyyppi:
Harjoittelupaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Helmikuu 2018–kesäkuu 2018
Viimeinen hakupäivä:
31.12.2017
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Harjoittelusta maksetaan harjoittelukorvaus 660€/kk.
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Studentum.fi on Suomen suurin yksityinen koulutussivusto, joka auttaa tulevia opiskelijoita löytämään opiskelupaikan ja oppilaitoksia markkinoimaan koulutuksiaan. Koulutus.fi on Suomen kattavin työelämän koulutusten hakusivusto, josta niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin löytävät täydennys- ja lisäkoulutusta. Studentum.fi ja Koulutus.fi kuuluvat Ruotsissa vuonna 2001 perustettuun kansainväliseen konserniin, EMG – Educations Media Groupiin, joka työllistää tällä hetkellä noin 150 henkilöä.

Nyt etsimme iloiseen tiimiimme idearikasta tiedottajaharjoittelijaa Helsingin toimistollemme ajalle helmikuu 2018–kesäkuu 2018.

Tiedottajaharjoittelijana pääset:
- vastaamaan Studentum.fi- ja Koulutus.fi-sivustojen sisällöntuotannosta yhdessä viestintätiimimme kanssa.
- kirjoittamaan esittelyjä oppilaitoksista ja koulutusvaihtoehdoista.
- työskentelemään kuvankäsittelyn, hakukoneoptimoinnin ja linkityksen parissa – aiemmat taidot ovat eduksi.
- tuottamaan erilaisia markkinointimateriaaleja.
ylläpitämään ja kehittämään sosiaalisen median kanavia.

Tarjoamme sinulle:
- harjoittelupaikan nuorekkaassa, aktiivisessa ja kansainvälisessä organisaatiossa.
- tilaisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa työsi sisältöön kiinnostuksesi ja omien vahvuuksiesi mukaan.
- mahdollisuuden tuoda ideasi esille ja päästä myös toteuttamaan niitä.
- innostavan työympäristön Helsingin keskustassa sijaitsevassa toimistossamme.
- rennot ja kannustavat työkaverit.

Sinä:
- opiskelet esimerkiksi viestintää, journalistiikkaa tai markkinointia.
- pystyt kirjoittamaan sujuvasti erilaisia markkinointitekstejä, artikkeleja ja haastatteluja.
- olet kiinnostunut koulutusmaailmasta, verkkoviestinnästä ja visuaalisesta viestinnästä.
- olet ammattimainen, innovatiivinen ja iloinen tiimityöskentelijä, joka toimii tehokkaasti myös kiireen keskellä.
- puhut ja kirjoitat suomea äidinkielen tasoisesti, ja kykenet lisäksi kommunikoimaan englanniksi.

Tunnistatko itsesi yllä olevasta kuvauksesta? Lähetä meille inspiroiva hakemuksesi ja CV:si 31.12.2017 mennessä, niin otamme sinuun yhteyttä: https://career.educationsmediagroup.com/jobs/67000-tiedottajaharjoittelija-kevaalle-2018

Huomaathan kuitenkin, että täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Maija Etokariin: 0400-606 166 tai maija.etokari@studentum.fi.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
Studentum Oy
Yhteyshenkilö :
Maija Etokari
Puhelin:
0400-606166
Sähköpostiosoite:
maija.etokari@studentum.fi
Katu- tai PL-osoite:
Fredrikinkatu 34 A 10
Postinumero ja -toimipaikka:
00100 Helsinki
Www-sivut:
https://www.studentum.fi/
Lisätiedot:
Hakeminen tapahtuu täällä: https://career.educationsmediagroup.com/jobs/67000-tiedottajaharjoittelija-kevaalle-2018
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 12.12.2017

Customer Research Assistant

Tyyppi:
Työpaikka
Viimeinen hakupäivä:
17.12.2017
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi:Määräaikainen, Osa-aikainen
Työaika:Vähintään 15 h/vko, kesto 3 kk (jatko mahdollinen)
Haettu tausta:1. - 5. vsk
Sijainti:Helsinki, ydinkeskusta
Aloituspäivämäärä:Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Haun deadline:17.12.2017

WheelQ Oy kehittää ja myy ohjelmistopalvelua yrityksille asiakaskokemuksen johtamiseen ja asiakasarvon kasvattamiseen. Ratkaisumme kerää tietoa reaaliaikaisesti eri asiakaskohtaamisista, koostaa sen visuaaliseen käyttöliittymään, mallintaa tiedosta olennaisen esiin ja ohjaa yrityksiä oikeisiin toimenpiteisiin. Tuote lanseerattiin markkinoille 2015 ja olemme lyhyessä ajassa saaneet merkittävän määrän asiakkuuksia.

WheelQ etsii nyt tiimiinsä asiakaspalveluhenkistä ja proaktiivista Customer Research Assistantia! Tässä tehtävässä teet WheelQ:n asiakkaiden asiakkaille (sekä B2B että B2C) lyhyehköjä haastatteluja puhelimitse ja kirjaat haastattelut sähköiselle lomakkeelle. Toisinaan työnkuvaan kuuluu myös haastatteluaineiston jatkokäsittelyä ja analysointia. Kontaktoinnin taustalla on aina asiakkuus, ja kontaktoitavat henkilöt vastaavat yleensä mielellään kysymyksiin.

Customer Research Assistantina pääset osaksi energistä, monimuotoista ja kovatasoista tiimiä, jossa työhön suhtaudutaan intohimolla. WheelQ:lla olet osa vahvasti kasvavaa yritystä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa. Etätöiden suhteen ollaan hyvin joustavia, ja perehdytyksen jälkeen voit tehdä töitä omaan tahtiin ja pitkälti itse määrittää, milloin ja missä työskentelet (enimmäkseen haastatteluja tehdään klo 8-17 välillä).

Tässä tehtävässä tärkeintä ovat erinomaiset vuorovaikutustaidot, kohteliaisuus ja sosiaalinen pelisilmä. Koska töitä tehdään asiakasrajapinnassa, on tärkeää, että nautit asiakastyöstä ja että puhelimitse työskentely on sinulle luontevaa. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta jatkosta on mahdollista keskustella työsuhteen aikana. Työ sopii erityisen hyvin esim. korkeakouluopintojen rinnalle.

Sinulta odotamme:

erinomaisia vuorovaikutustaitoja
asiakaspalveluhenkisyyttä
järjestelmällistä työskentelyotetta
erinomaista suomen kielen taitoa
Katsomme eduksi:

aikaisemman asiakaspalvelu- ja puhelintyökokemuksen
muun kielitaidon, esim. ruotsin kielen osaamisen
WheelQ tarjoaa sinulle asiantuntevan ja monipuolisen tiimin sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Customer Research Assistantina voit hyvin joustavasti itse päättää, milloin ja missä työskentelet.

Oletko sinä WheelQ:n uusi Customer Research Assistant? Lähetä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.12.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/wheelq-oy-customer-research-assistant-12-2017. Toimitathan hakemusdokumenttisi PDF-muodossa. Huomioi myös, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae nopeasti!

Tässä tehtävässä työllistyt aluksi aTalentin työntekijäksi, jolloin aTalent huolehtii laillisista työnantajan velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja työterveydenhuollosta.

Löydät lisää tietoa WheelQ:sta täältä: http://www.wheelq.com/fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).
Työnantaja:
WheelQ
Sähköpostiosoite:
erkko.vanhakartano@atalent.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 11.12.2017

Tuotannon Tietojärjestelmien Specialist

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Sopimuksen mukaan, joustava, vakituinen
Viimeinen hakupäivä:
17.12.2017
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Kiinnostaako valmistava teollisuus, tuotantoprosessit ja tietojärjestelmät? Nopeasti kasvava Roima Intelligence etsii nyt tiimiinsä innostunutta Tuotannon Tietojärjestelmien Specialistia! (opintojen loppuvaihe-muutama vuosi työkokemusta)

Tyyppi: Vakituinen kokopäivätyö
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe- valmistunut relevantilla työkokemuksella
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, joustava
Työpaikan sijainti: Leppävaara, Espoo
Haku-DL: su 17.12.2017/ ASAP

Roima Intelligencen missio on pitää teollisuus kilpailukykyisenä Euroopassa. Vankka toimialaosaamisemme sekä koetellut ohjelmistoratkaisumme palvelevat 300 asiakasyritystä teknologia- ja elintarviketeollisuudessa. Roiman 160 ammattilaista kehittää tuotehallintaa, toiminnan- ja tuotannonohjausta, konenäköä ja sisälogistiikkaa. Vuoden 2017 Deloitten Technology Fast 50 -ohjelman listauksessa Roima sijoittui sijalle 16.

Roima Intelligence tarjoaa nyt tuotannon tietojärjestelmistä kiinnostuneelle innokkaalle henkilölle mahdollisuuden päästä mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen ja kehittymisen mahdollistavaan rooliin. Tehtävässä pääset työskentelemään projekteihin, jotka ovat suurten ja tunnettujen suomalaisten yrityksien parissa. Työskentelet pienessä ja tiiviissä, mutta osaavassa tiimissä ja projektit, joihin tulet osaksi, tullaan määrittelemään tarkemmin osaamistasosi sekä mielenkiinnon kohteittesi mukaan. Pääasiassa projektit tehdään Roiman omalla toimistolle Espoon Leppävaarassa, mutta joitakin viikkoja pääset työskentelemään asiakkaan tiloissa.

Työssäsi tulet keskittymään tuotannonohjauksen järjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen; päivittäisessä työssäsi siis suunnittelet, ohjelmoit, testaat, osallistut käyttöönottoon ja tuet samalla asiakasta. Tehtävässä pääset tasapainoilemaan ohjelmistokehityksen ja tuotannonohjausalustojen konfiguroinnin välillä. Myös erilaisten järjestelmien, koneiden, laitteiden ja robotiikkajärjestelmien väliset rajapinnat tulevat tutuiksi. Roolissa pääset työskentelemään oliopohjaisten ohjelmointikielten, tietokantaohjelmoinnin ja/ tai MES:in parissa.

Odotamme sinun olevan joustava ja auttamishaluinen tiimipelaaja, jolle asiakasrajapintatyöskentely on mieluista. Eniten vaakakupissa painaa positiivinen ja aktiivinen asenteesi; olet valmis ja halukas oppimaan paljon uutta kehittyäksesi alan ammattilaiseksi. Lopullinen työnkuva räätälöidään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan, joten pääset kehittymään ja oppimaan juuri niistä aiheista, jotka sinua itseäsi eniten kiinnostavat. Kansainvälisestä ympäristöstä kiinnostuneelle henkilölle on mahdollista järjestää projekteja, jotka mahdollistavat myös ajoittaisen matkustamisen.

Etsimällämme henkilöllä on:

• Relevantti yliopisto- tai ammattikorkeakoulutausta (esim. automaatio- ja systeemitekniikka, tuotantotekniikka, konetekniikka, sähkötekniikka, mittaus- ja säätötekniikka, tietotekniikka, ohjelmistosuunnittelu)
• Mielenkiintoa valmistavaa teollisuutta kohtaan
• Sujuva suomen ja englannin kielen taito
• Hyvät yhteistyötaidot ja innostusta asiakasprojekteissa työskentelyä kohtaan
• Oppimishalua ja kehittymishaluinen asenne

Eduksi luetaan:

• Aikaisempi työkokemus alalta
Mitä Roima Intelligence voi sinulle tarjota:
• Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja käyttämiisi teknologioihin ja työkaluihin
• Joustavat työajat
• Tilaisuuden oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi joka päivä
• Työskentelyä mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakkaiden kanssa
• Kannustavan ja rennon työilmapiirin

Kiinnostuitko, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi PDF-muotoisina viimeistään su 17.12.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/roima-intelligence-tuotannon-tietojarjestelmien-specialist-12-2017. Ilmoitathan hakemuksessasi mahdollisen aloituspäiväsi sekä palkkatoiveesi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä ja saatamme edetä potentiaalisimpien kandidaattien kanssa jo hakuajalla.

Yrityksestä voi lukea lisää osoitteessa www.roimaint.fi. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Noora Markoff [+358 405928993, noora.markoff[at]atalent.fi]

*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish.*
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Roima Intelligence
Yhteyshenkilö :
Noora Markoff/aTalent
Puhelin:
+358 405928993
Sähköpostiosoite:
noora.markoff@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/tuotannon-tietojarjestelmien-specialist/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 7.12.2017

Dokumentointi-insinööri

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Heti sopivan henkilön löydyttyä
Viimeinen hakupäivä:
11.12.2017
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Rejlersille sekä sähkö- että mekaniikkainsinöörejä ydinvoimalaympäristössä tapahtuvaan laitteiden tarkastukseen ja testaukseen, jotta ne vastaavat alan vaativia suosituksia. Tehtävään valittavat henkilöt tulevat työskentelemään joko sähkö- tai mekaniikkainsinöörin tehtävissä riippuen osaamistaustasta. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan ydinvoimalaitoksen toimintaan vastuullisen ja tarkkuutta vaativien työtehtävien kautta. Mikäli olet luontaisesti reipas ja järjestelmällinen työotteeltasi, sekä suoritat sinulle annetut tehtävät ammattitaitoisesti ja huolella, tämä tehtävä voi olla sinua varten!

”Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina.”

Työtehtävät koostuvat valmiiden asennusten ja laitteiden toimivuuden testaamisesta, sekä huolellisesta tulosten kirjaamisesta ydinvoimalassa Olkiluodossa. Tulokset tulee raportoida ja dokumentoida eteenpäin tarkasti ja proseduureja noudattaen. Testaus tapahtuu usein pareittain, joten tässä tehtävässä korostuu hyvät tiimityötaidot. Työ vaatii hands-on -asennetta, pitkäjänteistä ja kurinalaista työotetta sekä ennen kaikkea halua työskennellä tarkkuutta vaativassa työympäristössä.

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi AMK/ DI-tutkintoa sähkö- tai mekaniikka-alalta
- Sujuvaa kirjallista englannin kieltä, sillä dokumentit ovat englanniksi
- Kurinalaista, reipasta, pitkäjänteistä, sekä vastuullista työotetta
- Halua oppia ja kehittyä ammattilaisena

Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta testaustehtävistä/dokumentoinnista kouluprojektien tai töiden kautta.
Työsuhde on kokoaikainen ja työpäivät ovat Olkiluodossa. Valittujen henkilöiden kanssa tullaan sopimaan käytännön asiat majoituksen, työaikojen sekä työviikkojen kulun suhteen joustavasti. Mahdollisuus voisi olla esimerkiksi tehdä 4 päivän työviikkoa majoittuen voimalan läheisyyteen.

Tehtävä alkaa 8 kk määräaikaisena vuokratyösuhteena Studentworkin kautta, mutta jatkosta on hyvä mahdollisuus neuvotella, sillä projektit elävät vauhdilla ja osaaville tekijöille on tahtotilana tarjota jatkuvuutta! Aloitus tehtävässä tapahtuu mahdollisimman pian, joten haethan pikaisesti – hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Studentwork Solutions Oy / Rejlers Oy
Yhteyshenkilö :
Jenni Siivonen
Puhelin:
046 922 4036
Sähköpostiosoite:
jenni.siivonen@studentwork.com
Www-sivut:
https://www.studentwork.fi/ilmoitus/?jaid=987&partnerId=studentwork-fi&_ga=2.263118863.2028219836.1512371774-577142221.1486553685
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 7.12.2017

Sijoitusneuvoja

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
sopimuksen mukaan, vakituinen
Viimeinen hakupäivä:
7.1.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Alexandria on vuonna 1996 perustettu, vakavarainen, suomalainen sijoituspalvelukonserni. 21 vuoden aikana olemme kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä, sijoittamisen ja säästämisen palveluitamme on käyttänyt jo 70 000 asiakasta. Alexandria palvelee suomalaisia yli 300 ammattilaisen voimin 27 paikkakunnalla ympäri maan.

Toiminnan kasvaessa haemme Rauman uudelle toimistolle

SIJOITUSNEUVOJAA

Jos haluat haastaa itseäsi, näet ongelmien sijaan mahdollisuuksia, eikä hymysi hyydy tiukassakaan paikassa, saatat olla etsimämme tyyppi.

Mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille, ja sijoitusneuvojana teet tärkeää työtä yrityksemme keskeisimmässä roolissa. Tehtävässä tapaat asiakkaitamme ja tarjoat ratkaisuja heidän säästämis- ja sijoitustarpeisiinsa laadukkaalla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Apunasi on sekä erillinen asiakashankintatiimi että koko konsernin myynnin tuki, joiden avulla ponnistat pitkälle.

Ymmärrät mistä laadukkaassa myyntityössä on kysymys, ja tähtäät aina pitkäaikaiseen kumppanuussuhteeseen asiakkaasi kanssa. Olet kiinnostunut ihmisistä, sijoittamisesta ja ympäröivän talouden ilmiöistä. Toivomme sinulta muutaman vuoden tuloksekasta myyntikokemusta, positiivista joukkueasennetta sekä aitoa halua kehittyä sijoituspalvelualan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Arvostamme kaupallista koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai yrittäjänä toimimisesta sekä hyviä kontaktiverkostoja. Sijoituspalvelututkinnon (APV1) suorittaminen katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävä edellyttää, että myös Sijoitusneuvojan tutkinto (APV2) suoritetaan työn ohessa.

Tukenasi on ison talon osaaminen ja täydellinen perehdytys tehtävään. Haluamme nähdä sinun menestyvän, joten tarjoamme myös motivoivan palkkiorakenteen. Toimimme yrittäjinä, jolloin voimme parhaiten vaikuttaa omaan ansaintaamme. Aloittaminen ei edellytä investointeja, vaan tarjoamme valmiin konseptin. Emme lupaa helppoa työtä, mutta haluamme sinun viihtyvän. Uskomme, että henkilöstömme hyvinvointi näkyy myös asiakkaillemme. Täällä parasta ovat huikeat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki. Emme usko turhaan byrokratiaan, kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sen mukana. Saat myös järjestää oman ajankäyttösi sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Alexandria on arvostettu yhteensä seitsemän kertaa Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon, viimeisin tunnustus on vuodelta 2017.

Haluamme palkata parhaat. Tarjolla on haastava, mutta samalla erittäin palkitseva työ. Jos omaat myyjän lahjoja ja nautit tuloksien tekemisestä, lähetä hakemus ja CV viimeistään sunnuntaina 7.1.2018 osoitteessa http://www.alexandria.fi/mika-alexandria/ura-alexandriassa/sijoitusneuvoja-rauma.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pellervo Kunnaala, puh. 050 5178885.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Alexandria Pankkiiriliike
Yhteyshenkilö :
Pellervo Kunnaala
Puhelin:
050 5178885
Sähköpostiosoite:
pellervo.kunnaala@alexandria.fi
Katu- tai PL-osoite:
Valtakatu 3
Postinumero ja -toimipaikka:
26100 Rauma
Www-sivut:
http://www.alexandria.fi/mika-alexandria/ura-alexandriassa
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 4.12.2017

Nuorempi rakennuttamisen asiantuntija

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian, vakituinen
Viimeinen hakupäivä:
14.12.2017
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Rakennusalan kehittämisestä kiinnostuneelle avoinna loistava uramahdollisuus Boost Brothersilla! Nuorempana rakennuttamisen asiantuntijana pääset viemään rakentamisen tuottavinta tietoa käytäntöön. Lue lisää tehtävästä ja hae pian! (opintojen loppuvaihe – valmistunut)

Tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen (osa-aika väh. 25 h/vko myös mahdollista aluksi)
Soveltuva tausta: opinnot loppusuoralla tai valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Pasila, Helsinki
Haun deadline: 14.12.2017

Boost Brothers Oy on nopeasti kasvava rakennuttamisen palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksellä on ainutlaatuista osaamista terveiden tilojen rakennuttamisessa ja uusien hankemallien, esimerkiksi allianssi-elinkaarimallin, hyödyntämisessä. Toimimme rakennushankkeissa tilaajien oikeana kätenä. Tarjoamme tilaajille hankkeen tarpeen mukaan räätälöidyt korkean lisäarvon palvelut hankevalmisteluun ja toteutukseen niin tavanomaisiin kuin erittäin vaativiin hankkeisiin. Yrityksen missiona on löytää rakentamisen tuottavin tieto ja viedä se käytäntöön yhdessä asiakkaiden kanssa.

Haemme Boost Brothersille motivoitunutta ja aktiivista nuorempaa rakennuttamisen asiantuntijaa! Mikäli haluat olla mukana kehittämässä rakennusalaa ja viemässä rakentamisen tuottavinta tietoa käytäntöön, tässä saattaa olla juuri sinun mahdollisuutesi. Tässä tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä rakennushankkeiden tilaajien kanssa ja tuot teknistä näkökulmaa rakennusprojektien eri vaiheisiin yhdessä Boost-tiimin kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. hankevalmistelua, kustannuslaskentaa ja suunnittelun ohjausta. Toimenkuvasi ei kuitenkaan ole kiveen hakattu – saat itse vaikuttaa siihen ja kehittää tehtävää oman erityisosaamisesi ja motivaatiosi mukaan.

Boost Brothers tarjoaa sinulle erinomaiset puitteet ja perehdytyksen työssä menestymisen tueksi. Vauhtiin päästyäsi saat työskennellä itsenäisesti osana kovatasoista ja sparraushenkistä asiantuntijatiimiä. Hierarkia työpaikalla on matala, ja työn kehittämistä ja asioiden viemistä eteenpäin arvostetaan. Boost Brothersilta löytyy myös allianssi-elinkaarimallin huippuosaamista, jonka parissa pääset työskentelemään.

Sinulta odotamme erityisesti aitoa kiinnostusta muuttaa ja kehittää rakennusalaa. Nuorempana rakennuttamisen asiantuntijana toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa, joten vuorovaikutteinen asiakastyö on sinulle luontevaa. Työotteeltasi olet dynaaminen, tarkka ja sinnikäs tekijä, jolle tuloksellisuus on tärkeää. Työskentelet pääosin asiakkaan ja Boostin toimitiloissa.

Hakijalta edellytämme:

• Relevanttia rakennusalan korkeakoulutaustaa, esim. rakentamistalouden DI, rakennusinsinööri, LVI-insinööri (AMK)
• Hyviä vuorovaikutustaitoja
• Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
• Hyviä Excel-taitoja

Eduksi katsomme:

• Työmaakokemuksen
• Taku-järjestelmän osaamisen
• Kiinnostuksen allianssi-elinkaarimalliin

Boost Brothers tarjoaa sinulle:

• Erinomaiset puitteet menestyä työssäsi
• Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ripeästi ja vaikuttaa omaan työnkuvaasi
• Matalan hierarkian ja kokeneet kollegat, joiden verkostoon kuuluvat myös alan kansainväliset huiput
• Erittäin hyvät etenemismahdollisuudet

Kuulostaako sinulta? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 14.12.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/boost-brothers-nuorempi-rakennuttamisen-asiantuntija-11-2017. Toimitathan hakudokumenttisi pdf-muotoisina.

Pääset tutustumaan Boost Brothersiin tarkemmin täälllä: https://boostbrothers.fi/. Tarkempia tietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (+358 504019387, erkko.vanhakartano[at]atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Boost Brothers
Yhteyshenkilö :
Erkko Vanhakartano/aTalent
Puhelin:
+358 504019387
Sähköpostiosoite:
erkko.vanhakartano@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/nuorempi-rakennuttamisen-asiantuntija/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 1.12.2017

Web Developer

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Sopimuksen mukaan, vakituinen
Viimeinen hakupäivä:
13.12.2017
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Nyt olisi timanttinen paikka tarjolla nuorelle devaajalle! Mediapool etsii uransa alkuvaiheessa olevaa tai kokeneempaa Web Developeria täydentämään tiimiä. Jos taidat WordPressin, CSS:n ja Javascriptin suosittelemme laittamaan hakemuksen heti sisään!

Tyyppi: Vakituinen, mahdollisuus lopputyöhön
Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: Täysipäiväinen, mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Työpaikan sijainti: Porvoonkatu, Helsinki
Haku-DL: 13.12.2017

Mediapool on digitaalinen suunnittelutoimisto Helsingistä. Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä verkkosivustoja, verkkokauppoja ja tietojärjestelmiä asiakkaillemme. Suunnittelun lähtökohtana meillä on laadukkaat sisällöt ja interaktiiviset käyttöliittymät. Osaamisemme ulottuu myös markkinointiautomaation sekä sisältömarkkinoinnin alueelle.

Mediapool etsii uransa alkuvaiheessa olevaa Web Developeria vahvistamaan ohjelmointitiimiään. Olemme erikoistuneet suunnittelemaan ja tuottamaan asiakkaillemme moderneja ja raikkaita verkkopalveluita sekä helppokäyttöisiä käyttöliittymiä. Projektimme vaihtelevat pienistä kampanjasivustoista laajempiin digitaalisiin järjestelmiin.

Valtaosa toteuttamistamme verkkosivustoista pyörii WordPressin päällä. Suunnittelemme käyttöliittymät aina asiakkaan sisältöjen ja tarpeiden pohjalta ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme yksilöllistä palvelua vastaten juuri heidän ja palvelun kävijöiden tarpeisiin.

Web Developerin roolissa pääset ottamaan vastuuta projekteistamme, aina suunnitteluvaiheesta lähtien, yhdessä muun tiimimme kanssa. Tulet osallistumaan suunnittelutapaamisiin teknisenä asiantuntijana ja antamaan näkemyksesi teknisistä ratkaisuista asiakkaillemme.

Pääset sisälle rooliisi ja tehtäviisi Lead Developerimme tuella, mutta toivomme että sinulla on motivaatiota ja intoa kehittyä itsenäiseksi asiantuntijaksi nopeallakin tahdilla. Opit avullamme myös parhaimmat menetelmät nykyaikaiseen työnkulkuun, josta on varmasti hyötyä urallasi.

Mikäli opintosi ovat tässä vaiheessa vielä viimeistelyä vailla, niin tarjoamme sinulle myös tarvittaessa mahdollisuuden lopputyön tekemiseen asiakasprojekteihimme liittyen.

Lue lisää meistä ja projekteistamme: http://vierityspalkki.fi/2017/04/21/pieni-digitoimisto-helsingista-mediapool-finland/

Toivomme sinulta:

• Aikaisempaa kokemusta WordPressistä ja PHP:sta
• HTML, CSS ja JavaScript -osaamista
• Harrastuneisuutta ohjelmoinnin parista
• Kiinnostusta moderneihin teknologioihin
• Aktiivista asennetta ja motivaatiota oman osaamisen kehittämiseen
• Suomen kielen taitoa

Luemme eduksi:

• Laravel, React ja Vue -osaamisen
• Kokemuksen Sassin, Lessin tai Gulpin parista

Tarjoamme sinulle:

• Loistavat oppimismahdollisuudet, sekä mahdollisuuden laajentaa osaamista ja kehittyä uralla nopeallakin tahdilla. Meillä saat vastuuta alusta alkaen, juuri sen verran, kuin olet valmis ottamaan!
• Itse rakentamamme positiivisen ilmapiirin ja modernit työskentelytavat
• Matalahierarkisen ja pienen työyhteisön, ilman tarpeetonta byrokratiaa. Meillä kaikki pääsevät vaikuttamaan ja esittämään ideoitaan, joista parhaat viedään toteutukseen heti!
• Reilut lomat sekä järkevä palkka, joka kasvaa osaamisesi myötä
• Viihtyisän toimiston loistavalla sijainnilla, erinomaisien liikenneyhteyksien ympäröimänä ja hyvien lounaspaikkojen äärellä
• Taitavan osaajajoukon ympärillesi

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi pdf-tiedostoina mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.12.2017 täällä https://apply.atalent.fi/mediapool-web-developer-11-2017. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisää Mediapoolista voit lukea täältä: http://www.mediapool.fi/. Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa Recruitment Manager Hanna Väisänen (+358 405845425, hanna.vaisanen[at]atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Mediapool
Yhteyshenkilö :
Hanna Väisänen/aTalent
Puhelin:
+358 405845425
Sähköpostiosoite:
hanna.vaisanen@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/mediapoolweb-developer-14/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 27.11.2017