Diakonia-ammattikorkeakoulu | Porin yliopistokeskus | Satakunnan ammattikorkeakoulu | Turun yliopiston opettajankoulutuslaitos, Rauma

FacebookFacebook TwitterTwitter

Rekrytoi osaaja

 

Satakunnan korkeakoulujen yhteisellä lomakkeella yritys tai yhteisö voi ilmoittaa avoimesta työ- ja harjoittelupaikasta samalla kertaa kaikille valitsemilleen korkeakouluille.

Lomake työ- tai harjoittelupaikkailmoituksen jättämiseen.

Tiedot välitetään oppilaitosten ura- ja rekrytointipalveluun sekä Porin Opiskelijataloyhdistys ry:n kautta opiskelijoille. Lomakkeella ilmoitetut avoimet työ- ja harjoittelupaikat löytyvät myös tämän sivun alareunasta.

OHJE: klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.
 


 

Korkeakoulujen ura- ja rekrytointiasioiden yhteyshenkilöt:
DIAK, Maija Mäkitalo, 040 869 6026, rekry.pori@diak.fi
SAMK viestintä, 044 710 3052, viestinta@samk.fi
UCPori, opiskelijasihteeri, 050 462 3277, opiskelijasihteeri@ucpori.fi
TY OKL (Rauma), Jaana Aikko, 02 333 7169, jaana.aikko@utu.fiTarjotut työ- ja harjoittelupaikat

Klikkaa linkkiä, saat kohteen tiedot näkyviin - klikkaa linkkiä uudelleen, tiedot menevät piiloon. Jos linkkejä ei näy, aktiivisia hakuja ei ole käynnissä.

Software Developer

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
1.10.2017
Viimeinen hakupäivä:
27.9.2017
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
We are looking for a Software Developer to strengthen our HSC Chemistry® modeling and simulation team within our digital solution platform group and to join us in Outotec's digital transformation. You will be located either in Pori or Espoo.

http://www.outotec.com/HSC

The work begins with 9 months temporal agreement, but may continue with permanent agreement.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle
Työnantaja:
Outotec
Yhteyshenkilö :
Antti Roine
Puhelin:
040 833 8099
Sähköpostiosoite:
antti.roine@outotec.com
Katu- tai PL-osoite:
Kuparitie 10
Postinumero ja -toimipaikka:
2810 PORI
Www-sivut:
www.outotec.com
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 19.9.2017

Office assistant

Tyyppi:
Harjoittelupaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Heti sopivan henkilön löydyttyä
Viimeinen hakupäivä:
15.10.2017
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Haetaan aktiivista, luotettavaa ja oma-aloitteista, hyvät digivalmiudet omaavaa opiskelijaa assistentiksi Satakuntalaiseen kehittyvään talotekniikan alan yritykseen. Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä sekä Porissa että Porvoossa. Osana työharjoittelua on mahdollista tehdä opinnäytetyö. Laita viestiä ja kerro itsestäsi. Sinulta odotamme reipasta kykyä tarttua monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin ja kehittämishaluista otetta. Tuloksekkaan työharjoittelun on mahdollista jatkua haluttaessa työsuhteena.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, sanna.myllymaki@samk.fi, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
Harju Solutions Oy
Yhteyshenkilö :
Sanna Harju
Sähköpostiosoite:
sanna.harju@harjusolutions.fi
Www-sivut:
www.harjusolutions.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 19.9.2017

Web Developer

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Negotiable, permanent
Viimeinen hakupäivä:
28.9.2017
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Negotiable
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Type: Full-time, permanent
Suitable background: End of Studies-Graduated with a few years’ experience
Working hours: Preferably Fulltime, (Part-time can be negotiable if you still have some studies left)
Beginning day: Negotiable
Location: Kallio, Helsinki
Application DL: Thursday 28th September

Digital Foodie is a global software company specialized in the retail business. We have created a Connected Commerce platform that is provided with a SaaS model to retailers to run their operations online. We employ industry experts and technology specialists in Helsinki, Montreal, San Francisco and Tallinn. We work closely with our retail customers to support their growth.

Digital foodie is growing and is looking for a Web Developer to join their small and low-hierarchy company. Now, Digital Foodie is re-architecting their software platform to support their growing and evolving business.

As a member of a team, your main responsibilities are to develop, maintain and innovate on consumer web service to ensure a reliable, robust and highly scalable platform. You will be working closely with experienced software engineers.

We are looking for:

• Prior experience in Web development (experience can be gained from own projects or from working environment)
• Good skills in JavaScript language
• Relevant educational background within IT
• Hands-on experience with React or interested towards learning it
• Excellent team working skills and readiness to learn quickly
• Fluency in English

We also use versatile technologies in our development work. Buzzwords: Responsive Design, Ruby, Go, Docker, Amazon AWS, NodeJS, Microservices. We don’t expect you to have experience with these, but it’s a huge advantage.

Why join us?

• You will get a chance to participate in development of world class consumer service
• You will get to work with industry experts and learn from the best
• The low-hierarchy environment enables everyone to have a chance to impact on things and bring own ideas to the table
• We have an easy-going and flexible working environment

Sounds good, right? Drop your CV and short cover letter here: https://apply.atalent.fi/digital-foodie-web-developer-9-2017 as soon as possible but by latest on Thursday 28th September. Also, we are very interested in your own projects- please don’t hesitate to show us even a small sample of your code (for example link your GitHub/ Stackoverflow-profile or own project portfolio to your application documents).

Notice that we will proceed with the most promising candidates right away, so act fast!

Find out more about life at Digital Foodie office here:

http://www.digitalfoodie.com/company/careers/meet-our-crew-jp/.

https://www.instagram.com/digitalfoodienow/

Familiarize yourself with Digital Foodie at http://www.digitalfoodie.com/More information on the position and applying offers aTalent’s Noora Markoff (+35840 5928993, noora.markoff[at]atalent.fi]
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, sanna.myllymaki@samk.fi
Työnantaja:
Digital Foodie
Yhteyshenkilö :
Noora Markoff/aTalent
Puhelin:
+35840 5928993
Sähköpostiosoite:
noora.markoff@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/web-developer-141/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 18.9.2017

Junior Python-kehittäjiä (1-3 kpl)

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Aloitus marraskuussa 2017, vakituinen
Viimeinen hakupäivä:
15.10.2017
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen, mahdollisuus joustoon
Suositusvuosikurssi: opintojen loppuvaihe - valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Marraskuussa 2017
Sijainti: Helsinki
Haku-DL: 15.10.2017

Anders tuottaa korkealaatuisia verkkoliiketoiminnan ratkaisuja yrityksille - tavoitteenaan auttaa asiakkaitaan kehittymään ja menestymään digitaalisessa maailmassa. Anders on yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä ja työllistää nykyisin yli 50 työntekijää kahdella mantereella. Anders on saavuttanut paikan Deloitte Technolgy Fast 50 –listalla vuosina 2014-2016 ja tuli valituksi kansainvälisesti arvostetulle Red Herring Top 100 Europe –listalle vuonna 2016. Anders on myös valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Work –instituutin tutkimuksissa vuosina 2015-2017.

Anders etsii 1-3 uutta käärmeenpoikasta Suomen kovimpien Python-osaajien joukkoon kasvamaan tulevaisuuden ammattilaisiksi! Olemme todistetusti yksi Suomen parhaimmista työpaikoista ja etsimme joukkoomme Suomen innokkaimpia Junior Python-devaajia.

Meillä on kokemusta ja vahvaa osaamista erilaisten verkkopalveluportaalien, kuten asiakaspalvelu- ja tilaustyökalujen sekä verkkokauppojen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Rakennamme julkisen ja yksityisen sektorin erikokoisille asiakkaillemme räätälöityjä verkkotyökaluja ja –palveluita hyödyntäen koneoppimista ja Big datan hallintaa. Näihin projekteihin sinulla on nyt mahdollisuus hypätä mukaan!

Miksi Andersille?

Meillä pääset kehittymään oman mentorin opastuksella monipuolisissa projekteissa kovan luokan tekijäksi. Tulet hallitsemaan Pythonin, mutta tämän lisäksi osaamisesi karttuu muiden modernien teknologioiden parissa.
Mentoroinnin lisäksi satsaamme anderslaisien kehittymiseen myös sisäisten ja ulkoisten koulutusten muodossa. Työvälineet pääset valitsemaan makusi mukaan ja pääset tarvittaessa kouluttautumaan uusiin teknologioihin.
Kulttuurimme kulmakivi on Andersin henki ja sitä ylläpidämme viettämällä aikaa yhdessä myös toimistoaikojen ulkopuolella afterworkien, aamiaisten, firman bileiden, joukkuepelien ja muun harrastetoiminnan parissa. Yksilö on meillä tärkeä ja pidämme huolta työn ja vapaa-ajan välisestä balanssista.

Mitä toivomme sinulta?

Olet urasi alkuvaiheilla oleva koodari ja sinulla on kokemusta Pythonin, Djangon, Reactin ja/tai JavaScriptin saloista opinto-, työ-tai omien projektien kautta. Ennen kaikkea toivomme sinulta kuitenkin intoa oppia näistä lisää - vakuuta meidät osaamisellasi ja oppimishalukkuudellasi!
Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja jos se on sinulle mieluista, pääset tekemisiin myös asiakkaidemme kanssa, aluksi yhdessä kokeneemman anderslaisen kanssa.

Miten mukaan?

Voit hakea meille GitHub-profiilillasi tai lataamalla CV:si seuraavan linkin kautta https://apply.atalent.fi/anders-junior-python-kehittajia-9-2017. Kutsumme 10 potentiaalisinta osaajaa toimistollemme kuulemaan paikasta ja meistä lisää ja viettämään iltaa kanssamme oluenpanon merkeissä 26.10.2017, josta rekrytointiprosessi jatkuu eteenpäin kooditestillä ja haastattelulla. Toivomme, että uudet käärmeenpoikasemme pääsevät aloittamaan tehtävässä marraskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä, Andersista ja rekryprosessista saat aTalentin Recruitment Manager Anna Oikariselta (puhelut/whatsapp 0504155345, anna.oikarinen@atalent.fi). Andersiin pääset tutustumaan lisää täällä: https://www.andersinnovations.com/fi/meista/.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, sanna.myllymaki@samk.fi
Työnantaja:
Anders
Yhteyshenkilö :
Anna Oikarinen / aTalent
Puhelin:
0504155345
Sähköpostiosoite:
anna.oikarinen@atalent.fi
Www-sivut:
https://www.andersinnovations.com/fi/meista/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 15.9.2017

Ostopäällikkö

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
mahdollisimman pian
Viimeinen hakupäivä:
15.10.2017
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Vakituinen
Tausta: 1-2 vuotta työkokemusta
Työaika: Täysipäiväinen
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Arabianranta, Helsinki
Haun deadline: Su 15.10.

Modeo on vuonna 2006 perustettu suomalainen toimisto- ja design-kalusteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Lisäksi palvelemme myös suunnittelutoimistona. Tällä hetkellä olemme yksi suurimmista alan toimijoista Suomessa. Menestyksemme takana on tuhansia projekteja tuottavien, viihtyisien ja vetovoimaisten toimitilojen suunnittelusta sekä kalustamista. Palveleva tiimimme koostuu monikulttuurisesta joukosta sisustussuunnittelijoita, -arkkitehteja, projektimyyjiä sekä kalusteasentajia. Asiakkaitamme ovat suunnittelutoimistot sekä kaikenkokoiset yritykset ympäri Suomen, lisäksi toimimme Suomen valtion sekä useiden kaupunkien puitesopimustoimittajana.

Haemme nyt Modeolle ostopäällikköä vastaamaan ostotoiminnan kehittämisestä ja projektiostamisesta sekä kotimaisten että ulkomaisten toimittajien osalta toistaiseksi vakituiseen työsuhteeseen. Monipuolisessa roolissa toimit suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa ja vastaat ostotoiminnan ja -prosessien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä myyntijohtajan kanssa. Analysoit myyntiämme ja tuotat tuote- ja toimittajatietoa myyntijohdolle sekä osallistut kotimaisten ja ulkomaisten toimittajien valintaan. Vastaat varastovalikoiman riittävyydestä, ostosopimusten laadinnasta, kilpailutuksesta ja seurannasta sekä ostojen että tuotetietojen ajantasaisuudesta toiminnanohjausjärjestelmässämme. Lisäksi seuraat ostojen saapumisten oikea-aikaisuutta ja huolehdit yhteydenpidosta sekä reklamaatioista tavarantoimittajille. Järjestät myös myyntitiimillemme tuotekoulutuksia ja osallistut kansainvälisille alan messuille.

Olet sosiaalisesti taitava ja ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja. Työotteltaasi olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen, etkä säikähdä deadlineja. Toivomme sinun toimineen jo aiemmin vastaavissa tehtävissä työelämässä ja tuntevan toiminnanohjausjärjestelmät. Sinulla on erinomaiset Excel-taidot ja viestit erinomaisesti suomeksi ja englanniksi.

Modeo edellyttää:

• Kaupallista koulutusta
• Vahvaa kokemusta vastaavasta työstä
• Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä
• Erinomaista Excelin hallintaa
• Paineensietokykyä
• Oma-alotteista ja järjestelmällistä työotetta
• Hyviä sosiaalisia taitoja
• Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:

• Kokemus Hansaworldin käytöstä

Modeo tarjoaa:

• Vastuullisen ja haastavan tehtävän menestyvässä sisustusalan yrityksessä
• Nuorekkaan tiimin monikulttuurisessa ja avoimessa työyhteisössä

Oletko Modeon etsimä henkilö? Lähetä CV:si ja hakemuksesi mieluiten pdf-muodossa viimeistään sunnuntaina 15.10. tänne: https://apply.atalent.fi/modeo-ostopaallikko-9-2017 .

Lisää Modeosta voit lukea täältä: https://modeo.fi/ . Työtehtävästä ja hakuprosessista saat lisätietoa aTalentin Talent Coordinator Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi) .
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, sanna.myllymaki@samk.fi
Työnantaja:
Modeo
Yhteyshenkilö :
Meeri Sarkkinen, aTalent Recruiting
Puhelin:
+358 504350511
Sähköpostiosoite:
meeri.sarkkinen@atalent.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 13.9.2017

Varastopäällikkö

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
mahdollisimman pian
Viimeinen hakupäivä:
24.09.2017
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Vakituinen
Tausta: 1-2 vuotta työkokemusta
Työaika: Täysipäiväinen
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Arabianranta, Helsinki
Haun deadline: Su 24.9.

Modeo on vuonna 2006 perustettu suomalainen toimisto- ja design-kalusteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Lisäksi palvelemme myös suunnittelutoimistona. Tällä hetkellä olemme yksi suurimmista alan toimijoista Suomessa. Menestyksemme takana on tuhansia projekteja tuottavien, viihtyisien ja vetovoimaisten toimitilojen suunnittelusta sekä kalustamista. Palveleva tiimimme koostuu monikulttuurisesta joukosta sisustussuunnittelijoita, -arkkitehteja, projektimyyjiä sekä kalusteasentajia. Asiakkaitamme ovat suunnittelutoimistot sekä kaikenkokoiset yritykset ympäri Suomen, lisäksi toimimme Suomen valtion sekä useiden kaupunkien puitesopimustoimittajana.

Modeo etsii varastopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan päivittäisestä käytännön varastologistiikasta. Päivittäisessä työssäsi vastaat varastotyön organisoinnista ja tiimisi työn ohjaamisesta sekä valvonnasta. Vastaat saapuvien tuotteiden tarkastamisesta, varastosijoittelusta ja tuotesaldojen ylläpidosta sekä oikeellisuudesta toiminnanohjausjärjestelmässä. Selvität toimitusvalmiit tilaukset ja vastaat tuotteiden oikea-aikaisesta ja – määräisestä keräilystä sekä pakkaamisesta valmiiksi asennustiimillemme. Vastaat varastologistiikan kehittämisestä ja toimit tiimissäsi kannustavasti ja esimerkillisesti. Et myöskään pelkää osallistua käytännön varastotyöhön ja osaat käyttää trukkia sekä muita varastotoiminnan apuvälineitä.

Sinulla on merkittävä rooli logistiikkatiimissämme ja vastaat työsi tuloksista suoraan logistiikkapäällikölle, joka toimii myös esimiehenäsi. Arvostamme luovaa asennetta ja ideoitasi yrityksen kehittämiseksi. Edellytämme sinun toimineen jo aiemmin logistiikan parissa työelämässä. Olet oma-alotteinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja, jolla pysyy monet langat käsissä kiireisessäkin tilanteessa. Nautit asiakaspalvelusta ja muiden auttamisesta. Osaat käyttää hyvin MS Office -ohjelmia ja viestit erinomaisesti suomeksi ja englanniksi. Kokemus varastonhallintajärjestelmistä lasketaan eduksi.

Modeo edellyttää:

• Kaupallista tai logistiikka-alan koulutusta
• Kokemusta vastaavasta työstä
• Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä
• Hyviä IT-taitoja
• Paineensietokykyä
• Oma-alotteista ja järjestelmällistä työotetta
• Asiakaspalveluhenkisyyttä
• Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa


Modeo tarjoaa:

• Vastuullisen ja haastavan tehtävän menestyvässä sisustusalan yrityksessä
• Nuorekkaan tiimin monikulttuurisessa ja avoimessa työyhteisössä


Oletko Modeon etsimä henkilö? Lähetä CV:si ja hakemuksesi mieluiten pdf-muodossa viimeistään sunnuntaina 24.9. tänne: https://apply.atalent.fi/modeo-varastopaallikko-9-2017.

Lisää Modeosta voit lukea täältä: https://modeo.fi/ . Työtehtävästä ja hakuprosessista saat lisätietoa aTalentin Talent Coordinator Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi) .
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Porin yliopistokeskukselle, sanna.myllymaki@samk.fi
Työnantaja:
Mondeo
Yhteyshenkilö :
Meeri Sarkkinen, aTalent Recruiting
Puhelin:
+358 504350511
Sähköpostiosoite:
meeri.sarkkinen@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/varastopaallikko/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 13.9.2017

Content Trainee

Tyyppi:
Työpaikka, Harjoittelupaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Lokakuun puoliväli (joustava), määräaikainen (6kk)
Viimeinen hakupäivä:
24.9.2017
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Osa-aikainen, määräaikainen (6 kuukautta)
Suositusvuosikurssi: 2. vsk- 4. vsk
Työaika: joustava, 20- 37,5h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Lokakuun puoliväli, joustava
Työpaikan sijainti: Autotalo Kamppi
Haku-DL: 24.9.2017

aTalent Recruiting on nuorten ammattilaisten työllistämiseen ja urakehitykseen keskittynyt rekrytointi- ja konsultointiyritys. Olemme kasvaneet 13 vuodessa ainejärjestöjen visionäärisestä aloituksesta yli 50 hengen asiantuntijayritykseksi. Tuomme yritykset ja tulevaisuuden osaajat lähemmäs toisiaan ja tarjoamme parasta palvelua ja innovatiivisia ratkaisuja sekä asiakasyrityksillemme että työnhakijoillemme. Olemme todellinen kasvuyritys: tänäkin vuonna tavoittelemme yli 50% kasvua. Voimakas kasvu ja markkinoiden laadukkain palvelu vaatii kovatasoisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin. aTalent elää henkilöstöstään ja tämä näkyy arjessamme: työntekijöidemme viihtyminen, kehittäminen ja urasuunnan tukeminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meillä viihdytään ja oma työ koetaan haastavaksi ja merkitykselliseksi!

aTalent kasvaa ja etsimme nyt joukkoomme kekseliästä ja sanavalmista Content Traineeta tuottamaan sisältöä monipuolisesti eri tarkoituksiin, kohderyhmille ja kanaviin. Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa markkinointitekstien ja sisällön tuottamisesta aTalentin omiin kanaviin sekä asiakasprojekteihin. Arvostamme kykyäsi tuottaa rakenteeltaan sujuvaa ja oikeinkirjoitettua tekstiä useasta eri näkökulmasta eri kohderyhmille (suomeksi ja englanniksi). Sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään somemarkkinointia käyttämillämme alustoilla niin B2B kuin hakijamarkkinointipuolella sekä avustamaan tapahtumatuotannossa. Olet osa aTalentin Employer Branding tiimiä ja toimit tiiviissä yhteistyössä myös markkinointitiimimme kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla:

• Sanavalmiutta kirjallisesti ja suullisesti
• Rohkeutta ja oma-aloitteisuutta
• Tuntemusta eri somekanavista ja niiden käyttötarkoituksista
• Kykyä ja näkemystä tuottaa monipuolisesti tekstejä eri kohderyhmille sekä eri tarkoituksiin ja alustoille (esim. blogi, b2b sisällöntuotanto, hakijamarkkinointi)
• Business puolen ymmärrystä eli hahmotat erilaisia toimialoja, asiakkaita ja heidän markkinointitarpeitaan
• Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa

Mitä muuta haluaisit päästä tekemään? Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus hyödyntää joustavasti omaa osaamistasi ja siksi haluamme kuulla mitä sinä toisit mukanasi meille aTalentille.

Onko sinulla esimerkiksi osaamista:

• Videotuotannosta ja -editoinnista
• Somemainonnasta (SEO, SEM etc.)
• Kuvankäsittelystä ja taitosta
• Jostain muusta, mistä?

Me tarjoamme sinulle:

• Innostuneen ja rennon työympäristön matalalla hierarkialla ja mahtavilla työkavereilla höystettynä
• Kasvuympäristön jossa pääset jättämään oma kädenjälkesi ja vaikuttamaan aTalentin kasvuun, toimintaan ja palveluidemme kehitykseen
• Kattohuoneiston merinäköalalla keskellä Kamppia

Nappasiko? Jos haluat päästä mukaan kehittämään voimakkaasti kasvavaa yritystä, lähetä CV:si, lyhyt teksti siitä mitä sinä toisit pöytään (max. 200 sanaa) sekä linkit omiin julkaistuihin tekstituotoksiisi ja profiileihisi viimeistään 24.9.2017 täällä: https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-content-trainee-9-2017. Erillistä työhakemusta ei tarvitse kirjoittaa ja linkit voit lisätä muiden hakudokumenttien yhteyteen.

Hakuaikataulumme on seuraavanlainen:

Su 24.9. haku päättyy
Ti 26.- Ke 27.9. puhelinhaastattelut
Ke 27.9- Su 1.10 tekstintuottamiseen liittyvä kotitehtävä
Ti 3.- To 5.10 haastattelut aTalentin toimistolla osoitteessa Salomonkatu 17

Jäikö jokin mietityttämään? Tehtävästä ja hakuprosessista kertoo tarkemmin Business Development Managerimme Laura Lehtonen (laura.lehtonen[ät]atalent.fi, +358 44 202 3737) sekä Marketing Specialistimme Katariina Karttunen (katariina.karttunen[ät]atalent.fi, +358 50 468 2301). Tavoitat heidät ke 20.9 klo 12- 14.00 välisenä aikana.

aTalentiin voit tutustua tarkemmin mm. täällä https://atalent.fi/toihin-atalentille/, minkä lisäksi kannattaa tsekata esim nämä blogitekstit: https://atalent.fi/blog/alykasta-mutta-rentoa-eli-millaista-on-tyoskennella-atalentilla/ ja https://atalent.fi/blog/kasvutarina-jatkuu/.

Kurkkaa myös meininkiimme Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja lue lisää Twitteristä (@aTalentR) tai LinkedInistä (aTalent Recruiting) tai kysy suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, sanna.myllymaki@samk.fi, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
aTalent Recruiting
Yhteyshenkilö :
Laura Lehtonen/aTalent
Sähköpostiosoite:
laura.lehtonen@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/content-trainee/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 13.9.2017

Myyjä / tuote-esittelijä Saksan joulumarkkinoille, 20 paikkaa

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
marraskuun loppu - joulu / joulukuun loppu
Viimeinen hakupäivä:
30.09.2017
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
1800€ takuupalkka, provisio
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Yrityksemme on saavuttanut laajaa kiinnostusta Saksassa Arktischer-Honig Finnland nimellä.
Brandin luominen Saksan markkinoille jatkuu edelleen ja yrityksemme tunnettuus on yhä kasvussa. Joulusesonkina meillä on laaja näkyvyys perinteikkäillä saksalaisilla joulumarkkinoilla, joilla kävijämäärät nousevat miljooniin. Myyntipisteemme ovat tyylikkäitä hirsimökkejä, jotka sijoittuvat suosituimmille joulumarkkinoille eri puolille Saksaa noin kuukauden mittaiselle ajanjaksolle marras-joulukuussa.

Etsimme nyt joukkoomme nuorekkaita, aktiivisia, ulospäinsuuntautuneita ja työtä pelkäämättömiä saksankielentaitoisia tuote-esittelijöitä. Työhön kuuluu laadukkaiden ja monipuolisten hunajatuotteidemme esittely, myynti sekä esillepano. Aiempi työ- tai opiskelukokemus ulkomailla katsotaan eduksi, mutta kokemusta vastaavasta työstä ei edellytetä. Työhön koulutetaan Suomessa ja Saksassa ennen myyntipisteen avaamista. Tärkeimmät valintakriteerit ovat oikea asenne ja saksan kielen taito.

Tulevana jouluna meillä on n. 30 myyntipistettä eri kaupungeissa ympäri Saksaa (mm. Oldenburg, Rostock, Hannover, Goslar, Köln, Leipzig, Zwickau, Dresden, Annaberg-Buchholz ja Esslingen). Ensimmäiset markkinat aukeavat 23./24.11., mutta suurin osa vasta aikavälillä 27.11.-1.12. Markkinat kestävät pääasiallisesti 22./23.12. asti, mutta muutama myyntipiste on avoinna joulun jälkeenkin, jolloin myyjän tulee olla valmis jäämään Saksaan jouluksi.

Työpäivät ovat keskimäärin 8-10-tuntisia n. 5-6 päivänä viikossa riippuen markkinapaikasta ja sen aukioloajoista. Takuupalkka on 1800 euroa, mutta hyviinkin lisätienesteihin on mahdollisuus provision kautta. Työnantaja kustantaa ja järjestää lisäksi majoituksen Saksassa sekä maksaa matkat Suomesta Saksaan ja takaisin.

Lisätietoa yrityksestä ja tuotteistamme http://www.lappi-hunaja.fi. Internet-sivuiltamme löytyy mm. nettikauppa, kuvagalleria ja lehtileikkeitä.
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, sanna.myllymaki@samk.fi, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitokselle (Rauma)
Työnantaja:
Lappi-Hunaja/Arktischer-Honig Finnland
Yhteyshenkilö :
Tanja Laakkonen
Puhelin:
0445572221
Sähköpostiosoite:
lappihunaja@lappi-hunaja.fi
Katu- tai PL-osoite:
Sahamäentie 25
Postinumero ja -toimipaikka:
27230 Lappi
Www-sivut:
www.lappi-hunaja.fi
Lisätiedot:
Haastattelut järjestetään syys-lokakuussa yrityksen toimistolla (Sahamäentie 25, 27230 Lappi). Hakuaika päättyy 30.9. Hakemukset otetaan vastaan ainoastaan sähköpostitse lappihunaja@lappi-hunaja.fi. Viite: Hakemus myyjä / tuote-esittelijä Saksa Yhteydenotot ja lisätietoa sähköpostitse: lappihunaja@lappi-hunaja.fi tai tarvittaessa puh. 044 557 2221 (tiistai-torstai klo 14-16)
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 1.9.2017

Node/React Developer

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
As soon as possible, permanent
Viimeinen hakupäivä:
ASAP
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Negotiable
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Do you want to work with new technologies such as React and Node and be a part of a small team creating web and mobile services? If you do, we want you! (End of studies – Graduated)
Nemesys: Node/React Developer
Recommended year of studies: End of Studies - Graduated
Working time: Full time, 37,5 h/week
Length: Permanent
Location: Kamppi, Helsinki
Requested starting date: As soon as possible, flexible
Application DL: ASAP

Nemesys is a company focused on designing and implementing the web and mobile services of tomorrow. Their clientele consists of different corporate customers, with whom cooperation is close and long-term. Nemesys’ specialties are digital media and ticket sales solutions as well as a variety of booking and reservation systems. Their dedicated team has experience from small scale short term projects all the way to massive information systems.

Nemesys Oy is looking for a talented, outgoing and ambitious Node/React Developer to join their new Node / React team. In this role, your main task is to develop Nemesys’ brand new UI framework and help customers to utilize it in their businesses. Your daily tasks consist of creating new features, ensuring fluent user experience and fixing bugs in a close cooperation with Nemesys’ clients. As Node/React Developer your work is highly customer-oriented and you’ll get to genuinely see the results and impact of your work. As a working environment Nemesys offers you a flexible and relaxed atmosphere, while not forgetting the challenges and possibilities of being a part of innovative projects.

Nemesys is a small company, so you are required to have a hands-on attitude and passion to code. As a Node/React designer you could be still studying, a fresh graduate or an experienced industry veteran. We hope you to be a flexible, persistent and technically skilled problem solver with a passion to learn new technologies and adapt to new ways of working.

What Nemesys is looking for:

• Experience with front-end technologies (HTML 5/ JavaScript) and databases (PostgreSQL)
• The desire to develop yourself to become a true Node/React guru
• Readiness to work independently as well as in a group
• Ability to communicate with clients

Nemesys consider as a plus:

• BS in computer science or a related field
• Hobbyist experience in coding
• Experience in big software projects or UX design/graphic work
• Knowledge of using Linux

What Nemesys can offer:

• A small company’s benefits, flexibility and customized tasks
• Interesting challenges and possibilities to develop your own skills
• A rewarding job where you get to see the results and impact of your work
• Workplace with an excellent location in Kamppi nearby the metro station and a possibility to work remotely part-time.

If a small, but ambitious team is where you want to be, and you’ve got the drive and talent to become a future React/ Node Expert, we want you! Be a part of the Nemesys story and send your CV and application as soon as possible to https://apply.atalent.fi/nemesys-oy-node-react-developer-8-2017 . Tell us what kind of projects you have done before. Please mention your possible starting date and salary request. We recommend you to apply sooner rather than later!

You can read more about Nemesys at http://www.nemesys.fi/. For more information about the position, contact Marcus Ahlfors (041 515 8726, marcus.ahlfors@nemesys.fi). If you have questions about the recruitment process, please contact aTalent’s Recruitment Manager Mia Paatsalo (050 4680 610, mia.paatsalo[at]atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle
Työnantaja:
Nemesys
Yhteyshenkilö :
Mia Paatsalo/aTalent
Puhelin:
050 4680 610
Sähköpostiosoite:
mia.paatsalo@atalent.fi
Www-sivut:
https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/node-react-developer/
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 28.8.2017

Junior Account Manager

Tyyppi:
Työpaikka
Työn/harjoittelun alkamis- ja päättymisaika:
Aloitus syys/lokakuu 2017, vakituinen paikka
Viimeinen hakupäivä:
03.09.2017
Työstä/harjoittelusta maksettava palkka (€):
Neuvoteltavissa
Työn kuvaus. Mitä osaamista tehtävän hoitaminen edellyttää, jne?:
Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Syys/lokakuu 2017
Työaika: 37,5 h/vko
Sijainti: Vantaa
Haku-DL: 3.9.2017

Ymon Oy on vuonna 2003 perustettu tietoliikenteeseen ja tietoturvaan erikoistunut asiantuntijayritys. Yhdistämme Suomen johtavan tietoliikenneosaamisen korkeatasoiseen tietoturvaosaamiseen. Asiakkaamme ovat suomalaisia keskisuuria tai suuria yrityksiä (mm. Suomen Pankki, UPM, A-Katsastus ja HSY), joiden liiketoiminnassa tietoteknisillä ratkaisuilla on merkittävä rooli. Toimimme asiakaslähtöisesti ja räätälöimme ratkaisumme asiakkaan tarpeet huomioiden. Ymonilla on palveluksessaan noin 20 henkilöä. Toimipisteet ovat Vantaalla ja Kajaanissa.

Ymon hakee nyt oppimisnälkäistä Junior Account Manageria tietoverkko- ja tietoturvaratkaisujen myynnin pariin! Junior Account Managerin roolissa vastaat oman asiakasportfoliosi rakentamisesta ja hallinnasta. Työpäiväsi sisältävät mm. asiakastapaamisten sopimista puhelimitse, asiakastapaamisissa käymistä teknisten asiantuntijoiden kanssa, myyntineuvotteluita sekä asiakassuhteiden kehittämistä. Oman kiinnostuksesi mukaan voit myös avustaa esimerkiksi markkinointikampanjoiden ja tapahtumien suunnittelussa sekä blogitekstien kirjoittamisessa.

Tässä tehtävässä menestyäksesi olet oppimisnälkäinen ja IT-alasta kiinnostunut tekijä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin! Kenties sinulla on jo hieman aiempaa kokemusta myyntitehtävistä mutta sitäkin tärkeämpänä pidämme motivaatiotasi ja potentiaaliasi kasvaa alan huippuosaajaksi. Ymon tarjoaa sinulle tilaisuuden rakentaa vahva pohja myyntiurallesi ja kehitystäsi tukevatkin yrityksen myyntitiimin kolme muuta jäsentä.

Odotamme:
• Motivaatiota kehittyä ratkaisumyynnin ammattilaiseksi IT-alalla
• Aiempaa kokemusta myyntitehtävistä tai asiakasrajapinnassa työskentelystä
• Oppimishalua ja rohkeutta heittäytyä uusiin tilanteisiin
• Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen, teknillinen)
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luemme:
• Aiemman kokemuksen myyntityöstä
• Ymmärryksen tietotekniikasta

Ymon tarjoaa:
• Tilaisuuden kehittyä ratkaisumyynnin huippuosaajaksi nopeasti kasvavalla alalla
• Asiantuntevan ja kannustavan tiimin tuen kehityksellesi matalahierarkisessa organisaatiossa
• Kilpailukykyisen pohjapalkan ja kannustavan palkkamallin

Voisitko sinä olla Ymonin uusi Junior Account Manager? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 3.9.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/ymon-junior-account-manager-8-2017 Kerrothan hakemuksessasi itsellesi parhaiten sopivan aloitusajankohdan sekä palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa.

Ymonista voit lukea lisää osoitteessa http://ymon.fi/ Tehtävästä kertoo lisää Pasi Yliluoma (+358 40 515 8725, pasi.yliluoma[at]ymon.fi) Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).
Haluan, että avoin työpaikka ilmoitetaan:
Diakonia-ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle, sanna.myllymaki@samk.fi
Työnantaja:
Ymon
Yhteyshenkilö :
Recruitment Manager Emma Toivola / aTalent
Puhelin:
+358 50 304 5809
Sähköpostiosoite:
emma.toivola[at]atalent.fi
Ilmoituksen jättöpäivämäärä: 24.8.2017