Diakonia-ammattikorkeakoulu | Porin yliopistokeskus | Satakunnan ammattikorkeakoulu | Turun yliopiston opettajankoulutuslaitos, Rauma

FacebookFacebook TwitterTwitter

Rekrytoi osaaja

 

Satakunnan korkeakoulujen yhteisellä lomakkeella yritys tai yhteisö voi ilmoittaa avoimesta työ- ja harjoittelupaikasta samalla kertaa kaikille valitsemilleen korkeakouluille.

Lomake työ- tai harjoittelupaikkailmoituksen jättämiseen.

Tiedot välitetään oppilaitosten ura- ja rekrytointipalveluun sekä Porin Opiskelijataloyhdistys ry:n kautta opiskelijoille. Lomakkeella ilmoitetut avoimet työ- ja harjoittelupaikat löytyvät myös tämän sivun alareunasta.

OHJE: klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.
 


 

Korkeakoulujen ura- ja rekrytointiasioiden yhteyshenkilöt:
DIAK, Maija Mäkitalo, 040 869 6026, rekry.pori@diak.fi
SAMK viestintä, 044 710 3052, viestinta@samk.fi
UCPori, opiskelijasihteeri, 050 462 3277, opiskelijasihteeri@ucpori.fi
TY OKL (Rauma), Jaana Aikko, 02 333 7169, jaana.aikko@utu.fiTarjotut työ- ja harjoittelupaikat

Klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.

Marketing, Communications and Business Development Internship

Tyyppi:
Harjoittelupaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Open
Viimeinen hakupäivä:
31.2.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
No compensation
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
The Finnish American Chamber of Commerce, San Diego Chapter, is seeking highly motivated interns to fill 1-3 Management Associate positions for the Spring and Summer 2019. An internship with FACC SD represents an excellent opportunity to experience life in the United States, learn about international business activities and expand one’s multi-national contact network.

About FACC:
The Finnish American Chamber of Commerce in San Diego promotes trade, business, financial or professional interests and commercial relations between Finland and Southern California.
FACC SD organizes numerous networking events, conferences and business forums bringing together companies and creating international business opportunities. The organization also acts as a point of contact for companies thinking of global expansion or relocation.
FACC SD has a special interest towards Finnish startups. It strives to provide them with a variety of services enabling them with a smooth start in Southern California. For more information, please visit
www.facc-sd.com.

Position & Key Requirements:
The Finnish American Chamber of Commerce, San Diego, internship program focuses on Marketing, Communications and Business Development activities. The length of the training period is six months.
The position offers a unique opportunity to live in Southern California and to be involved with multiple local businesses and international companies, and to learn variety of business skills.

The successful candidate must be able to work independently under minimal supervision, be a good team player, eager to take an initiative and able to manage multiple projects simultaneously. Communications, Social Media and Public Relations play a big part of daily activities. Creative mind is a plus, as the organization arranges new events and marketing campaigns in an ongoing basis. Attention to detail, willingness to serve and process development capabilities are important skills for the intern while managing the FACC's everyday operations. When connecting with new companies and the local community, the intern is often the first point of contact and the face of the organization, and therefore, professionalism and outgoing personality are essential for the role. While working closely with FACC SD Board of Directors, the interns play a key role in overall success and effectiveness of FACC SD operations.

Additional Requirements:
Higher education in Business Administration/Marketing/Media and Communication
Current enrollment or recent graduation from a university program
Finnish citizenship
Fluent in Finnish and English
Available for a six month program
Must acquire J-1 Visa and responsible for its cost

Compensation: There is no monetary compensation for the intern, as FACC is a non-profit organization. However, as an intern abroad you are entitled to apply for scholarships at your own university.

Application: Please email an open application and your CV to Mr. Jussi Hokkanen at jussi_hokkanen@hotmail.com

Application Period: 20.9.-31.12.2018. Apply early! The interviews are held throughout the application period and positions are filled as soon as the right candidates are found.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
The Finnish American Chamber of Commerce
Yhteyshenkilö :
Marianne Mannila
Sähköpostiosoite:
marketing@facc-sd.com
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 7.12.2018

Kenttämyyntipäällikkö Lahteen

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
neuvoteltavissa, sopimuksen mukaan
Viimeinen hakupäivä:
sunnuntai 16.12.2018
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: kokoaikainen, vakituinen
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: neuvoteltavissa, sopimuksen mukaan
Sijainti: Lahti
Haku-DL: sunnuntai 16.12.2018

Ajattele vaakakuppeja. Sector Alarm laittaa tavaraa toiselle puolelle odottaen sinulta myyntiosaamista, näyttöjä ja ennenkaikkea asennetta. Toiselle puolelle laitetaan Sector Alarmin tarjoamat ansaintamahdollisuudet, edut ja kehittymismahdollisuudet. Tavoite on, että näet Sector Alarmin tarjoaman olevan kallellaan plussan puolelle ja laitat hakemusta tännepäin!

Nostetaan ensimmäisenä kissa vaakakuppien vaatimuspuolelle. Työ on uusasiakashankintaa, eikä tapoihimme kuulu kaunistella asiaa: tiimisi käy ovelta ovelle tarjoamassa Sector Alarmin turvallisuuspalveluita kotitalouksille. Sillä mikä olisi sen luontevampi tapa keskustella kodin turvallisuudesta kuin perheen oman keittiön pöydän ääressä? Siellä, missä kaikki arvokkaat asiat ovat lähellä ja läsnä. Todennäköisesti jokainen ovi ei aukea, mutta se ei lannista sinua eikä tiimiäsi, vaan jatkatte seuraavalle ovelle tietäen, että teette arvokasta työtä ja Suomea koti kodilta turvallisemmaksi paikaksi elää.

Sitten laitetaan tavaraa vaa’an toiselle puolelle. Tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus muodostaa ja kouluttaa itsellesi tuloksellinen ja motivoitunut myyntitiimi. Tiimin koko tulee olemaan noin 6-8 henkilöä, mutta sinun ei tarvitse olla valmis esimies tai osata rekrytoinnin saloja – Sector Alarmin osaava HR- ja rekrytointitiimi on tukemassa sinua jokaisessa vaiheessa. Tiimisi tuloksentekokyvyn kannalta tärkeässä roolissa tulee olemaan varsin klassiset asiat: omalla esimerkilläsi johtaminen ja tiimisi tukeminen kaikissa tilanteissa. Tehtävässä vastaat ja raportoit toki oman tiimisi tuloksesta, mutta suurta hallinnollista tehtävää tämä ei sinulta vaadi kuukausittaisten rutiinien lisäksi.

Seuraavan kohdan saat itse sijoittaa haluamallesi puolelle vaakaa: työajat sijoittuvat pääasiassa sunnuntaista torstaihin. Sunnuntaisin työskennellään klo 12-20 ja arkisin työajat sijoittuvat noin klo 14-22 välille. Voitkin siis nukkua aamuisin pitkään ja aloittaa viikonlopun vieton jo torstaina! Kaikesta tästä sinua palkitaan kannustavalla palkkamallilla ja omalla tekemiselläsi vaikutat suoraan omaan palkkaukseesi.

Mietitkö vielä, miksi hakea Sector Alarmille?
- Huikeat ansaintamahdollidet: pohjapalkka + provisiot – ilman palkkakattoa!
- Myyntipäälliköille räätälöity koulutusohjelma tarjoaa jatkuvasti koulutuksia ja osaamisen kehittämiseen panostetaan ympäri vuoden – ei vain työsuhteen alussa
- #sectostaff team spirit – tiimeissä pusketaan ja tsempataan toisia eteenpäin sekä pidetään pieniä kilpailuja hyvässä hengessä. Kaikilla on kuitenkin omat toimialueensa, joten emme kilpaile samoista alueista
- Myyntityö, jonka takana on aidosti helppo seistä. Työn merkityksestä riittää nykyään paljon puhetta, mutta työ suomalaisten kotien ja perheiden turvallisuuden tunteen vuoksi on aidosti arvokasta
- Kyntensä näyttäneille kasvuyritys pystyy tarjoamaan monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia niin Suomessa kuin ulkomaillakin
- Mahtavat myyntikisat ja palkinnot
- Kyseessä on suorarekrytointi eli työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen Sector Alarmille
- Lisäksi tarjolla on myös perinteisemmät edut, kuten puhelinetu, lounas- ja sporttietu, työterveyshuolto jne.

Vaatimukset:
- B-ajokortti
- Nuhteeton tausta
- Sujuva suomen kielen taito

Menestyäksesi tehtävässä sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta esimiestyöskentelystä tai tiimin vetämisestä, sillä Sector Way Academy antaa sinulle kaikki tarvittavat eväät tehtävässä menestymiseen. Aiemmasta kokemuksesta ei kuitenkaan ole haittaa. Sen sijaan sinun tulee olla tavoitteellinen ja itseohjautuva henkilö, jolla on vahva tahto tehdä omasta tiimistä Suomen paras! Tämä edellyttää mm. joustavuutta työaikojen ja muiden muuttuvien tilanteiden suhteen sekä halua kehittää omaa osaamista. Etsimämme henkilö on työskentelytyyliltään periksiantamaton ja sinnikäs, mutta sen lisäksi on hankkinut jo sen verran omaa track recordia, että pystyy kokemuksen kautta ja omalla esimerkillään arjessa johtamaan omaa tiimiään. Aivan kuten menestyvää jääkiekkojoukkuetta on hankala johtaa peli-iltana toimistolta, sama pätee menestyvän myyntitiimin johtamiseen: joukkueenjohtaja on mukana siellä missä taika tapahtuu ja joukkueen kanssa kentällä!

#sectorstaff

Lisätietoja Sector Alarmista

Sector Alarm tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita kotitalouksille ja pk-yrityksille ympäri Euroopan. Yritys on perustettu Norjassa vuonna 1995 ja tällä hetkellä yrityksellä on noin 500 000 asiakasta, ja se on alansa toiseksi suurin toimija Euroopassa. Voimakkaasti kasvavan yrityksen toimintamaita ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Irlanti, Espanja ja Ranska.

Toiminnassamme keskeisiä ovat arvomme: asiakaslähtöisyys, jatkuva parantaminen, tavoitehakuisuus ja luotettavuus. Arvot eivät ole vain pelkkiä hienoja sanoja seinillä vaan tapa toimia ja olla arjessa. Sector Alarm pitää aidosti huolta työntekijöistään ja yrityskulttuuristaan. Jokainen uusi työntekijä perehdytetään tehtävään, organisaatioon sekä tapaan toimia. Hyvä tiimihenki ja kannustava työyhteisö ovat asioita, jotka aidosti näkyvät arjessa: https://www.instagram.com/explore/tags/sectorstaff/

Tutustu yritykseen lisää täältä: https://www.sectoralarm.fi/ tai lue Antin matka myyjästä kenttämyyntipäälliköksi täältä: https://fi.sectoralarm.fi/blogi/olen-ihan-liekeissa-kun-tulen-toimistolle-antin-tie-johti-myyjasta-paallikoksi

Kuinka päästä mukaan hakuprosessiin? Jäikö jokin asia vielä askarruttamaan?

Lisätietoja hakuprosessista:

Lähetä CV:si PDF-muodossa täältä: https://apply.atalent.fi/sector-alarm-kenttamyyntipaallikko-lahteen-11-2018 Kerrothan hakudokumenteissasi alustavan palkkatoiveesi, mahdollisen aloituspäivämäärän. Kerro myös lyhyesti, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tehtävään – hakemuksesi ei tarvitse olla täydellinen!

Hakuprosessin eteneminen: Ensimmäiset keskustelut aTalentin edustajan kanssa. Tämän jälkeen henkilökohtaiset haastattelut Sector Alarmin henkilöstön kanssa. Lopuksi soveltuvuustestit ja niiden läpikäynti sekä taustatietojen tarkistus.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Laura Seppä (040 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi) ja torstaista 13.12. alkaen lisätietoja antaa Recruitment Manager Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[at]atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Sector Alarm
Yhteyshenkilö :
Laura Seppä / aTalent Recruiting
Puhelin:
040 557 9389
Sähköpostiosoite:
laura.seppa@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Lahti
Postinumero ja -toimipaikka:
Lahti
Www-sivut:
https://www.sectoralarm.fi/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 4.12.2018

Insinööriharjoittelu (rakennus)

Tyyppi:
Harjoittelupaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Aloitus sopimuksen mukaan keväällä 2019, kesto kesä 2019
Viimeinen hakupäivä:
27.01.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Täyspäiväinen, Määräaikainen, Kesätyö
Työaika: 40h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan keväällä 2019
Sijainti: PK-seutu, Pirkanmaa, Jyväskylä, Oulu tai Turku
Haku-DL: 27.01.2019

SRV, rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja, on vuonna 1987 perustettu pörssiyhtiö, joka toimii Suomessa, Venäjällä ja Virossa. SRV:llä kaiken keskiössä on aina ihminen ja yrityksen vaatimaton tavoite on rakentaa onnellista elämää. Yritys tunnetaan haastavista ja rohkeista hankkeista niin maan päällä kuin alla: Kalasataman REDI, Kehä I Keilaniemessä, Koivusaaren metroasema, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena. Unohtamatta jo valmistuneita näkyvimpiä taidonnäytteitä, kuten Kampin keskus, Musiikkitalo Helsingissä, Torni-hotelli Tampereella ja tuhannet kodit ympäri Suomea. Omistautuneisuuden rakennuspalikoina toimivat yrityksen arvot: vastuullisuus, innostus tekemiseen, rohkeus kehittää, tuloksellisuus ja avoin yhteistyö. SRV:n liikevaihto vuonna 2017 oli yli 1,1 miljardia euroa, ja yhtiössä työskentelee reilu 1 000 ihmistä, minkä lisäksi yritys työllistää hankkeissaan lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

Etsimme rakennusalasta innostuneita insinööriharjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan lisäksi myös Oulun, Jyväskylän sekä Turun alueyksiköiden työmaille kesäksi 2019 - kenties juuri sinua?

Mitä insinööriharjoittelija tekee?
Insinööriharjottelijana osallistut projektinjohtourakointiin ja saat ensikäden kokemusta innovatiivisesta koko rakennushankkeen kattavasta yhteistoimintatoteutusmallista - SRV Mallista (Lue lisää: https://www.srv.fi/rakentaminen-palveluna/srv-malli/). Harjoittelijana avustat rakennushankkeen hallinnoinnissa, dokumentaatiossa ja projektin ohjauksessa. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi aikataulutussuunnittelu ja -seuranta, hankinnoissa avustaminen ja kustannusseuranta. Haluat omalta osaltasi edistää koko rakennusprojektin valmistumista ajallaan ja budjetin mukaisesti. Roolisi on itsenäinen ja vastuullinen, mutta et kuitenkaan jää yksin vastuusi kanssa: pääset osaksi osaavaa, työlleen omistautunutta ja motivoitunutta tiimiä, joka tarjoaa sinulle tukea aina tarvittaessa. Tämän lisäksi osaamisesi kehittyessä roolisi sekä tarkemmat tehtäväsi ovat yksilöllisesti muokattavissa käynnissä olevan projektin luonteen mukaisesti.

Kenelle insinööriharjoittelu on tarkoitettu?
Insinööriharjoittelu on tarkoitettu rakennusalasta innostuneille AMK- tai yliopistotason opiskelijoille, esimerkiksi projekti-insinööriksi tavoitteleville tekijöille, joilla on jo jotain kokemusta työmaalta esimerkiksi haalari- tai mestariharjoittelussa vietetyn kesän jäljiltä. Etsimämme insinööriharjoittelijat ovat kuitenkin ennen kaikkea aktiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen, itsenäisen ja tehokkaan työskentelytavan omaavia tulevaisuuden rakennusalan huippuammattilaisia. Tehtävässä korostuvat myös hyvät suomen kielen vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot niin kollegojen kuin myös yhteistyökumppanien ja asiakkaiden kanssa. Harjoittelu on siis tarkoitettu sinulle, jolla on jo opintojen ja työn kautta jotain kokemusta rakennusalasta ja joka tähtää uralla yhä ylemmäs - aina korkean profiilin rakennushankkeisiin alan edelläkävijäyrityksessä!

Viisi syytä innostua ja hakea harjoittelijaksi SRV:lle:
1. Tämä on oiva tilaisuus saada kätesi jälki näkyviin ihmisten arkeen.
2. Saat yksilöllisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kerryttäen samalla aidosti merkityksellistä työkokemusta rakennusalan aitiopaikalla. Et jää yksin vastuusi kanssa, vaan kehittymismahdollisuuksien lisäksi saat myös rakennusalan huippuammattilaiset kollegoiksesi.
3. Pääset vaikuttamaan laaja-alaisen ja näkemyksellisen toimijan innovatiivisisiin ratkaisuihin hyödyntäen nykyaikaisia työvälineitä.
4. SRV on ihmisen kokoinen työpaikka, mutta pääset nauttimaan ison pörssiyrityksen eduista...
5. …sinun hyvinvointiasi unohtamatta: pääset halutessasi ottamaan osaa aktiivisen henkilöstön vapaa-ajankerhon, SRV Viihdytyksen, toimintaan, joka tarjoaa kurssien lisäksi myös erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia aina graffiteista ja askartelusta ralliautoiluun ja jääkiekko-otteluihin!

Kaiken tämän lisäksi pääset myös tutustumaan muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta myös mahdollisuus ottaa osaa SRV:n uuteen Trainee-ohjelmaan opintojen ohella ja kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä!

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi viimeistään sunnuntaina 27. tammikuuta 2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/srv-insinooriharjoittelu-rakennus-12-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi kaupungin, johon olet ensisijaisesti hakemassa. Mikäli haet useampaan kaupunkiin, listaathan kaupungit suosimaasi hakujärjestykseen.

Olemme ottaneet kesäharkkahaussa käyttöön videohaastattelutyökalun. Videohaastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Seuraathan sähköpostiasi ahkerasti mahdollisen videohaastattelukutsun varalta, sillä vastausaikaa on yleensä vain muutama päivä. Kaikki rekrytointipäätökset pyritään tekemään helmikuun 2019 loppuun mennessä ja tehtävään valittavat henkilöt tulevat työllistymään suoraan SRV:n palvelukseen.

Ota haltuun SRV:n Instagram-tili (https://www.instagram.com/srvfinland/) ja seuraa henkilöstön arkea niin toimistoilla kuin myös työmailla. Voit myös lukea SRV:stä lisää osoitteessa: https://www.srv.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) keskiviikkona 19. joulukuuta 2018 klo 9-10.30, torstaina 3. tammikuuta 2019 klo 14.30-16, tiistaina 8. tammikuuta 2019 klo 12.30-14, perjantaina 18. tammikuuta 2019 klo 10-11.30 ja keskiviikkona 23. tammikuuta klo 12-13.30.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
SRV
Yhteyshenkilö :
Mikaela Johansson / aTalent Recruiting
Puhelin:
+358 50 351 2400
Sähköpostiosoite:
mikaela.johansson@atalent.fi
Www-sivut:
https://www.srv.fi/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 4.12.2018

Haalariharjoittelu (rakennus)

Tyyppi:
Harjoittelupaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Alku sopimuksen mukaan keväällä 2019, kesto kesä 2019
Viimeinen hakupäivä:
27.01.2019
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Täyspäiväinen, Määräaikainen, Kesätyö
Työaika: 40h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan keväällä 2019
Sijainti: PK-seutu, Pirkanmaa, Jyväskylä, Oulu tai Turku
Haku-DL: 27.01.2019

SRV, rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja, on vuonna 1987 perustettu pörssiyhtiö, joka toimii Suomessa, Venäjällä ja Virossa. SRV:llä kaiken keskiössä on aina ihminen ja yrityksen vaatimaton tavoite on rakentaa onnellista elämää. Yritys tunnetaan haastavista ja rohkeista hankkeista niin maan päällä kuin alla: Kalasataman REDI, Kehä I Keilaniemessä, Koivusaaren metroasema, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena. Unohtamatta jo valmistuneita näkyvimpiä taidonnäytteitä, kuten Kampin keskus, Musiikkitalo Helsingissä, Torni-hotelli Tampereella ja tuhannet kodit ympäri Suomea. Omistautuneisuuden rakennuspalikoina toimivat yrityksen arvot: vastuullisuus, innostus tekemiseen, rohkeus kehittää, tuloksellisuus ja avoin yhteistyö. SRV:n liikevaihto vuonna 2017 oli yli 1,1 miljardia euroa, ja yhtiössä työskentelee reilu 1 000 ihmistä, minkä lisäksi yritys työllistää hankkeissaan lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

Etsimme rakennusalasta innostuneita haalariharjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan lisäksi myös Oulun, Jyväskylän sekä Turun alueyksiköiden työmaille kesäksi 2019 - kenties juuri sinua?

Mitä haalariharjoittelija tekee?
Haalariharjoittelijana pääset vetämään haalarit jalkaan ja tutustumaan työmaa-arkeen ottaen osaa rakennusmiehen perustehtäviin, kuten esimerkiksi tavaroiden siirtoon, maalaustöihin sekä rakennussiivoukseen. Rakennustyömaa saattaa olla sinulle vain opinnoista tuttu ulkona oleva työkenttä, mutta älä huoli: pääset osaksi osaavaa, työlleen omistautunutta ja motivoitunutta tiimiä, joka opastaa sinua rakennustyömaan työolosuhteisiin sekä työkaluihin. Osaamisesi kehittyessä roolisi sekä tarkemmat tehtäväsi ovat yksilöllisesti muokattavissa käynnissä olevan projektin luonteen mukaisesti.

Kenelle haalariharjoittelu on tarkoitettu?
Haalariharjoittelu on tarkoitettu rakennusalasta innostuneille AMK- tai yliopistotason opiskelijoille. Haalariharjoittelussa pääset hyödyntämään opinnoissasi hankkimiasi teoreettisia taitoja käytännössä, eikä harjoittelu näin ollen vaadi sinulta aiempaa kokemusta työmaalta. Harjoittelu alkaa perehdytyksellä, jossa sinut opastetaan rakennustyömaan työolosuhteisiin sekä työkaluihin kiinnittäen erityistä huomiota turvallisuuteen sekä rakentamisen laatuun. Etsimämme haalariharjoittelijat ovat ennen kaikkea aktiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen, itsenäisen ja tehokkaan työskentelytavan omaavia tulevaisuuden rakennusalan huippuammattilaisia. Tehtävässä korostuvat myös hyvät suomen kielen vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot niin kollegojen kuin myös yhteistyökumppanien ja asiakkaiden kanssa. Harjoittelu on siis tarkoitettu sinulle, joka haluat saada jalan oven väliin ja nähdä, miten rakennusalan edelläkävijäyritys toimii.

Viisi syytä innostua ja hakea harjoittelijaksi SRV:lle:
1. Tämä on oiva tilaisuus saada kätesi jälki näkyviin ihmisten arkeen.
2. Saat yksilöllisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kerryttäen samalla aidosti merkityksellistä työkokemusta rakennusalan aitiopaikalla. 3. Et jää yksin vastuusi kanssa, vaan kehittymismahdollisuuksien lisäksi saat myös rakennusalan huippuammattilaiset kollegoiksesi.
4. Pääset vaikuttamaan laaja-alaisen ja näkemyksellisen toimijan innovatiivisisiin ratkaisuihin hyödyntäen nykyaikaisia työvälineitä.
SRV on ihmisen kokoinen työpaikka, mutta pääset nauttimaan ison pörssiyrityksen eduista...
5. …sinun hyvinvointiasi unohtamatta: pääset halutessasi ottamaan osaa aktiivisen henkilöstön vapaa-ajankerhon, SRV Viihdytyksen, toimintaan, joka tarjoaa kurssien lisäksi myös erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia aina graffiteista ja askartelusta ralliautoiluun ja jääkiekko-otteluihin!

Kaiken tämän lisäksi pääset myös tutustumaan muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta myös mahdollisuus ottaa osaa SRV:n uuteen Trainee-ohjelmaan opintojen ohella ja kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä!

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi viimeistään sunnuntaina 27. tammikuuta 2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/srv-haalariharjoittelu-rakennus-12-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi kaupungin, johon olet ensisijaisesti hakemassa. Mikäli haet useampaan kaupunkiin, listaathan kaupungit suosimaasi hakujärjestykseen.

Olemme ottaneet kesäharkkahaussa käyttöön videohaastattelutyökalun. Videohaastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Seuraathan sähköpostiasi ahkerasti mahdollisen videohaastattelukutsun varalta, sillä vastausaikaa on yleensä vain muutama päivä. Kaikki rekrytointipäätökset pyritään tekemään helmikuun 2019 loppuun mennessä ja tehtävään valittavat henkilöt tulevat työllistymään suoraan SRV:n palvelukseen.

Ota haltuun SRV:n Instagram-tili (https://www.instagram.com/srvfinland/)ja seuraa henkilöstön arkea niin toimistoilla kuin myös työmailla. Voit myös lukea SRV:stä lisää osoitteessa: https://www.srv.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) keskiviikkona 19. joulukuuta 2018 klo 9-10.30, torstaina 3. tammikuuta 2019 klo 14.30-16, tiistaina 8. tammikuuta 2019 klo 12.30-14, perjantaina 18. tammikuuta 2019 klo 10-11.30 ja keskiviikkona 23. tammikuuta klo 12-13.30.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
SRV
Yhteyshenkilö :
Mikaela Johansson / aTalent Recruiting
Puhelin:
+358 50 351 2400
Sähköpostiosoite:
mikaela.johansson@atalent.fi
Www-sivut:
https://www.srv.fi/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 4.12.2018

Paid 300€ Hospitality internships in a Resort in Lanzarote, Canary Islands (accommodation + meals provided)

Tyyppi:
Harjoittelupaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
asap
Viimeinen hakupäivä:
asap
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
300
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Our collaborator is a high quality 5* Hotel Resort and Spa in Lanzarote (Canary Islands), which combines luxury with comfort and good service. Its location, facilities and luxury service, make this hotel one of the bests in the island!
They are offering to their interns the opportunity to gain invaluable experience, enjoyable working atmosphere with great team members and ability to meet people from all over the world!
Do you want to have a memorable experience that makes a before and an after in your professional development? Do not lose this opportunity!
If you are looking for the best hospitality experience this is your internship.SPA Reception position:

Tasks:

-Customer service, in person and by telephone, providing information of treatments, times, prices
- Reservation organization of the therapists
- Cashing Management
- Reception store cleaning
- Wardrobe cleaning at peak times
- Reception maintenance
- Good Spanish and English
- At least a2 in either italian, german or french


Bar position:

Tasks:

- Serving customers
- Serving breakfast, lunch and dinner
- Preparing drinks
- Bar service (the hotel offers an all-inclusive service) so also responsible for the beverage service, both day and night during the hotel internship hours.
- English and basic Spanish is required


Kitchen position:

Tasks:
- Kitchen basics tasks under the supervision of the departure manager such as being the responsible for conducting the most basic cooking operations such as cutting food, food preparation, customer service, buffet replacing
- Good Spanish


Animation position

Tasks:

- Registration of groups within 24 hours after receiving the request.
- Follow up the group proposals
- In-house follow-up of the events, coordination with the rest of the departments
- Group billing follow-up: a review of the billing with the client and follow-up of the payment of the outstanding balance.
- Permanent updating of the database with the new contacts of CCI of agencies and companies obtained in Fairs, Visits to Agencies, Visits received in the hotel, etc. and consequent sending of information and promotional material of the hotel.
- Attend hotel visits of travel agents, event organizers, and clients for weddings and banquets.
- Keep updated the planning tables of events

Public Relations position:

Tasks:

- Customer service
- Coordinate all public relations activities
- Good English and Spanish
Requirements:
- Minimum 3 months stay
- Liability and health insurance

Conditions:
- Accommodation and meals.
- 300€ monthly.
- 40h/week.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
SPAIN INTERNSHIP
Yhteyshenkilö :
Susanna Mettomäki
Puhelin:
(+34) 954000869
Sähköpostiosoite:
info@spain-internship.com
Katu- tai PL-osoite:
Calle Pelay Correa 83,Sevilla,Spain
Www-sivut:
https://www.spain-internship.com/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 3.12.2018

Ohjelmistokehittäjä

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Tammikuu 2019, neuvoteltavissa
Viimeinen hakupäivä:
12.12.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Täyspäiväinen / osa-aikainen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 28-35 h / vko, neuvoteltavissa
Toivottu aloituspäivämäärä: Tammikuu 2019, neuvoteltavissa
Sijainti: Fredrikinkatu 33, Helsinki
Haku-DL: Ke 12.12.

Vihreä liitto on vuonna 1988 puolueeksi rekisteröity poliittinen liike, joka tekee työtä sen hyväksi, että tuleville sukupolville jäisi elinkelpoinen maapallo. Taistelemme tasa-arvoisen, turvallisen ja oikeudenmukaisen tulevaisuuden puolesta. Annamme äänen niille, joiden ääni ei muuten kuulu: luonnolle, tuleville sukupolville, heikommassa asemassa oleville. Lue lisää Vihreistä täältä: https://www.vihreat.fi/.

Vihreä liitto etsii nyt tiimiinsä Ohjelmistokehittäjää. Roolin pääpaino on CiviCRM-pohjaisen ehdokas- ja jäsenrekisterin sekä lahjoituspalvelun kehittämisessä ja ylläpitämisessä sekä muissa IT-kehityshankkeissa. Tarkoituksenamme on tulevaisuudessa integroida vanha järjestelmämme ja CiviCRM keskenään, joten tämän integraation alkuun saattaminen olisi ainakin työpöydälläsi. Alkuun työskentelet myös lähestyviin eduskuntavaaleihin ja ehdokkaisiin liittyvissä ohjelmistokehityshankkeissa.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on hyvää osaamista Pythonissa. Sekä vanha järjestelmämme että CiviCRM on rakennettu PHP:lla, joten toivomme, että sinulla on vähintään jotain kokemusta PHP:n lukemisesta ja Drupal-sisällönhallintajärjestelmän käytöstä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tietojärjestelmäasiantuntijamme Pinja-Liina Jalkasen kanssa, jolta saat tukea järjestelmiemme kanssa toimimiseen. Työyhteisöämme voisi kuvailla adjektiiveilla rento ja joustava. Työsuhteet ovat perinteisesti olleet meillä pitkiä. Poliittisella kentällä tilanteet elävät nopeasti ja päivään saattaa tulla yllättäviä mutkia varsinkin vaalien alla, joten toivomme sinulta kykyä sietää yllätyksellisiä tilanteita sekä oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Tehtävä on lähtökohtaisesti täysipäiväinen (35 h / vko), mutta myös osa-aikaisuudesta voidaan keskustella. Toivomme sinulta alkuun läsnäoloa toimistolla, mutta etätyöskentely on mahdollista myöhemmin.

Hakijalta odotetaan:

- Kokemusta web-kehityksestä työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta
- Hyvää osaamista ja kykyä toimia itsenäisesti Pythonilla
- Peruskomentoriviosaamista PHP:sta
- Kokemusta Drupal-sisällönhallintajärjestelmästä
- Oma-aloitteista ja luovaa työskentelyotetta
- Suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- CiviCRM-ohjelman tuntemus
- JavaScript-osaaminen
- Symfony- ja Yii-frameworkkien tuntemus
- Kiinnostus Vihreiden toimintaa tai yleisesti järjestötoimintaa kohtaan

Vihreä liitto tarjoaa:

- Tilaisuuden osallistua maailman muuttamiseen
- Vapaat kädet työnteon organisointiin haluamallasi tavalla
- Joustavuutta työaikoihin ja etätyömahdollisuuden
- Innostavan työympäristön ja mukavat kollegat

Kiinnostuitko? Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, CV:si sekä GitHub-profiilisi tai muut työnäytteesi viimeistään keskiviikkona 12.12. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/vihrea-liitto-ohjelmistokehittaja-11-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aikaisimman aloituspäiväsi.

Tehtävästä voit kysyä tarkemmin talous- ja henkilöstöpäällikkö Aleksi Laineelta iltapäivisin klo 13-15 välillä (0405270454, aleksi.laine[ät]vihreat.fi). Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Meeri Sarkkinen (050 4350511, meeri.sarkkinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vihreän Liiton palvelukseen.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Vihreä Liitto
Yhteyshenkilö :
Meeri Sarkkinen / aTalent Recruiting
Puhelin:
+358504350511
Sähköpostiosoite:
meeri.sarkkinen@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Fredrikinkatu 33
Postinumero ja -toimipaikka:
00120 Helsinki
Www-sivut:
https://www.vihreat.fi/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 3.12.2018

Lujuuslaskija, Insinööritoimisto Comatec Oy

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Viimeinen hakupäivä:
17.12.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Studentwork hakee asiakkaalleen Insinööritoimisto Comatec Oy:lle kokoaikaista lujuuslaskijaa osaksi teknisen laskennan asiantuntijatiimiä. Teknisen laskennan tiimi on osa Comatecin asiantuntijapalvelut -liiketoimintayksikköä. Tehtävänkuva määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Voit olla opintojesi loppusuoralla tai jo valmistunut osaaja, jolla on jo hieman kokemusta lujuus- ja virtauslaskennasta esimerkiksi töiden tai harjoittelun kautta. Sinun ei tarvitse olla valmis paketti, vaan halusi kehittää osaamistasi ja oppia uutta ovat avainasemassa tässä tehtävässä. Olet osana tiimiä, mutta sinun tulee olla valmis heittäytymään myös itsenäiseen työhön. Jos sinulla on ymmärrystä konetekniikasta ja olet käyttänyt Ansysta töiden tai opintojen parissa, saatat olla etsimämme talentti!

Toivomme sinulta:
-Teknisen alan koulutusta (DI- tai insinööriopinnot)
-Kokemusta Ansys -ohjelmasta
-Sujuvaa suomen- ja englanninkielen kirjallista osaamista
-Tavoitteellista työotetta ja järjestelmällisyyttä

Eduksi katsomme kokemuksen teollisuudesta ja teollisuuden tuotteista sekä kokemuksen liikkuvista työkoneista. Lisäksi kokemus virtauslaskennasta ja muista laskentatyökaluista on eduksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset työskentelemään huippuammattilaisten parissa. Tueksesi saat ammattitaitoisen tiimin, kattavan perehdytyksen ja ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittymään alan ammattilaiseksi.

Tehtävässä työllistyt alkuun Studentworkin kautta 8 kk määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työn aloitus on mahdollisimman pian. Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta viimeistään 17.12. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Eveliina Roininen puh. 040 651 2293 tai eveliina.roininen@studentwork.com.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Insinööritoimisto Comatec Oy/Studentwork
Sähköpostiosoite:
eveliina.roininen@studentwork.com
Lisätiedot:
Hae tehtävään linkin kautta: https://www.studentwork.fi/job?id=77502
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 3.12.2018

IT Support Specialist

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
tammikuu 2019
Viimeinen hakupäivä:
maanantai 10.12.2018
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: vakituinen
Haettu tausta: opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 30-37,5 h/vko, opintojen tilanteestasi riippuen
Toivottu aloituspäivämäärä: tammikuu 2019
Sijainti: Technopolis Innopoli 1, Tekniikantie 12, 02150 Espoo
Haku-DL: maanantai 10.12.2018

Avion Interactive Oy on esitys- ja kokousteknologian maahantuontiyritys, jonka tuotteita valmistaa muun muassa Kiinassa sijaitseva maailman suurin kosketusnäyttöjen valmistaja sekä itävaltalainen huipputeknologian tehdas. Tuotteita toimittavat alan asiantuntijaorganisaatiot kautta maan. Avionin henkilöstöllä on asiantuntevaa kokemusta yritysten ja oppilaitosten AV-ratkaisuista niin maahantuonnin kuin tukipalveluidenkin näkökulmasta. Kaiken keskiössä ovat aina ratkaisujen loppukäyttäjät. Tutustu yritykseen lisää täältä: https://avioninteractive.fi/ ja tiimimme jäseniin täältä: https://avioninteractive.fi/yhteys/

IT Support Specialisitina Avion Interactivella toimit henkilöstön ja asiakkaiden tukena IT-asioissa ja AV-laitteiden käytössä. Tehtävässä pääset ratkomaan erilaisia ongelmatilanteita sekä sisäisille työntekijöille että ulkoisille asiakkaille. Tehtävässä menestyminen edellyttää tuntemusta ja osaamista IT-alalta ja erityisesti Windows, verkkotoiminnot ja -asetukset ovat sinulle ennestään tuttuja.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:
- ohjelmien ja laitteiden asennukset
- käyttäjien ja jälleenmyyjien opastaminen paikan päällä ja etänä
- IT-ongelmien selvitykset
- yrityksen sisäisenä IT-tukena toimiminen
- uusien ratkaisujen tarjoaminen asiakkaille

Tilanteestasi riippuen työtuntimäärä on sovittavissa 30 - 37,5 tuntia viikossa.
HUOM: Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja uskallusta ajaa pääkaupunkiseudulla.

Miksi hakea IT Support Specialistiksi Avion Interactivelle?
- Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön ja työajat sijoittuvat toimistotyöaikoihin - ei viikonloppupäivystyksiä
- Mahdollisuus päästä työskentelemään kasvuyrityksessä, jolla on suuret tavoitteet kasvaa sekä Suomessa, Skandinaviassa että Baltiassa
- Avion Interactive hakee pitkäaikaista ja sitoutuvaa työntekijää ja on valmis panostamaan myös sinun kehittymiseesi
- Pääset osaksi yritystä, joka tekee kansainvälistä kauppaa sekä Euroopassa että Aasiassa
- Tässä tehtävässä työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme Avion Interactive Oy.

Hakijalta odotetaan:
- IT-alan opintoja (esim, datanomi tai AMK-opinnot)
- Aiempaa työkokemusta esimerkiksi kesätöiden tai työharjoittelun kautta
- Ratkaisukeskeistä ja palveluhenkistä asennetta erilaisissa asiakastilanteissa
- Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työskentelyotetta sekä kykyä omaksua nopeasti uusia asioita
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
- B-ajokortti

AV-teknologiaosaaminen katsotaan eduksi

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi maanantaihin 10.12.2018 mennessä täältä: https://apply.atalent.fi/avion-interactive-it-support-specialist-11-2018 .
Kerrothan hakudokumenteissasi alustavan palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Laura Seppä (laura.seppa[at]atalent.fi, 040-5579389).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Avion Interactive Oy
Yhteyshenkilö :
Laura Seppä / aTalent Recruiting
Puhelin:
p.0405579389
Sähköpostiosoite:
laura.seppa@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Technopolis Innopoli 1, Tekniikantie 12
Postinumero ja -toimipaikka:
02150 Espoo
Www-sivut:
https://avioninteractive.fi/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 27.11.2018

Sähkötyönjohtaja (junior)

Tyyppi:
Työpaikka
Viimeinen hakupäivä:
11.12.2018
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Hehkuuko tulevaisuutesi kuin led-lamppu? Tunnetaanko sinut työntekijänä, jonka sulakkeet eivät kärähdä ensimmäisestä virtapiikistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri oikea henkilö Infra-Kirin sähkötyönjohtajien joukkoon.

Haemme asiakkaallemme Infra-Kirille tulevaisuuden sähkötyönjohtajaa sähköasennuksiin valaistuksen pariin. Tehtäväkenttääsi kuuluu alkuun käytännön asennustyöt sekä valaisimien vaihdot. Ammattitaitosi karttuessa tulet siirtymään enenevissä määrin työnjohdollisiin tehtäviin. Infra Kiri tarjoaa sinulle mainion kasvualustan sähkötyönjohtajan tehtäviin ja tulevaisuudessa työtehtäviisi kuuluukin muun muassa tarjouslaskenta, sopimusneuvottelut, dokumenttien laatiminen, suunnitelmien tekeminen sekä palavereiden vetäminen.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus sähköasennuksista. Kokemus on voinut karttua opiskeluista tai opintojen ohella tehdystä työstä. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis osaaja, vaan tärkeintä on kiinnostus valaisinpuolen sähköasennuksia kohtaan sekä halu kehittyä tulevaisuuden sähköalan asiantuntijaksi. Mikäli kuvailet itseäsi oma-aloitteisena, näppäränä ja itsenäisenä työntekijänä, jolta löytyy myös ryhmätyöskentelytaitoja, tämä työ voisi olla sinua varten. Infra-Kiri tarjoaa joustavan ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden työskennellä vapaasti ilman niskaan puhaltamista.

Toivomme sinulta:
- Sähköalan korkeakouluopintoja
- Kokemusta sähköasennuksista
- Hyvää asennetta ja sorminäppäryyttä
- Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
- Valmiutta matkustaa Suomen rajojen sisällä
- Ajokorttia ja omaa autoa

Eduksi katsomme:
- Ymmärryksen ulkovalaistus- ja rakennussähkötöistä
- Kokemus katuvaloverkon suunnittelusta ja ohjelmoinnista
- Sähköpätevyys 1-todistusta

Tehtävässä työllistyt alkuun Studentworkin kautta määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tueksesi saat ammattitaitoisen tiimin, hyvän perehdytyksen ja ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittymään alan ammattilaiseksi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta 11.12 mennessä. Aloitamme potentiaalisten henkilöiden haastattelun jo hakuprosessin aikana, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Eveliina Roininen (puh. 0406512293 tai eveliina.roininen@studentwork.com)

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään linkin kautta:

http://bit.ly/2r6jLd5
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, Satakunnan ammattikorkeakoululle, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
Studentwork Solutions Oy / Infra-Kiri Oy
Sähköpostiosoite:
eveliina.roininen@studentwork.com
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 27.11.2018

Myynti-insinööri

Tyyppi:
Työpaikka
Viimeinen hakupäivä:
11.12.2018
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Valmistunut - muutama vuosi työelämässä
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Koivupuistontie 26, 01510 Vantaa
Haku-DL: 11.12.2018

Oy Säätö Ab on vuonna 1969 perustettu suomalainen teknisen alan maahantuontiyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. säätöventtiilit ja sulkuventtiilit, virtausmittarit ja virtauskytkimet, painemittarit ja paine-eromittarit, pintamittarit ja pintakytkimet, lämpötilamittarit, varoventtiilit, murtokalvot ja liekinestimet. Tarjoamme myös maahantuomillemme laitteille kokonaistoimituksia, kokoonpanoa, suunnitteluapua, mitoitusta, käyttöönottoa, asennusta, huoltoa ja dokumentointia sekä muita palveluita varmistaaksemme asiakastyytyväisyyden.

Säätö hakee joukkoonsa oppimishaluista, uraansa aloittelevaa Myynti-insinööriä! Tässä roolissa pääset toimimaan monipuolisissa tehtävissä koko myyntiprosessin parissa ja kehittämään niin teknistä asiantuntijuuttasi kuin myyntiosaamista. Olet tiiviisti yhteydessä asiakkaisiin, vastaat mahdollisiin kyselyihin ja teet heille tarjouksia etsittyäsi heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivaa ratkaisua. Olet myymiesi tuotteiden ekspertti ja ennen toimituksia teet myös laadunvalvontaa ja tarkastat, testaat ja mahdollisesti kasaat asiakkaalle lähtevät komponentit. Toimitusten jälkeenkin pysyt laadukkaan palvelun takaamiseksi yhteyksissä asiakkaisiin ja ohjaat heitä mahdollisissa käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Myyntiaspektin lisäksi työ on siis myös vahvasti konsultoinnin omaista, teknistä asiantuntijatyötä. Emme odota sinulta valmista osaamista vastaavista tehtävistä, vaan saat tehtävään kattavan perehdytyksen toimimalla ensin kokeneen myynti-insinöörin työparina. Osaamisesi kasvaessa alat vastaamaan itsenäisesti omista tuotteistasi ja niihin liittyvistä toimitusprojekteista. Tehtävä sopii ihmisten parissa viihtyvälle, tekniikasta kiinnostuneelle henkilölle, jolle on yhtälailla mieluisaa käydä asiakastapaamisissa kuin tutustua varastolla uusiin tuotteisiin.

Hakijalta odotetaan:

- AMK-insinöörin tutkintoa: esimerkiksi kone-, prosessi- tai automaatiotekniikka
- Hyviä sosiaalisia taitoja ja halua työskennellä työparina sekä tiimissä
- Satunnaista matkustusvalmiutta kotimaassa
- B-ajokorttia
- MS Office-osaamista
- Erinomaista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Aikaisempi työkokemus prosessiteollisuuden tai myynnin parista
- Osaaminen 3D-mallinnuksesta
- Ruotsin kielen osaaminen

Tarjoamme sinulle:

- Huolellisen perehdytyksen niin työn tekniseen puoleen kuin myyntityöhön
- Motivoivan palkkauksen provisioineen ja bonuksineen
- Tiiviin ja rennon työyhteisön
- Työnantajan, joka panostaa hyvinvointiisi työssä muun muassa liikunnan kautta

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si viimeistään 11.12.2018 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/saato-myynti-insinoori-11-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän.

Säädöstä voit lukea lisää osoitteessa: https://saato.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Säädön palvelukseen.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Satakunnan ammattikorkeakoululle
Työnantaja:
Säätö
Yhteyshenkilö :
Lisa Jokinen / aTalent Recruiting
Puhelin:
050 599 1835
Sähköpostiosoite:
lisa.jokinen@atalent.fi
Katu- tai PL-osoite:
Koivupuistontie 26
Postinumero ja -toimipaikka:
01510 Vantaa
Www-sivut:
www.saato.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 27.11.2018

Veroasiantuntija

Tyyppi:
Työpaikka
Viimeinen hakupäivä:
28.11.2018
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:

Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Nautitko, kun löydät monimutkaisuudesta selkeitä ratkaisuja? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta?

Voit olla yksi meistä.

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Suomessa meitä KPMG:läisiä on yli 1100 ja toimimme 22 eri paikkakunnalla. Meillä on myös noin 110 hengen toimisto Tallinnassa. Siirrämme osaamisemme arvoksi ja hyödyksi asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja ympäröivälle yhteiskunnalle. Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalvelut.

Haemme nyt Porin toimistolle perhevapaan sijaiseksi

Veroasiantuntijaa
osaksi läntisen alueen lähes 20 asiantuntijan vero- ja lakitiimiämme monipuolisiin yritysverotuksen tehtäviin. Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat kaikki yritysten, pääomasijoittajien ja henkilöiden kotimaiseen, kansainväliseen ja välilliseen verotukseen, kiinteistöverotukseen liittyvät sekä kaikki liikejuridiikan palvelut.

Veroasiantuntijana osallistut yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa toimeksiantojen suunnitteluun ja toteutukseen. Tehtäväkenttääsi kuuluvat tehtävät voivat kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen painottua verotuksen lisäksi myös liikejuridiikan puolelle.

Tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä toimimaan asiakasrajapinnassa. KPMG:llä on asiakkaana suuri määrä perheyrityksiä ja kansainvälistyviä kasvuyrityksiä sekä julkishallinnon asiakkaita, joten työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

Oikeustieteellistä tai kaupallista loppututkintoa sekä vähintään 1-2 vuoden työkokemusta yritysverotuksen tai liikejuridiikan parista. Kokemusta olet voinut hankkia esimerkiksi verohallinnosta, tilintarkastusyhteisöstä tai laki- ja asianajotoimistosta. Olet proaktiivinen ja itsenäinen asiantuntija, mutta toimit mielelläsi myös osana tiimiä. Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät kommunikointitaidot ovat välttämättömyys. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle

upean mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi innostavassa huipputiimissämme. Pääset kokeneempien asiantuntijoidemme rinnalla palvelemaan asiakasyritystemme moninaistuvia tarpeita. Tule rakentamaan asiakkaidemme ja yhtiömme tulevaisuutta!

Tehtävä edellyttää sinulta paljon, mutta olemme valmiita tarjoamaan sinulle tukemme, että pystyt parhaimpaasi. Tarjoamme myös erinomaiset kehitys- ja koulutusmahdollisuudet, mukavat työkaverit ja sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen, kestoltaan vähintään vuoden ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Tax & Legal Senior Manager Johanna Kannisto, p. 020 760 3749, kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja KPMG:sta työnantajana.

Toimi nopeasti! Täytä hakemus osoitteessa www.kpmg.fi/rekry viimeistään 28.11.2018.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle
Työnantaja:
KPMG Oy Ab
Sähköpostiosoite:
venla.korventausta@kpmg.fi
Www-sivut:
www.kpmg.fi/rekry
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 15.11.2018